Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!Είχα κάνει το Δεκέμβριο 2 τέστ από το φαρμακείο και λίγες μέρες μετά μία χωριακή, η οποία και έδειξε πάνω από 2.000 μονάδες. Ο γιατρός απλά επιβεβαίωσε τη χωριακή, δεν έκανε καμία εξέταση και πέρα από τις αιματολογικές, μου συνέστησε την αυχενική διαφάνεια ως πρώτο υπέρηχο 28/1. Από μέσα μου, αμφισβητούσα τα τεστ και έλεγα μήπως έχω κάτι άλλο. Πολύ χαζή; Την περασμένη Πέμπτη λοιπόν το είδα, το άκουσα και έτσι πλέον το συνειδητοποίησα. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα. Το dvd δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές έχει παίξει. Καλή εγκυμοσύνη σε όλες!!!!

Δημοσίευση

Διάβαζα για όλες τις κοπέλες που έβλεπαν την κουκιδίτσα και άκουγαν καρδούλα. Εγώ είδα κατευθείαν χεράκια και πατουσίτσες. Δεν θα το ξανααμφισβητήσω, υπόσχομαι.Εννοείται το απολαμβάνω!!

Δημοσίευση

athdrak έγραψε:

Διάβαζα για όλες τις κοπέλες που έβλεπαν την κουκιδίτσα και άκουγαν καρδούλα. Εγώ είδα κατευθείαν χεράκια και πατουσίτσες. Δεν θα το ξανααμφισβητήσω, υπόσχομαι.Εννοείται το απολαμβάνω!!

To ίδιο συνέβη και με μένα... Η πρώτη μου επαφή με το μωράκι μας ήταν η αυχενική διαφάνεια... Έκλαιγα σαν τρελή! :):):)

Εύχομαι να έχεις ένα καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης! Με το καλό!!

Δημοσίευση

σε πιστευω γιατι εγω εκανα το τεστ των 5 ημερων και βγηκε αρνητικο και μετα ειχα καθυστερηση 2 μερες και ημουν εγκυος και δεν το περιμενα με τιποτα!(ειχα απογοητευτει για αλλη μια φορα)!Οταν ειδα το σακο..δεν το πιστευα..ωσπου ειδα καρδουλα και διαστασεις και το χωνεψα πραγματικα!!ευχομαι καλη εγκυμοσυνη να εχεις και εσυ!!ποτε εχεις ΠΗΤ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Maria98 περαστικα σας κοριτσι μου. Να σ πω ότι τ βρέφη έχουν 37+ και όχι το δικό μας 36.6. Αμα την μετρήσεις σε οποιαδήποτε φαση θα δεις ότι έχει 37. 37.2 37.3 κ ειναι απολύτως φυσιολογικό. Πυρετός όπως σωστά σ ειπε ο παιδίατρος ειναι απο 38 κ πάνω. Οσο για τα ρουθουνισματα κι αυτά φυσιολογικα ειναι. Εμενα τώρα τ εκοψε. Μερικα βραδια ηταβ πολυ εντονα κ δ φαινοταν μύξα. Αλλα είχε κ μερες π τ ρουθούνι τ ενα είχε μυξουλα. Της εκλεινα τ αλλο, ζοριζοταν κ τ φυσούσε προς τ έξω. Νομίζω ότι τζαμπα ανησυχήσες. Και να σ πω έπρεπε να σ πει ο παιδίατρος φερε να την δω κ όχι να την πας νοσοκομείο. Ο δικός μ δηλαδή θα σ ελεγε φερε να την δω. Δ θα σε εστελνε νοσοκομείο. Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθειτε αλλο κ ολα να οανε καλα.
    • Εννοείται ότι πλέον τρώμε τσιτσιδι και το κουτάλι αν τολμήσει να πλησιάσει το στόμα του το στέλνει στο διάολο. Μόνο με τα χέρια, τα πάντα όμως! Ακόμα και το ρύζι και μια φορά και τις φακές, τι να κάνουμε τώρα! Και μη φανταστείτε, όλο αυτό το χάος για να φάει 5 μπουκιες 😩 Πεταλουδιτσα καθώς ήρθες! Εγώ δυστυχώς δεν τους γνωρίζω για να μπορέσω να σε βοηθήσω. Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά, το πρωτοχρονιάτικο μωράκι ψήνεται!
    • Κορίτσι μου γλυκό, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. Είμαι πολύ ανυπ΄ομονη και εννοειται εχω σπαταλήσει πόσα λεφτά..έπιασε την προηγούμενη αλλά ετσι οπως τα λες είναι.. Εγώ φταίω που λέω δεν θα ξανα κάνω και μετά ξανακάνω Θα κρατήσω τις ελπίδες μου ακόμα οπότε...
    • Κορίτσι μου θα σου κάνω πρόχειρους υπολογισμούς σαν μαθηματικό μυαλό που είμαι 😋 1. Θετικό ωορρηξίας είχες 5/6 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έκανες απαραίτητα ωορρηξία την ίδια μέρα. Σωστά; Σωστά  2. Η εμφύτευση θέλει από 6 έως 12 μέρες. Ναι ναι, έως 12!! 3. Από την στιγμή της εμφύτευσης η χοριακη για να ανέβει και να ανιχνευτεί στα ούρα θέλει 2-3 μέρες. Κάνε λοιπόν τις πράξεις και άσε τα μαρκετινιστικα κόλπα των εταιρειών που φυσικά θα γράψουν το πιο ιδεατό σενάριο για να χαλαμε λεφτά όλες εμείς οι απελπισμένες πριν καν γίνει η εμφύτευση (τα έχω κάνει πολλάκις, μην γελάς).  Επίσης να θυμάσαι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, το πότε είχες θετικό την προηγούμενη φορά,  δεν λέει τίποτα για την εμφύτευση κάθε επόμενης φοράς. Μην απελπιζεσαι, έχεις μέρες ακόμα 🙏🙏 
    • Είναι νωρίς ακόμα μην κοιτάς τι λένε τα τεστ εγκυμοσύνης σε κάθε κοπέλα είναι ανάλογα με τον κύκλο της και πότε έγινε η εμφύτευση  Αυτό που είναι πιο βοηθητικό αφού κάνεις τεστ ωορρηξίας να μετρά από το πότε είδες το θετικό 14 μέρες μετά θα κάνεις εγκυμοσύνης  εγώ είχα κάνει 10 μέρες μετά το τεστ ωορρηξίας, το εγκυμοσύνης και ήταν αρκετά αχνό ίσα όσα φαινόταν της home test οπότε έχεις ελπίδες πολλές 🥰
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...