Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ...

Recommended Posts

ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ?? :whistle::whistle:

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΟ Κ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΕΠΕΣΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ Κ ΠΑΙΔΙΑ..

ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ??

ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Η' ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ??

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ??

ΕΓΩ ΠΑΛΙ Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΕΧΩ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ Κ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΦΟΒΗΘΙΚΑ ΠΟΛΥ(ΚΟΙΝΩΣ ΧΕ@@@@Α ΠΑΝΩ ΜΟΥ)

Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ...ΕΝΙΩΣΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΤΟ ΛΕΜΕ "ΙΣΚΙΟ".... :blink: ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ..ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ Κ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ!!!!!

ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ,ΜΙΚΡΗ "ΠΑΡΑΛΛΥΣΗ"ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ...

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ...ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΥΡΑ..

ΤΑ ΦΟΤΑ ΟΣΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ Κ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ :blush::blush:

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΥΜΙΑΤΙΣΑ Κ ΗΡΕΜΗΣΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Κ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ.. :(:(:(

ΠΑΝΤΩΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Κ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :):)

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον Ντινα, οταν ηταν ογιος μου τριων,πεθανε οπατερας μου.Αγαπουσε ο ενας τον αλλο παρα πολυ! Μετα απο λιγο καιρο ο μικρος μου κοιτουσε μια πολυθρονα στο σπιτι μας τη χαιδευε και ελεγε -παππου! Δεν ηξερα τι να κανω! Δεν ξεκολαγε απ αυτη.Μηπως ειναι αληθεια τελικα που λενε οτι τα παιδια μπορουν να δουν πραγματα που οι μεγαλοι αδυνατουν?Ισως επειδη εχουν αγνη ψυχη!

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΣ!!!! :laugh:

Εγω χεζ....μαι με ολα αυτα αλλα μου αρεσει να τα ακουω!!!

Ισως λογω του φοβου μου εχω δημιουργησει καποια πραγματα στο μυαλο μου....π.χ. Απο το υπνοδωματιο μεχρι το μπανιο την νυχτα πρεπει να φωταγωγησω το σπιτι ( :woohoo: ) και τουμπαλιν...και απο την στιγμη που θα κλεισω το φως στο δωματιο μεχρι να παω να ξαπλωσω...νομιζω ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ οτι θα κουτουλησω σε ''ΚΑΠΟΙΟΝ''! Ολα αυτα μαλλον ειναι δημιουργιες της φαντασιας μου και του φοβου μου ΛΕΩ ΕΓΩ!!!

Οταν λειπει ο αντρας μου δε ΚΟΙΜΑΜΑΙ το ρολλο της μπαλκονοπορτας λιγο ανοιχτο και μεχρι να κοιμηθωλεω το ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ!!!! ΧΕΕΕΣΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΤΩΡΑ στο θεμα ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ...: Πριν 6 μηνες και που πεθανε βασανιστικα μια αγαπημενη μου θεια ειχα κολλησει με το ιντερνετ για να βρω τι γινεται η ψυχη όταν φευγει…που παει κλπ και αν μπορω να κανω εγω κατι για την ψυχη της πριν πεθανει και διαβασα διαφορα ενδιαφεροντα (που εγω πιστεψα), αν βρω το σαιτ θα στο στειλω,…για τα τελωνια που περνουν…για τον φυλακα αγγελο που μας συνοδευει μεχρι να περασουμε ΟΛΑ τα ΤΕΛΩΝΙΑ και μας που δικαιολογει για πραξεις που τα ΤΕΛΩΝΙΑ μας κατηγορουν!!!

αυτα ....για να δω τι εγραψαν οι πανω μου!!! γιατι γραφω μια ωρα!!!

Ντινα μου εγω πολυ συχνα νιοθω "περιετγες" παρουσιε ςμεσα στο σπιτι. Και αν και δεν ειμαι πολυ θρησκα ουτε οηγαινω στην εκκλησια, φοραω ενα σταυρουδακι, δωρο μιας πολυ αγαπημενης ξαδελφης μου, το οποιο το χαηδευω και ηρεμω.

Αυτο που ενιωσες το ενιωθα και εγω παλια, σαν κα υπηρχε και μια σκια στο δομματιο και εγω να μην μπορω ουθτε ανασα να παρω...και να νιωθω να λεω στον εναυτο μου κουνησου, ανασενε κλπ...δεν ξερω τι ειναι αυτα...

