Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα φιλενάδα μου, νόμιζες ότι θα σε ξεχνούσα????Λάθος...

Να τα εκατοστήσεις, να είσαι ευτυχισμένη με τον άντρα σου, πάνω απ'όλα υγεία και σύντομα ένα μωράκι που τόσο πολύ θέλεις.

φιλάκια, φιλάκια ......... :P:P:P:P:P

• Απαντήσεις 53
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΙ Ο,ΤΟ ΠΟΘΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ!!!

ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Σ'ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΔΤΙΓΜΕΣ-ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΕΙΡΗΝΑΚΙ!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΕΣΣΣΣΣ ΑΡΕ ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΤΗΝ ΣΚΛΗΒΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

Δημοσίευση

Και συνονόματη και Πελλοπονήσια και Υδροχόος και με μόνο μία μέρα διαφορά στα γενέθλιά μας (και κάτι χρονάκια βέβαια ;);););) )....

τόοοοσες συμπτώσεις βρε παιδί μου!!!!!!

Μπήκα να σου φτιάξω ποστ αλλά με είχε προλάβει η γλυκιά μας Χελονίτσα!!!! :P:P:P:P

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ!!!! Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά σου εύχομαι

για τα γενέθλια σου

και να σου στέλνει ο θεός

ότι ποθεί η καρδιά σου....

Χρονια πολλά φιλεναδίτσα !!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Ειρήνη μου χρόνια σου πολλά και από εμένα.

Εύχομαι γρήγορα να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα μωρό.

Ας είναι το δώρο σου για τα φετινά σου γενέθλια από τον καλό μας Θεούλη. ;););)

Δημοσίευση

Αχ κοριτσάκια μου πόσο με συγκινείτε!

Είστε μια πολύ ευχάριστη νότα γιατί είμαι πτώμα από τις προετοιμασίες …

Χίλια ευχαριστώ και εύχομαι και σε εσάς ότι μα ότι επιθυμείτε!

XELONITSA

hope_89

JennyBill

DeniM

ValentinaGiannis

Irene1

Cesilia

ekoliou

mpougatsoula24

cherry-75

ponticaki

marvel1984

Φιλάκια πολλά πολλά!

Ευχαριστώ!!!!

Δημοσίευση

Irene1 έγραψε:

Και συνονόματη και Πελλοπονήσια και Υδροχόος και με μόνο μία μέρα διαφορά στα γενέθλιά μας (και κάτι χρονάκια βέβαια ;);););) )....

τόοοοσες συμπτώσεις βρε παιδί μου!!!!!!

Μπήκα να σου φτιάξω ποστ αλλά με είχε προλάβει η γλυκιά μας Χελονίτσα!!!! :P:P:P:P

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ!!!! Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

άρα η ειρηνούλα έχει 2 καλές φίλες εδώ μέσα, εσένα και εμένα.

:):)

Δημοσίευση

Χρόνια σου πολλα και από εμενα!!!!!!!!

Να είσαι υγιής και χαρούμενη και

σύντομα να γεμίσει η αγκαλιά και το σπιτάκι σας

με αυτο που λαχταράτε!!!

Να είστε πάντα αγαπημένοι

Δημοσίευση

XELONITSA & Irene1Είστε πολύ ζουζούνες και με συγκινείτε απίστευτα!

ΣΩΣΩ Ευχαριστώ! Η Κρήτη και η Μάνη με διεκδικούν! Πολύ μου αρέσει! Και σε εσένα ότι ποθείς!

VOYLA Ναι θα το κάνω το πάρτυ και τρέχω σαν τον Βέγγο! Είχα και τις αποτυχίες μου αλλά δε το βάζω κάτω και το βράδυ θα το κάψουμε! Αααα … και αποφάσισα από του χρόνου τέτοια μέρα να παίρνω 2 φίλες μου και να τη βγάζω στα σπα! Πως με βρίσκετε?

Σε ευχαριστώ WENDY μου! Και εσύ ότι επιθυμείς!

mummydi Ευχαριστώ πολύ! Να χαίρεσαι το μπουμπουκάκι σου!!!

ΛΕΝΑΚΙ Τι να πω για σένα? Να χαίρεσαι τη βασίλισσά σου (και ας σε ξεπεράσει σε ομορφιά!)

evipapa Να χαίρεσαι και εσύ τον πρίγκιπα με τον οποίο είσαι τρελά ερωτευμένη!

Αχ κοριτσάκια μου με τόσες ευχές! Είναι δυνατόν να μη πιάσει ούτε μια? Δε γίνεται! Να είστε όλες καλά!!!

Δημοσίευση

IreneValadia έγραψε:

XELONITSA & Irene1Είστε πολύ ζουζούνες και με συγκινείτε απίστευτα!

ΣΩΣΩ Ευχαριστώ! Η Κρήτη και η Μάνη με διεκδικούν! Πολύ μου αρέσει! Και σε εσένα ότι ποθείς!

VOYLA Ναι θα το κάνω το πάρτυ και τρέχω σαν τον Βέγγο! Είχα και τις αποτυχίες μου αλλά δε το βάζω κάτω και το βράδυ θα το κάψουμε! Αααα … και αποφάσισα από του χρόνου τέτοια μέρα να παίρνω 2 φίλες μου και να τη βγάζω στα σπα! Πως με βρίσκετε?

