Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ

cherry-75

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες και όλους. Τυχαία μπήκα στο φόρουμ σας και είπα να σας κάνω κι εγώ λίγη παρεούλα.

Είμαι παντρεμένη, 34 χρονών κι έχω 4 υπέροχα παιδάκια. Σίγουρα θα μου προσφέρετε πολλά αλλά κι εγώ κάτι λίγα μπορώ να σας πω...

Χάρηκα που σας βρήκα... :cheer::cheer::cheer::cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα. κι εγώ είμαι νέο μέλος και χαίρομαι που σε γνωρίζω, γιατί είμαστε και στην ίδια ηλικία. Έχεις τέσσερα παιδιά ε? Μπράβο, τι ηλικίες έχουν? Εγώ έχω έναν γιο 2,5 χρονών και περιμένω την κόρη τον Ιούνιο.

Καλημέρα Cherry και καλωσόρισες στην παρέα μας!

Είμαι η Νέλλυ 21 έτους και μανούλα μιας υπέροχης μπέμπας που είναι όλη μου η ζωή :silly:

Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου,θέλω κι εγώ πολύ να κάνω 4!

Θα χαρώ να τα λέμε :kiss:

Γεια σου Νέλλυ, να σου ζήσει η μπεμπούλα σου και να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς. Εγώ θα σου ευχηθώ να με ξεπεράσεις... Χαίρομαι να ακούω νέες κοπέλες να θέλουν να κάνουν πολλά παιδιά...

Φυσικά και θα τα λέμε... Χάρηκα και πάλι...

Γεια σου ΆΡΤΕΜΗ. Έχεις ένα δίκιο, δεν διευκρίνησα τις ηλικίες. Έχω λοιπόν: Μαρία 7,5 χρονών, Αντώνης 6,5 χρονών - Πάρης 3 περίπου - μπεμπούλα 7 μηνών. Να σου ζήσει το αγοράκι σου και με το καλό να έρθει το κοριτσάκι σου.

Ευχαριστώ κορίτσια για το καλωσόρισμα... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

cherry καλως ηρθες 4 παιδια μπροβο σου :) εγω αν κ ειμαι πιο μεγαλη απο εσενα 37 εχω μονο ενα κ αυτο μετα απο πολλες προσπαθειες ;)

τ'ονειρο μου ηταν κ μενα μεγαλη οικογενεια αλλα καποια πραγματα αλιως τα θελουμε κ αλιως ερχονται.... θα χαρω να τα λεμε... :)

Καλώς μας ήρθες κορίτσι!!!!Με 4 παιδιά θα μας φανείς ιδιαίτερα χρήσιμη..Χαχαχα!!!

Εγώ είμαι η Κωνσταντίνα,είμαι 27 χρονών κ έχω μια κορούλα 6μιση μηνών,την Ολίνα!

Φιλιά πολλά..

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!! :):)

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 25 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ!! :):):):):):)

Κοριτσάκια μου γλυκά σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.

Εύχομαι να σας ζήσουν οι υπέροχες οικογένειές σας και να φανώ τόσο χρήσιμη όσο θα φανείτε εσείς σε μένα...

Φιλιά στην καθεμιά σας ξεχωριστά... :cheer: :laugh: :laugh:

ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑΜΕ CHERRY.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ Τ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΟΥ ΓΕΡΑ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΕΙΜΑΙ 31 ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΠΑΠΕΝΙΑ ΜΟΥ!!!!!!! ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ.ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΗ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΑΜΕ ΚΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΥΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.... :kiss::kiss::kiss:

Καλώς όρισες στην παρέα μας. Είμαι η Μαρία 28 χρόνων και έχω ένα αγοράκι ενός έτους. Πρώτα ο Θεός λέω για 3. Άντε να δούμε. 4 πώς είναι? Αν και τα 2 είναι μεγαλούτσικα πια. Έκανες ένα διάλειμμα βλέπω :laugh:

Καλημέρα κορίτσια κι απο εμένα!! Είμαι η Λένα, 29 χρονών και επιθυμώ πολύ να γίνω μανούλα, για την ακρίβεια προσπαθούμε 7 μήνες τώρα, έχοντας και μια βιοχημική εγκυμοσύνη στο ιστορικό μου! Ελπίζω να μου φέρετε γούρι! Χαίρομαι πολύ που είμαι κοντά σας!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΑΣ B)!!

ΕΙΜΑΙ 21 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ...ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ... :blush: !ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ...ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ ΤΡΟΜΕΡΑ... :blink:

Μα τί γλυκά κορίτσια που είστε όλες σας, χίλια ευχαριστώ για το καλωσόρισμά σας... Είστε απίστευτες!

Καλή προσπάθεια και καλή επιτυχία στα κορίτσια που προσπαθούν να γίνουν μανούλες. Η Παναγιά μαζί σας...

eula έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΑΣ B)!!

ΕΙΜΑΙ 21 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ...ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ... :blush: !ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ...ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ ΤΡΟΜΕΡΑ... :blink:

ΚΛΑΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!!! ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!! ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ!!!

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 34 ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΑΚΛΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ 9.5ΕΤΩΝ!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΝΑΙΙ...ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ 2ο!ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΕΛΕΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙ!!!!ΣΑΣ ΦΙΛΩ ,CHERRY-75 MPRABO BRE 8HRIO ME 4(ΕΓΩ ΘΕΛΩ 3)!!NA SAS ZHSOYN TA PAIDAKIA SAS!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

καλως ηρθες στην παρεα μας να σου ζησουν τα αγγελουδια σου.4 ε? :woohoo: γερα να ειναι τα παιδακια σου!εγω ειμαι η Λιτσα ειμαι 25 και προσπαθω περιπου 2.5 χρονια για να αποκτησω ενα μωρακι.μακαρι να μου δωσει ο Θεος και τεσσερα και οσα θελει εκεινος ειναι ευλογια τα παιδια.

Καλωσορισες κι απο μενα και εγω νεα ειμαι αλλα ειναι τετοιο το κλιμα που νιωθω σαν να ξερω τις κοπελες χρονια.Ειμαι 30 και εχω το παιδακι μου 6 χρονων.Τωρα προσπαθω για το δευτερο.

Rose είναι να μην γίνει η αρχή, είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις και θα με ξεπεράσεις. Έχε πίστη και υπομονή.

Kimon να σου ζήσει το παιδάκι σου, έχεις δικιο για το κλίμα. Είναι όλες τους υπέροχες...

σ'ευχαριστω πολυ.να σου πω την αληθεια ας μου δωσει και ενα δεν εχω προβλημα αρκει να ζησω το θαυμα της ζωης.πιστη εχω πολυ υπομονη οχι τοσο :P αλλα προσπαθω...καλα να ειμαστε και ειμαι σιγουρη πως δεν θα με ξεχασει :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...