Μετάβαση σε περιεχόμενο

εχετε φοβια σε κατι?


antroula

Recommended Posts

καλημερα σας κοριτσια ....εγω ειμαι τρομερα αρρωστοφοβη μικροβιοφοβικη και τρεμω μα τρεμω τα αεροπλανα...ειμαι αρκετα φορτωμενη οπως βλεπετε χαχαχααχχα λογω ενος ταξιδιου που θελω να κανω κ τρεμω να ανεβω στο αεροπλανο βρηκα την ευκαιρια να ανοιξω αυτο το θεμα....εν τωμεταξυ εχω ανεβεια αμετρητες φορες αλλα καθε φορα νιωθω το ιδιο απαισιο συναισθημα...νομιζω οτι θα πεσει...

το ταξιδι πρεπει να το κανω αλλα.......

εσεις εχετε καποια φοβια?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φιλεναδε εθιξες ευαισθητο θεμα !!!!!! αχ απο την πρωτη μερα που γεννησα δεν ξαναοδηγησα !!! δηλ οδηγω αλλα μονη μου !! οταν ειναι να βαλω τα παιδια μου μεσα δεν μπορω βαζω τον αντρα μου να οδηγησει και αν δεν ειναι εδω ...... παιρνω ταξι !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν! Ν' αρχίσω; Μόνο που δεν ξέρω αν θα τελειώσω.

Έχω κατ' αρχήν φοβία με τις κατσαρίδες. Και δε μιλάω γι' αυτά τα μικρά κατσαριδάκια της Ελλάδας, αλλά για τις κατσαρίδες-γίγας της Κύπρου. Μιλάμε για τεράααστιες κατσαρίδες, ανατριχιαστικές και φρικιαστικές, με τις οποίες έχω αρκετές άσχημες εμπειρίες στο παρελθόν. Τώρα απλά και μόνο αν δω κατσαρίδα, τρέχω σαν πύραυλος έξω απ' το δωμάτιο, τσιρίζω, και περιμένω να έρθει κάποιος να τη σκοτώσει. Αν η κατσαρίδα είναι σαν υπνωτισμένη απ' το εντομοκτόνο και κάθεται και περιμένει να τη σκοτώσεις, εγώ κάνω ακριβώς τα ίδια με πριν.

Επίσης, έχω φοβία με τις ελιές. Όχι αυτές που τρώμε, αυτές που έχουμε πάνω μας. Φοβάμαι πάρα πολύ μήπως και γρατσουνιστούν ή αλλάξουν σχήμα ή χρώμα ή μεγαλώσουν ή χίλια δυο. Σε σημεία του σώματός μου που έχω ελιές, δεν μπορώ να με αγγίζουν.

Επίσης, δεν μπορώ να κοιμηθώ χωρίς φως. Δεν το λες φοβία, το λες συνήθεια, πάντως όταν καεί το φωτάκι που έχουμε για το βράδι, νιώθω το σκοτάδι να με πλακώνει και δεν μπορώ να κοιμηθώ.

Αυτά μου έρχονται τώρα. Αν θυμηθώ κι άλλα θα επανέλθω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ααααα κοπελιες δεν το επιασα !!νομιζα μονο ως μαμα το φοβιες απεκτησα !!!! τωρα θα σας κανω να πεσετε απο τα γελια !!!! φοβαμαι πααααααααρα πολυ σαυρες ολων των χρωματων και μεγεθων καθως και χελωνες σαλικγαρια βατραχια και ακριδες !!!!

ασχετο αλλα πηγα στην κυπρο οπου ειναι τα πεθερικα μου και δεν θα ξαναπαω Π Ο Τ Ε !!!!! εχει τεραστιες σαυρες και παντου !!!! ακομα και μεσα στο σπουπερε μαρκετ μπηκε μια μια φορα !!! απαπαπαπα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημέρα κ απο μένα κοριτσάκια μου.....

Εγώ-παρα το 1.80 ύψος μου(χιχιχι),φοβάμαι τρομερά τα ύψη..Γενικά!

Δε κοιτάω απο μπαλκόνια,δεν ανεβαίνω σε σκάλες,τρέμω τα γυάλινα ασανσέρ,ζαλ'ιζομαι ακόμη κ όταν απλά κοιτάω ψηλά!!!

Τι θα κάνω όταν η κορούλα μου κάποια στιγμή μου ζητήσει να ανεβούμε μαζί σε παιχνίδια σε λούνα-παρκ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω παλι φοβαμαι τον οδοντιατρο σε σημειο λυποθυμιας!Τα ζουζουνια ολων των μεγεθων και των ειδων,ειδικα τις αραχνες!Μολις τα δω φωναζω τοσο δυνατα και τρεχω γυρω γυρω που μαζευεται η γειτονεια. Επισης εχω ενα θεματακι με τους κοκορες γιατι οταν ηταν ο γιος μου μωρο τον εσερνα στα κοτετσια να φαει και ενας απαυτους μου ειχε φαει στην κυριολεξια τους αστραγαλους! Βασανα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και φυσικά έχω φοβίες!

