Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΚΙ έγραψε:

Να ρωτησω κατι βρε κοριτσια???

Ο Καρυδας ειναι απλα γυναικολογος που διαθετει στο ιατρειο του και υπερηχο για την εξεταση Β' επιπεδου ή ειναι ολοκληρο "κεντρο" όπως ειναι της Ψαρρα?

Επισης ο Ψαρρας ξεγενναει στο Γεννεσις?

Πριν 3 χρόνια είχε ένα ιατρείο και ξεγεννούσε στο γέννεσις.Τώρα δεν ξέρω

Δημοσίευση

Εγώ έκανα την εξέταση στον Καρύδα. Δεν έμεινα ευχαριστημένη γιατί μου κουνούσε πάρα πολύ την κοιλιά γιατί το μωρό κοιμόταν και δεν κουνιόταν. Η διάρκεια του υπερηχογραφήματος μας είναι 32 λεπτά, το DVD δεν είναι τρισδιάστατο αλλά η μπεμπούλα φαίνεται αρκετά καλά. Πήρα απόδειξη για τα 150€.

Μπράβο που πήρες τα χρήματα!!!! Εγώ με όλα τα δικαιολογητικά παραπεμπτικά από γιατρό ΙΚΑ κτλ έλαβα σήμερα απο το ΙΚΑ 8,28€ από τα 150€. Έκανα ένσταση αλλά σε έναν χρόνο θα ξέρω αν θα μου δώσουν άλλα!!!!

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

απορησα με κατι ,ποιος ειπε οτι σου κλεινουν ραντεβου ενα μηνα μετα?η εξεταση γινεται σε συγκεκριμενη εβδομαδα κυησης...

Εγώ έκανα την εξέταση στον Αθανασιάδη. Πήρα τηλ. ένα μήνα νωρίτερα περίπου για να κλείσω ραντεβού για τη σωστή εβδομάδα. Τώρα που θα πάω για επαναληπτική εξέταση μου κλείσανε ραντεβού σε 10 μέρες.

Δημοσίευση

κοριτσια θελω την πολυτιμη βοηθεια σας ....

την ληψη τροφοβλαστης την δευτερη φορα που εμεινα εγκυος την εκανα στον Αθανασιαδη ..δυστυχως ομως μετα την ληψη τροφοβλαστης το ενα απο τα δυο διδυμακια που ειχα παλλινδρομισε ( το γερο ) εζησε μονο αυτο που ειχε την ασθενεια ...αναγκαστικα να προχωρησω σε αποξεση,ο γυναικολογος μου μου ειπε οτι δεν εφταιγε ο γιατρος ..η εγκυμοσυνη ηταν υψηλου κυνδυνου ...

τωρα ειμαι παλι εγκυος ...στην 12 η εβδομαδα πρεπει να ξανακανω ληψη τροφοβλαστη ..τι να κανω ομως να παω ξανα στον Αθανασιαδη η στην Ψαρρα ..ειμαι τελειως 50%/50% θελω να ακουσω την γνωμη σας ..σας παρακαλω πειτε μου γιατι δεν ξερω τι να κανω ...

Δημοσίευση

Wendy γεια σου και απο μενα.

Εκανα την ληψη τροφοβλαστης στον Αθανασιαδη και εμεινα πολυ ευχαριστημενη.Κατα τη διαρκεια της εξετασης ειχα συσπασεις και παρολα αυτα εκανε οτι ηταν δυνατο για να μην προξενησει βλαβη στο παιδι.

Αυτο που σου συνεβει μαλλον ηταν τυχαιο γεγονος..Εγω παντως εκανα και αλλες εξετασεις εκει και δεν ειχα κανενα προβλημα

Δημοσίευση

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση oliax να χαιρεσαι το παιδακι σου ..

ισως και να ηταν να συμβει ολο αυτο ..

Τυχαιο γεγονος δεν ηταν ..εγκυμοσυνη υψηλου κυνδυνου μου ειπε ο γυναικολογος μου ...Ελπιζω να καταληξω συντομα γιατι πρεπει σε ενα μηνα και κατι να κανω και την εξεταση...

ας πανε αυτη τη φορα ολα καλα θεουλη μου!

Δημοσίευση

maggy έγραψε:

Εγω έκανα τον υπερηχο στο Παπαγεωργιου στο Κο σωτηριαδη αλλα πρεπει να πας και σε προηγουμενο υπερηχο απλο για να σε γραψουν στην λιστα και πλήρωσα 8€. Αν πας εκει και σου πει εχουμε 2 προβληματα μην ανησυχισεις θα στο λεει ή επειδη πηρες κιλα ή γιατι ο πλακουντας ειναι μπροστα. καταλλα ειναι καλος γιατρος και πολυ σχολαστικος. Εμενα μολις μπηκα μου ειπε αυτο που γραφω παραπανω πηγε η ψυχη μου στην κουλουρι και μετα μου εξηγησε τον λογο και η καημενη μονο 2,5 κιλα ειχα παρει αλλα ειχα κοιλια για 3διμα :P:P

Σορρυ για το μεγαλο κειμενο :blush:

Αν κι έκανα την ερώτηση και σε άλλο σημείο του φορουμ, όμως νομίζω ότι maggy εσύ θα μπορούσες να με βοηθήσεις καλύτερα. Έχω προγραμματίσει να κάνω υπέρηχο β' επιπέδου στο Παπαγεωργίου με τον κ. Ασημακοπουλο η αγωνια μου είναι μεγάλη για το αποτέλεσμα που αυτό είναι και το σημαντικότερο. Έχω όμως διαβάσει στις συνομιλίες σας ότι στον υπέρηχο αυτό οι γιατροί δίνουν DVD, ενώ μπορείς να δεις το μωράκι σου και τρισδιάστατα. Ισχύει αυτό και στο Παπαγεωργίου; Πόση ώρα κρατάει η εξέταση;

Συγνώμη για το μεγάλο post. Θα περιμένω με ανηπομονεσία την βοήθειά σου.

Δημοσίευση

βρε κοριτσια εγω ακουσα για το τρισδιαστατο εγχρωμο υπερηχο που σου δινουν και φωτο του μωρου και dvd !!!Ξερετε στο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ τι δινουν?και αν δεν δινουν αυτοι.ξερετε καπου που να γινεται αυτο εδω στη θεσσαλονικη?

ευχαριστωωωωω

Δημοσίευση

Αργυρω 27 έγραψε:

βρε κοριτσια εγω ακουσα για το τρισδιαστατο εγχρωμο υπερηχο που σου δινουν και φωτο του μωρου και dvd !!!Ξερετε στο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ τι δινουν?και αν δεν δινουν αυτοι.ξερετε καπου που να γινεται αυτο εδω στη θεσσαλονικη?

ευχαριστωωωωω

Στον Αθανασιαδη μου εδωσαν dvd κ απο μονοι τους!

καλο εναι βεβαια να το ζητησεις πριν την εξεταση!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...