Μετάβαση σε περιεχόμενο

Επιτέλους κορίτσια έβαλα φωτογραφία της μικρής μου

Recommended Posts

Καλημέρααααααααααααααααααααααααα! σε όλες σας .Τι κάνετε? :P:P

έβαλα την παπένια μου ! αλλά νομίζω ότι δέν φαίνεται και πολύ καλά ...το σίγουρο είναι κορίτσια ότι μοιάζει απίστευτα στον μπαμπά της και όλοι μου λένε ότι εγώ κοιμόμουν όταν ...

ευχηθείτε μου καλή τύχη γιατί έχω ένα δύσκολο meeting σήμερα στη δουλειά ....και είμαι πολύ αγχωμένη.... ουφφφφφφφ! :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει η κοριτσαρα σου!κουκλα ειναι!οσο για εσενα σου στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια κι ενα καρματακι για να σου πανε ολα τελεια στο meeting!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):)

Cesilia έγραψε:

Κουκλιτσα...να σου ζησει η μπαλαρινα...τα παπουτσακια ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!

Καλημέρα κούκλα .Νασου πω την αλήθεια γ'αυτό έβαλα αυτή τη φωτό μου άρεσαν απίστευτα τα ελεφαντάκια...Που να δείς πλάκα όταν της τα πρωτοφόρεσα με την ευλιγισία της τα βαζε στο στόμα όλη την ώρα....και ασχολιόταν μόνο μ'αυτά.Προσπάθησα να βάλω και εμένα στο προφίλ αλλά δέν μπόρεσα. :unsure:

K.T.K. έγραψε:

να σου ζησει η κοριτσαρα σου!κουκλα ειναι!οσο για εσενα σου στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια κι ενα καρματακι για να σου πανε ολα τελεια στο meeting!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):)

Σ ευχαριστώ πολύ πολύ Κ.Τ.Κ..Να σαι καλά για τα καλά σου λόγια . :kiss::kiss::kiss:

karolinaki κουκλα η μικρουλα σου :cheer: οπως θα ειδες κ σε αλλο θεμα ψαχνω για νυφη θα σας εχω στα υποψιν :laugh:

καλη επιτυχια στο meeting :kiss:

Κarolinaki τι κουκλί το μελαχροινάκι σου!!!!!Να σου ζήσει,γερό να ειναι το πουλάκι μου!!όσο για το αν κοιμόσουν όταν τη συνέλαβες...Άστους να λένε!!Εμείς οι μανούλες μόνο φιλική συμμετοχή ΔΕΝ έχουμε,όποιον κ αν θυμίζει το νινί μας!!Πόσο είναι??

TESH έγραψε:

κουκλάκι!!! :) και το'χεις και πανέμορφα ντυμένο!!!Να το χαίρεσαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

σ ευχαριστω TESH .Να σαι καλά .Ημπεμπούλα μου σε 7 μέρες θα κλείσει τους οκτώ μήνες ..Εσένα το μωράκι σου τι είναι ?

mummydi έγραψε:

Κarolinaki τι κουκλί το μελαχροινάκι σου!!!!!Να σου ζήσει,γερό να ειναι το πουλάκι μου!!όσο για το αν κοιμόσουν όταν τη συνέλαβες...Άστους να λένε!!Εμείς οι μανούλες μόνο φιλική συμμετοχή ΔΕΝ έχουμε,όποιον κ αν θυμίζει το νινί μας!!Πόσο είναι??

:laugh: mummydiευχαριστώ και σενα για τα λογάκια σου. Στεναχωριέμαι λιγάκι να σου πω την αλήθεια που δέν μου μοιάζει .... σνιαρφ!

7φεβρουαρίου θα κλείσει τους οκτώ μήνες η παπένια μου...

karolinaki1 έγραψε:

TESH έγραψε:

σ ευχαριστω TESH .Να σαι καλά .Ημπεμπούλα μου σε 7 μέρες θα κλείσει τους οκτώ μήνες ..Εσένα το μωράκι σου τι είναι ?[/quote:kk9vbe5v]

karolinaki1 δεν έχω ακόμα μωράκι,είχα μια ατυχή εγκυμοσύνη σε διδυμα κοριτσάκια τα οποία έχασα λόγω πρόωρου τοκετού...τώρα ξεκινάμε προσπάθειες για δευτερη εγκυμοσύνη.

Καρολινα μου μαμα και κορι ειστε κουκλες. Η Μικρη ειναι ζουζουνα απιστευτη...μια κουκλιτσα ναζιαρζ...φανταζομαι οτι ο μπαμπας τα χει κανει πανω του...

Και εσυ ομως...θεα !!!!

Να σας ζησει, να ειστε γεροι να την χαιρεστε

karolinaki1 έγραψε:

mummydi έγραψε:

:laugh: mummydiευχαριστώ και σενα για τα λογάκια σου. Στεναχωριέμαι λιγάκι να σου πω την αλήθεια που δέν μου μοιάζει .... σνιαρφ!

7φεβρουαρίου θα κλείσει τους οκτώ μήνες η παπένια μου...[/quote:3q5ytwav]

ΚΑΡΟΛΙΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΛΙΑ Η ΠΑΠΕΝΙΑ ΣΟΥ !

ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΑΧΑΧΑ ;)

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 6/6/09 ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ :woohoo:

Cesilia έγραψε:

Καρολινα μου μαμα και κορι ειστε κουκλες. Η Μικρη ειναι ζουζουνα απιστευτη...μια κουκλιτσα ναζιαρζ...φανταζομαι οτι ο μπαμπας τα χει κανει πανω του...

Και εσυ ομως...θεα !!!!

Να σας ζησει, να ειστε γεροι να την χαιρεστε

Χρύσα μου άργησα πολύ να δώ το μήνυμά σου ...Σευχαριστώ πολύ πολύ πολύ για τα καλά σου λογάκια!!!!!! είσαι πολυ γλυκιά.!!!!!!!!!! :P:P

Ναι είναι όντως απίστευτα ναζιάρα και ο μπαμπάς της είναι τρελός και παλαβός γ'αυτήν .... εκεί δέ που είπε μπα μπα να τον έβλεπες.... ! δε σου λέω τίποτα.Αντε βρε κορίτσια ξέρετε τι περιμένω με αγωνία να πει το πολυπόθητο μα μα ...Κάτι πήγε να πει αλλά.... :unsure::unsure:

DORA1 έγραψε:

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

σ ευχαριστώ πολυ dora μου να σαι καλά !!!!!!!!και εσένα συνδημότισσα νασου ζήσει το κοριτσάκι σου . :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...