Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα!!

οπως θα εχετε δει τον τελευταιο καιρο ειχα μια γενικη αδιαθεσια...(Σαββατο ΔΕΝ περιμενω)

απο χθες το πρωι ειχα τρομερες αναγουλες αλλα και πονους στην κοιλια...

Αλλα το πρωι κατα τις 6:30 Η ωρα εκει που κοιμομουν νιωθω μια τρομερη αναγουλααα :ohmy::ohmy: παω στο μπανιο και κανω εμετο!!!ολο το στομαχι μου γυριζε!!!

ΜΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ???ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ????

εβαλα θερμομετρο μπας και ειμαι αρρωστη και εχω πυρετο...τιποτα!!μια χαρα η θερμοκρασια!!!

ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑ????????ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΑΠΑΙΣΙΑ ΑΚΟΜΑ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΟΛΑ...ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ!!! :(:(:(

σας παρακαλω πειτε και τι μπορω να κανω για να ηρεμησει το στομαχι μου???

• Απαντήσεις 174
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα Μαρινιω μου!!!!

Αν ειναι οντως συμπτωμα δε ξερω....αλλα πραγματικα στο ευχομαι ολοψυχα!!!!!!!! :):)

Αν δεν ειναι(που δε στο ευχομαι ;) ),τοτε συντομα περαστικα!

Ξερω οτι λιγη Sprite βοηθαει λιγο στο στομαχι κ την ανακατοσουρα αλλα καποια αλλη κοπελα πιστευω να σου πει κατι καλυτερο!!

Δημοσίευση

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ξαδερφουλα??????????????????

αχ μωρε μακαριιιιιιιιιιιιιιι :o:D :D :D :D ;)

ΑΛΛΑ μην περνει ο ποπος σου αερα.........

μπορει να ειναι κρυωμα..............

αααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχ που δ το ευχομαι βεβαι

μακαρι να μου ετοιμαζεις ανηψακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι γιουχουουουουοουουουουου

Δημοσίευση

Mαρινιω μου,φιλεναδιτσα μου γλυκεια...καμια φορα ξερεις απο το πολυ αγχος...το στομαχακι μας,ποσο να αντεξει;;;αντιδραει ετσι...το εχω παθει ΚΑΙ αυτο,για αυτο στο λεω...

Ηρεμησε καρδουλα μου,οοοοσο μπορεις,σου τυχαν κ τοσα μαζεμενα...να περιμενουμε μεχρι το Σαββατο ετσι..;;;Αλλα χωρις αγχος,γιατι αν στρεσαρεσαι τοσο ισως να μην αφηνεις κ την περιοδο να ερθει...και πλεον τα ξερεις αυτα...

Περριτο να σου ποοοοοοοσο πολυ ευχομαι να εχεις μεγααααλη καθυστερηση,ετσι.;;;το ξερεις... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

αρινιω έγραψε:

AX zoumpi mou to kserw!!!

euxaristww!!!

tha paw kateutheian gia xoriaki meta!!!

vre zoympi EKEI POU KOIMASAI META APO 7 WRES????SOU EXEI TIXEI???

DEN EIXA TIPOTA KSAFNIKA MOU IRTHE!!!!

gia auto lew mpas kai....!!! ;)

Ναι βρε Μαρινιω μου,μολις σηκωθηκα απ'το κρεβατι πηγα κ :x :X :x:x !!!!

Ε,θυμαμαι εκεινη τη φορα τρελλαθηκα απο τη χαρα μου...λεω....νατοοοοοοοο,το πετυχα....

Αλλα η χαρα κρατησε 2 μερες.... :dry:

Ελπιζω σε εσενα να κρατησει 9 μηνεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo:

Δημοσίευση

Αχ βρε μαρινιώ μου έχεις περάσει τόσα πολλά τελευταία

κι έχεις κουραστεί τόσο! Γι' αυτό και πρέπει να

αποζημιωθείς :):P και ο εμετούλης να οφείλεται στο μωράκι σου!

Στο εύχομαι ολόψυχα αλλά μη χαίρεσαι πολύ ακόμη ε?

Θα περιμένουμε να περάσει το Σάββατο και μετά...

Φιλάκια και περαστικά!

Δημοσίευση

μαρινιω μου το καλυτερο για εμενα τουλαχιστον ειναι το τσαι το ευρωπαικο...ή αλλιως μαυρο τσαι...πιες κ θα με καταλάβεις....στην εγκυμοσυνη του γιου μου το τσακισα....γιατι εγω εχω κ προβλημα αμα με πιασει το στομάχι μου θα πεσω του θανατά αλλα εμετο δεν θα κανω....να φανταστειτε μονο 2 φορες ξερασα στην εγκυμοσυνη μου...η πρωτη επειδη πηγα να κανω τις πρώτες εξετασεις κ με πονουσε αυτη που μου επερνε αιμα...κ εγω αρχισα να ζαλιζομαι...κ μετα εφυγα απο το κρεβατι σαν την τρελη κ εψαχνα τουαλετα...κ η δευτερη εφαγα τοση κρεπα....του σκασμου κ δεν κρατηθηκα....αλλα αμα με πιασει το στομάχι....αφηστετα...μονο με το συγκεκριμενο τσαι...

στο ευχομαι αντε κανε τεστ να μας πεις...

Δημοσίευση

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ. ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ.

ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ milinas .ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ.

Δημοσίευση

makari na eisai kopela mou...htan koufo ontws sta kala ka8oumena kai epeita apo arketes wres upnou na sou er8ei tash gia e....ixx oute na to lew den 8elw!anhkw k gw sthn kathgoria twn an8rwpwn pou otan mou er8ei 8a skasw alla den 8a kanw rafaeeelll!!!loipon to 8ema omws den eimai egw alla h mariniw mas!!!mhn agxwnesai mariniw mou!ola kala 8a pane!kaiprospa8hse na mhn au8upovallesai!perimene na perasoun ligo oi meroules kserw oti akougetai anupomono auto..alla prospa8hse na asxolh8eis me kati allo gia na ksexasteis..8a perimenoume suntoma euxarista neakia sou!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :kiss::kiss:

Δημοσίευση

an-n kai egw auto leww koufo einai meta apo toses wres!!

kai egw se auth tin katigoria anikw!!!tha skasw alla den tha ta vgalw!!!

ALLA DEN MPOROUSA NA KRATITHW!!!MOLIS ME EPIASE ithela na kanw amesws!!

telos pantwn...tha deiksei...an perasoun 10 imeres tha kanw ena testaki..alla an sinexisw na kanw emeto kai na exw anagoules opws twra tha paw gia xoriaki deutera prwi prwi!!!

SAAS EYXARISTW OLES!!!!! :kiss:

Δημοσίευση

μαρινιω έγραψε:

an-n kai egw auto leww koufo einai meta apo toses wres!!

kai egw se auth tin katigoria anikw!!!tha skasw alla den tha ta vgalw!!!

ALLA DEN MPOROUSA NA KRATITHW!!!MOLIS ME EPIASE ithela na kanw amesws!!

telos pantwn...tha deiksei...an perasoun 10 imeres tha kanw ena testaki..alla an sinexisw na kanw emeto kai na exw anagoules opws twra tha paw gia xoriaki deutera prwi prwi!!!

SAAS EYXARISTW OLES!!!!! :kiss:

Να σου ευχηθώ να συνεχιστούν οι εμετοί και οι αναγούλες; :S Μάλλον όχι και πολύ πετυχημένη ευχή. Σου εύχομαι λοιπόν η αιτία να είναι ένα μικρό σποράκι, αλλά εσύ να νιώσεις καλύτερα σύντομα :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...