Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κάθε πόσο πρέπει να ακούμε το μωρό μας??

Recommended Posts

Μανούλες καλησπέρα.

Ξέρω οτι η ερώτηση είναι λίγο χαζούλα και θα μου πείτε οτι δεν υπάρχει στάνταρ, αλλά βρε κορίτσια είναι 2 μερούλες που κανει πολύ μικρα χτυπηματάκια... :(...και στεναχωριέμαι η δόλια μάνα....Και ντρέπομαι να ρωτήσω ξανά και την γιατρό μου!Την Δευτέρα είχαμε πάει και η γιατρός μας βρήκε πάρα πολύ καλά!Ακούσαμε καρδούλα και μετρηθήκαμε και είμαστε 1 κιλό σχεδόν!Αλλά ήταν μπρούμητα πάλι η σκατουλα μου!

Και σκέφτομαι μήπως είναι έτσι η θέση του παιδιού τώρα και γι'αυτό δεν την ακούω πολύ καλά. :dry:

Εσείς μανούλες που έχετε ήδη περάσει μια εγκυμοσύνη, τί λέτε, είναι ανησυχητικό? Θα υπάρχουν μέρες μέσα στον μηνα που ίσως να μην ακούγεται το παιδί τόσο δυνατά?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι θα υπαρχουν!!!!

Ακομα και το δικο μου που κυριολεκτικα με ταραξε στις κλοτσιες υπηρχαν μερες που ηταν ισυχο σαν προβατακι...ισσος να κοιμαται η να ξεκουραζετε...παντως να μην ντρεπεσε να παρεις τον γιατρο σου...και να ξαναπας αμα χρειαζετε...ειδικα αν περασει μερα που δεν ακουσες καθολου το μωρο σου

Συμφωνώ με την Σεσίλια πως δεν πρέπει να ντρέπεσαι να πάρεις τηλέφωνο το γιατρό σου όσο χαζή απορία έχεις.

Αφού το ακούς το μωράκι σου και κάνει χτυπηματάκια έστω και απαλά μην ανησυχείς.

Αν δεν το ακούσεις καθόλου θα πρέπει να το αναφέρεις στο γιατρό σου.

Αχ μωρέ εγκυούλα με το άγχος σου....

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ....:huh:

ΤΙΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΕΣ ΟΙ ΚΛΩΤΣΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΜΟΥ :huh::blink:

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ... :P

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΥΣΗΧΩ ΠΟΛΥ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚ!

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ 298 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΩΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 350 ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΕΣ... :P

Kalhspera kai apo emena mhn anxonese katholou kai mhn ntrepese na rotas ton giatro sou ...Basika oles mas eixame auth thn aporeia ego to eixa valei kai thema palia... Basika emena mou eixan pei oti an den niosh katholou to moro 2 24aora tote na apefthintheis sto giatro sou... pantos mhn anxonese tha erthoun kai meres pou tha kathete isixa kai mhn ksexnas to basiko oti ta perisotera embria koimountai kata ti diarkeia ths hmeras afou nanourizontai otan kinite h mama !!!

Filakia....

Κορίτσια, πραγματικά σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας. Έχετε δίκιο για τον γιατρό. Αν συνεχίσει έτσι θα την καλέσω σίγουρα.

Ευχαριστώωωωω, νιώθω ήδη καλύτερα!!! :kiss::kiss:

καλημέρα.είμαι στην 25η βδομάδα και ένω ο μπεμπάκος είναι συνήθως πολύ δραστήριος την προηγούμενη εβδομάδα με το πολύ κρύο ίσως επειδή σφιγγόμουν και κατά τις μετακινήσεις μου και στην δουλειά τον ένιωθα ίσα-ίσα.Οταν βέβαια πήγα σπίτι και ζεστάθηκα εκεί τα είδα όλα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...