Μετάβαση σε περιεχόμενο

κοριτσια,μολις με κλωτσησε για 1η φορα!!!!!!!

Recommended Posts

Αχ!Μπράβοοοοο :woohoo: :woohoo: Τι υπέροχο που θα είναι.Κι εγώ το περιμένω πως και πώς!!!Πότε θα μου συμβεί??Ακόμα τίποτα.Φοβάμαι μήπως δεν το καταλάβω.Ετσι όπως γουργουρίζουν ..διάφορα μέσα μου θα το καταλάβω το μωράκι άραγε?Θα είμαι σίγουρη οτι είναι αυτό ή οτι παραέφαγα?? :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλκοστ μου πολύ χάρηκα με το μηνυματάκι σου!!!:) σε νιωθω...είναι απο τα πιο όμορφα συναισθήματα της εγκυμοσύνης!! Κάθε βράδυ που ξαπλώνων περιμένω πως και πως να το νιώσω και να βάλω το χέρι μου επάνω να το νιώσω...αν και κάποιες φορές το άτιμο με πατάει στην κύστη και θέλω να τρέξω οπωσδήποτε στην τουαλέτα!!! :)Ευχομαι η κάθε σου μέρα απο δω κάι πέρα να είναι γεμάτη ευτυχία και συγκινήσεις όπως τώρα...αυτό το αγοράκι ήρθε για να κάνει τη ζωή σου πιο όμορφη..αυτό είναι σίγουρο!!!(ίσως και πιο δύσκολη αλλάαααα...τι πειράζει μωρέ!!!Αυτό ναναι καλά!!!!:)χεχεχεχεχχε)

Μου φαίνεται ότι όντως το mammyland είναι γουρλίδικο!!!!Φανταστείτε ότι και εγώ χθες που έκατσα να γράψω για πρώτη φορά στο foroum ένιωσα για πρώτη φορά κάτι φτερουγίσματα και τρελάθηκα!!!! :woohoo: :woohoo:

Συγχαρητήρια σου εύχομαι και εγώ και με το καλό να δεις τον μπεμπάκο σου!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: Φιλάκια πολλά!!!

μπραβο alcost μου χαιρομαι που σου πανε ολα καλα.ειδα το τικερακι σου και διαπιστωσα οτι εισαι 5 μηνων ε? :blink: καλε ποτε περασε ο καιρος χαμπαρι δεν πηρα!με το καλο κοπελα μου να ερθει ο μπεμπαρος σου υγιεστατος.δεν μπορω να καταλαβω πως νιωθεις γιατι ακομα δεν το εχω ζησει αλλα ευχομαι να γινει συντομα.ριχνε ευχουλες εσυ καπου θα πεσουν :P:kiss:

Alcost μου τι όμορφο συναίσθημα ε? Σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Κι εγώ κάθε φορά που νιώθω τη μπέμπα μου να κλωτσάει χαμογελάω, ακόμα και στον ύπνο μου!!! Να είναι καλά τα μωράκια μας και να γεννηθούν με το καλό.

Κ σε όσες κοπέλες προσπαθούν γρήγορα να έρθει το σποράκι στις κοιλίτσες τους..

Φιλάκια!! :kiss:

Αλκοστακι μου,χαρηκα παρα πολυ για την κλωτσιτσα του γιου σου!!!

εμενα με γαργαλαει συνεχεια γυρω απο τον ομφαλο και καποιες φορες νιωθω σαν να εχω μια μπαλιτσα απο μεσα μου και μου ασκει πιεση απο μεσα προς τα εξω.ειμαι σιγουρη πως ειναι το νινι μου αλλα μου λενε οτι ειναι νωρις...ειναι η 1η μου εγκυμοσυνη και λενε οτι αργει στην 1η.δεν ξερω εγω το νιωθω και τρελενομαι απο τη χαρα μου!!!λες ναναι εντερο???θα τρελαθωωω

Mε το καλό να δεχτείς το μωράκι σου...κι εγώ κάθε μέρα περιμένω να τον ακούσω με χαρά να χοροπηδάει μέσα μου...είναι απίστευτο συναίσθημα!!!Είμαστε πολύ τυχερές που το ζούμε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...