Σε ευχαριστώ WENDY μου! Και εσύ ότι επιθυμείς!

mummydi Ευχαριστώ πολύ! Να χαίρεσαι το μπουμπουκάκι σου!!!

ΛΕΝΑΚΙ Τι να πω για σένα? Να χαίρεσαι τη βασίλισσά σου (και ας σε ξεπεράσει σε ομορφιά!)

evipapa Να χαίρεσαι και εσύ τον αντάρτη με τον οποίο είσαι τρελά ερωτευμένη!

Αχ κοριτσάκια μου με τόσες ευχές! Είναι δυνατόν να μη πιάσει ούτε μια? Δε γίνεται! Να είστε όλες καλά!!!

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΟΝΤΑ!!!!

• Απαντήσεις

• Γεια σας κοριτσια μου μπλεξαμε σημερα ειχαμε βγει με το αγορι μου για δουλιτσες στο κεντρο και για καφε και καποια ψωνια μετα απο τοσους μηνες. Κι ετσι περασε η μερα αρκετα ευχαριστα. @Diwni Κατα τα αλλα παλι ειχα πιεση στο γιατρο και τωρα ειμαστε σε αναμονη για το πως θα το χειριστουμε γιατι το θεωρει επικινδυνο (ειχα 15/9 σε δυο μετρησεις). Θα εχουμε νεοτερα συντομα περιμενω απο εκεινον ενημερωση. @Katerinioo πως εισαι τωρα ηρεμησαν οι πονοι; @Elenaki12 τι ομορφο που εχεις το μπεμπακο σου αγκαλιτσα πραγματικα ευχομαι και στα δικα μας οι υπολοιπες συντομα γιατι ειναι υπεροχο αυτο που μας περιγραφεις. 
    • Κορίτσια εμείς σήμερα 10 ημερών ο μπέμπης μας είναι ένα όνειρο , δεν φανταζόμουν ποτέ αυτή την ευτυχία αυτά τα συναισθήματα… το έχουμε βρει με τον θηλασμό , δεν του δίνω καθόλου ξένο κ γενικά την ημέρα κάνει ίσως λίγο πιο συχνά γεύματα αλλά τη νύχτα κάνει συνήθως 3ωρους ύπνους , για να δούμε… εγώ είμαι σαφώς καλύτερα , με τραβάνε ελάχιστα τα ράμματα χωρίς να χρειάζομαι παυσίπονα εδώ κ μέρες δηλαδή , σήμερα τελευταία μέρα αντιβίωση.. εγώ γενικά λοχεία πααααρα πολλά δεν είχα , τύπου 2 μέρα περιόδου , καμία διαρροή καμία μέρα …έχω βέβαια ακόμη σε μια νορμαλ ροή. Εγω βγήκα από το μαιευτήριο με το τζιν εγκυμοσύνης κ ένα πουκάμισο από τα κανονικά μου , βέβαια από τότε επειδή έχω πάει 2 βόλτες έχω βάλει ένα κανονικό τζιν μου που ήδη μπαίνω (ήταν λίγο μπαγκι αλλά μου κάνει κανονικά τώρα γιουπιιιιι) Βγειτε με κάτι που θα σας κάνει χαρούμενες , κάτι που θα βγάλετε μια φωτογραφία κάτι , εγώ το ξέχασα έβγαλα μόνο το μωρό κ το μετάνιωσα ..  Εχουμε την πρώτη μας φωτογραφία όταν γέννησα οι 3 μας δεν έχω που βγήκαμε από το μαιευτήριο αλλά δεν πειράζει .. έχω κ κάποιες μοναδικές από την ώρα της γέννας, μόλις μου τον έδωσαν αγκαλιά μου .. δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι ήταν στην κοιλιά μου κ τώρα τον έχω αγκαλίτσα μου …
    • Κορίτσια  πως είστε; Ήταν δύσκολη η μέρα για μένα. Χθες ξύπνησα ξαφνικά με πόνο το βράδυ. Αλλά πολύ πόνο. Φοβήθηκα ότι κάτι έγινε όχι ότι απλά γεννάω. Γενικά κοιμήθηκα χάλια. Είχα πόνο άγχος κλπ. Και το πρωί με έπιασε φαγούρα. Γενικά νιώθω ότι σήμερα ήταν μέρα που ήμουν κουρασμένη και αγχωμένη.   Με άγχωσε και η φαγούρα γτ ξέρω ότι είναι σύμπτωμα που θέλει προσοχή. Αλλά ειπ πριν πάρω τηλέφωνο το νοσοκομείο μέσα στο άγχος να το παρακολουθήσω λιγάκι. Νομίζω ότι όταν ξεχνιέμαι δεν τρώγομαι. Σκέφτομαι μήπως είναι από το άγχος. Θα δώσω μέχρι αύριο και θα δω. Γενικά για μένα όχι καλή μέρα. Αλλά οκ. 
    • Αύριο θα τα στείλω στον γιατρό, γιατί τα έλαβα πολύ αργά τα αποτελέσματα απόψε. Στην πρώτη εγκυμοσύνη όχι δεν είχα τίποτα, έβγαιναν όλες οι μετρήσεις και όλη καμπύλη άψογες! Μια παρηγοριά είχα και γω μόλις έπεφτε για ύπνο η μικρή και πάει 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...