Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ?

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΚΙ Ο ΚΟΛΙΟΣ......

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΘΕΡΙΝΟ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΕΝΩ ΕΙΧΕΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙΣ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΑΡΕΕΣ ΛΟΓΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ.

ΕΧΩ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ.ΕΙΜΑΙ 41 ΧΡΟΝΟΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.Η ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΟΥΜΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΦΙΛΙΕΣ.ΟΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΒΑΡΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΟΔΗΓΟΥΝΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΗΨΗ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βαρβαρα μου καλοσωρισες στην παρεα μας.Να σου ζησουν τα παιδακια σου.

Πριν ποσο καιρο γεννησες για να εχεις καταθλιψη?

Κι εγω μενω εξω απο την Αττικη αλλα οδηγω οποτε οταν πνιγομαι κοιταω να πηγαινω καμμια βολτα.Που μενεις?

Ανοιξε ενα θεμα μηπως καποια απο το forum μενει κοντα σου?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΕΝΩ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΒΕΡΓΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ10 ΜΗΝΕΣ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΟΙΣ ΜΟΥ ΕΝ ΖΩΗ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ

Καλησπέρα Βαρβάρα μου...να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!!!

Πριν πόσο καιρό μετακόμισες?? Από τον άντρα σου έχεις συμπαράσταση?? δεν υπάρχει κανένας δικός σου άνθρωπος στο μέρος που ζεις?? Κοίτα κάθε αρχή και δύσκολη...μήπως χρειάζεται λίγος χρόνος για να συνηθίσεις??

Βαρβαρα μου αν οδηγουσες εμεις εδω οι κοπελες απο Θεσσαλονικη θα σου καναμε παρεα!!!!

Ολο και καποιο ΣΚ θα βρισκομασταν.

Αν μπορεσεις εχουμε συναντηση την Κυριακη...δες και στο αναλογο θεμα...εισαι ευπροσδεκτη!!!

εγω παντως λεω να ανοιξεις ενα θεματακι.Που ξερεις καποια μαμα

μπορει να μενει κοντα σου.Οδηγεις?Παντως μπορει να εχεις και επιλοχεια καταθλιψη!

Γεια σου Βαρβάρα...Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου! :)

Θα σταθώ στην φράση ''οι μικρότερες έχουν τη ζωή μπροστά τους''.Σκέφτεσαι λανθασμένα!

Είσαι νεότατη!!!Έχεις την ζωή μπροστά σου και τόσα πολλά να κάνεις! :) Πρώτα πρώτα να μεγαλώσεις το μικρό σου μωράκι(δεν αναφέρεις τις ηλικίες των άλλων σου παιδιών),να φροντίσεις τον εαυτό σου,να διασκεδάσεις! :)

Είναι δικαιολογημένο να νιώθεις ''κάπως''καθότι η αλλαγή περιβάλλοντος και οι ορμόνες σου-που είναι αυξημένες αυτή την περίοδο- παίζουν σημαντικό ρόλο.

Είναι πολύ πιθανόν να σου χτύπησε την πόρτα η επιλόχειος κατάθλιψη ,πάντα σε συνδιασμό με τις αλλαγές που έφερε το νέο μέλος και η αλλαγή κατοικίας...

Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά,να βγαίνεις συχνά έξω(για έναν καφέ ή για ψώνια),φυσικά να περιποιείσαι τον εαυτό σου και αν θέλεις να κάνεις νέες γνωριμίες η εγγραφή σε ένα γυμναστήριο ή σε μια σχολή χορού θα ήταν ό,τι καλύτερο! :)

Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο

Καλωσήρθες στην παρέα μας και εδώ θα είμαστε να τα λέμε :kiss:

barbara καλως μας ηρθες κ απο εδω :) τα λεμε κ στο τσατ εμεις :) η αληθεια ειναι πως ειναι λιγο δυσκολο να προσαμοστεις σ'ενα περιβαλον που δεν ξερεις σχεδον κανενα, εχω ζησει κ εγω κατι παρομοιο, αλλα με λιγη υπομονη ολα βρισκουν το δρομο τους...αν εχεις αυτοκινητο σκεψου την προταση που σου εκανε η Cesilia ειναι κ καλη ευκαιρια για να κανεις νεες φιλες που κ θα εχετε κ κατι κοινο να πειτε το μεγαλωμα των παιδιων σας..... :)

οτι θελεις να ξερεις ειμαι παντα εδω :) μακαρι να ημασταν πιο κοντα ;):):kiss:

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΠΡΙΝ 10 ΜΗΝΕΣ.ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕΝΟΥΝ 10 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

ΚΑΙ ΑΠ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 8 ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ

γεια σου βαρβαρα! να μπαινεις μέσα να τα λέμε!ειμαι η ρουλα 30 ετων εχω τριά παιδια 7 6 και 2 ετών και εγω εχω περασει μοναξιες λογω μεταθεσης του αντρα μου αλλα τοτε δεν ξερω αν υπηρχε το μαμμυ. και τωρα που ζω σε μεγάλη πολη ,στη πόλη που μεγαλωσα μην νομιζεις οτι εχω κοινωνικη ζωη ,ειμαι κουμπωμενη οπως εσυ. να εδω στο μαμμυ τα λέω με τα κοριτσια και ξεχνιεμαι.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ Σ.Κ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΤΥΧΙΕΣ ΜΕ ΚΥΝΗΓΟΥΝ Η ΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΕΧΩ ΑΥΤΟΚ.ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΒΛΑΒΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΕΙΜΑΙ Η ΜΙΝΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ 3 ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΙ 33ΧΡ. ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ? ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΑΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΖΕΣΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ.

ΕΥΧΟΜΕ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΤΖΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΜΟΥΤΖΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ.ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ.ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ 20 ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ 17 ΤΟ ΑΛΛΟ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΟΝΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...