Φοβάμαι υπερβολικά τα ύψη!!!! Όταν χρειάζομαι κάτι από το μπατάρι βάζω τον άνδρα μου να ανέβει τη σκάλα και να μου το φτάσει!!! Εάν λείπει απλά τον περιμένω να γυρίσει!!!! ;)

Φοβάμαι τις αρρώστιες! Αυτό δν το είχα από πάντα! Το απέκτησα όταν έγινα μαμά! Και όσο περνάει ο καιρός τις φοβάμαι ακόμα και πιο πολύ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βίκυ, από πού είναι τα πεθερικά σου; Κι εγώ στην Κύπρο ζω, αλλά δεν έχω δει ποτέ σαύρα, ή τέλος πάντων, ελάχιστες φορές.

Κι εγώ φοβάμαι το πατάρι. Τώρα αυτό βέβαια που έχουμε δεν είναι πατάρι. Είναι ένας χώρος ανάμεσα στο ταβάνι και στη στέγη, και νομίζω ότι είναι γεμάτο κατσαρίδες, διάφορα άλλα έντομα, βρωμιές, σκόνες και δε συμμαζεύεται. Δεν μπορώ ούτε να το διανοηθώ να μπω εκεί μέσα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ωραιο θεματακι!!! :)

λοιπον αρχιζω:φοβαμαι υπερβολικα μελισσες,ακριδες,οτιδηποτε μικρο πετουμενο..... :woohoo: :woohoo:

επισης αγχωνομαι κ γω πολυ με τις ελιες του σωματος μου... :woohoo:

επισης φοβαμαι τα μεταφυσικα ονειρα...φαντασματα(αν υπαρχουν),πνευματα....

εμ τι αλλο....τα τροχαια φοβαμαι υπερβολικα...δηλαδη οποτε μπαινω σε αυτοκινητο σταματαει η αναπνοη μου :woohoo: :woohoo:

κ αλλα πολλααααααααααα κ αλλα τοσααααα που δεν μου ρχονται τωρα,,,αλλα θα μου ερθουν κ θα ξαναρθω μια βολτα απο δω!! :S:S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΕΧΩ ΥΨΟΦΟΒΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΩ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΟΡΟΦΟΥ .ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ Κ ΘΑ ΠΕΣΩ...

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΤΟΦΟΒΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΣΑΝΣΕΡ.(ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙ

ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ Κ ΗΡΘΑΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ Κ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ).ΕΤΣΙ ΟΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΩ

ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ

ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ..

Κ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ Κ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΣΥΓΚΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ..

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ Κ ΤΙΣ ΣΤΟΧΕΥΩ ΜΕ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ Κ ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΑ.

ΟΥΤΕ ΣΑΥΡΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ.ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κ γω φοβαμαι τρομερα τον θανατο κ την απωλεια δικου μου ανθρωπου...δεν μπορω να το δεχτω ουτε σαν σκεψη..... :(:( κλαιω φριχτα σε καθε τετοια σκεψη.... :(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΩΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΣΑ-ΑΚΡΙΔΑ ΕΙΜΑΙ , ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ.... ΤΡΕΜΩ !!!!! ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΟΛΛΑ !!!

Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ 8ΕΛΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ , ΚΑ8Ε ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παθαινω τρελη ανατριχιλα με τα βρωμο-ποντικια......μονο στην ιδεα...μπρρρρρρρρρρ!!!!

Επισης φοβαμαι να μπω στα παιχνιδια στο λουνα παρκ...ξερετε σ'αυτα τα περιεργα που ειναι στο allou fan park...ε...εκει.

Φοβαμαι κ να μπω στο τελεφερικ στην Παρνηθα...δεν το εχω κανει ποτε κ δεν νομιζω να το κανω...κουλο βεβαια γιατι σε αεροπλανο μπαινω...αλλα τι να πεις;;;φοβιες ειναι αυτες...

Καλα για θανατους κ τετοια...ουτε να το συζηταω....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kimon έγραψε:

Εγω ξερετε τι καταλαβα? Οτι αντι να μας φοβονται οι κατσαριδες και τα λοιπα ζωηφια τα τρεμουμε εμεις!

Αυτό, θα μπορούσες να το πεις στις κατσαριδες τις ίδιες;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω φοβαμαι...πολυ...και παρα πολλα πραγματα, να ειμαι μονη στο σπιτι, τις μυγες κλπ...αχ Κατερινακι..μη μου μοιλας για αεροπλανα. καθε φορα πουταξιδευω...λεω οσες προσευχες ξερω...ειδικα αμα κουναει, τις λεω και φωναχτα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!! Μιας κι ο μπόμπιρας θηλάζει αυτή τη στιγμή βρήκα την ευκαιρία να σου απαντήσω.. Το βράδυ κι εγώ δίνω ξένο συμπληρωματικά από τον θηλασμό, γιατί τον βάζω μόνο από το ένα να ηρεμήσει κ λίγο η άλλη θηλή!! Εμάς ήρθε κι ο παιδίατρος την Παρασκευή το βράδυ τον είδε, τον ζύγισε, αλλά δεν πήρε όλο το βάρος που έχασε από την κλινική κ τώρα μου προσθέτει κι ένα γεύμα ξένο το μεσημέρι!!  Στην αρχή τη σύριγγα τη ρουφούσε σαν γατάκι, αλλά τώρα που το δοκιμάσαμε ξανά για να μη μπερδεύεται με τις θηλές είναι πιο δύσκολο, γιατί έχει γίνει πιο ζωηρός κι έτσι αφήσαμε το μπιμπερό!!
    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...