Ελπιζω ομως οτι το παιδι μου το προστατευει ο Θεος...γιατι ειναι οτι πολυτιμοτερο εχω...ειναι καια υτος ενας λογος που τον παιρνω μαζι μου στο κρεβατι- αν και ξερω οτι δεν πρεπει....οταν ξυπναει τομαγμενος και κλαιει σκεφτομαι διαφορα

oloi exoume ena filaka aggelo dipla mas pada arkei na tou zitisoume ti voi8eia tou k 8a tin exoume to pistevo k apo mia istoria pou mou exei pei mia fili mou to epiveveosa .

mia kopela enio8e poly distixismeni mesa sto gamo tis eixe ena gio itan 5-6 mhnon oxi perisotero apofasise loipon oti den mporei na zei allo etsi k 8elise na dosei telos sti zoi tis mazi fisika me to gio tis pou den ypirxe periptosi na ton afisi mono tou ... ksekinise loipon me to aftokinito tis mazi me to paidi gia na paei se ena simeio pou eixe skeftei oti ekei 8a epefte me to aftokinito tis k sigoura ola ekei 8a telionane ... o kairo sitan katamavros etimos na vreksei sto dromo loipon pou pigene vrike mia gria na ti skanei otostop i fili mou nevriae pou ti vrike mprostatis k evrize apo mesa tis alla den mporous ena mi stamatisi giati o kairos itan xalia k itan krima na afisi tin giagia mesa stin kategida pou se ligo 8 arxize stamataei loipon k tis leei ti 8eleis giagia ? pare me kori mou mazi sou . filh mou: den mporo na se paro pao kapou pou den mporo na se paro mazi mou k ti sleei i gigia se parakalo kori mou pare me opou pas mi me afinei smoni mou edo kita pos einai o kairos ti 8 apogino an den me voi8iseis tote i fili mou tis leei ela mesa .

ksekinaei k tis leei pes mou pou 8eleis na se pao k i padisi tis giagias itane opou pas esi kori mou ..... oxi giagia den mporo na se paro opou pao ego pe smou omos pou 8eleis na pas k 8a se pao k meta ego 8a sinexiso i giagia tis eipe tin adi8eti poreia apo ekei pou pigene i fili mou k etsi xoris na to katalavei vre8ike i fili mou na epistrefei pali pros tin poli apo opou eixe figei k fisika eixe apomakrin8ei para poli plisiazodas loipon tis leei giagia pe smou pou na se afiso k na leei i gigia opoupas esi kori mou ekei 8a pas k emena nevriazei i filh mou k tis leei afto den ginete sou eipa ekei pou 8a pao den mporo na se paro ftanodas stin poli loipon tis leei giagia prepei na moupeis pou na se afiso tis leei opou pas esi arxise na tsi fonazei i fili mou k tis leei afto den ginete i mou les i an den 8eleis na mou peis pou meneis kateveneis edo ..... tote i giagia tis leei afiseme stin eklisia tou agiounikolaou paidi mou odos tin pige stin eklisia k tis leei edo eimaste giagia kateva anigodas tin porta i giagia gia na katevei tis leei kori mou afto pou skeftese na min to kaneis k na pas spiti sou tote i fili mou menei na tin kitaei k tis leei pou kserete esis ti 8elo na kano k tis leei einai amartia na ktastrepseis ti zoi tou morou sou k ti diki sou pigene sto spiti sou k 8a dei soti se ligo kairo ola 8a einai kalitera k tis leei i fili mou giagia eimai poly distixismeni k den adexo allo ... na anteksei skoritsi mou mi svineis ti zoi sou k ti zoi tou paidiou sou k klinei tin porta k fevgei ... i filh mou tin parakolou8ouse na dei pros t apou 8a paei giati tis ekane ediposi pou den tis elege me tipot apou menei k ekei pou tin evlepe ksafnika xa8ike mesa apo ta matia tis mprosta sta matia tis ..... itan o filakas aggelos tis k tou paidiou tis pou ti esose k telika den aftoktonise mazi me to moro tis .... eiparxoun k einai pada dipla mas koritsia alles fore sto katalavenoume oti kati mas voi8ise alla den kseroume ti itan afto alles fores den to katalavenoume kan ..pados einai pada dipla mas arkei na tosu zitisoume tin voi8eia tous k a8 tin exoume .

signomi an sas kourasa alla afto to 8ema afte stis meres ei8ela na to anikso k ego k ei8ela na mirasto mia apo tis istories tis ali8ines pou ksero k exoun simvi . na exouem mai omorfi mera sas filo !

Κορίτσια αν και η δική μου ιστορία δεν είναι τόσο μεταφυσική, θα σας την πω...Νομίζω ότι τίποτα δε γίνεται τυχαία...

Γέννησα τον Απρίλιο του 2009...Οι δικοί μου ανακάλυψαν ότι ο μπαμπάς μου έχει καρκίνο στο στομάχι τον Φεβρουάριο, αλλα δεν μου είπαν τίποτα λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης..

Είχα φτάσει 39 εβδομάδων και πάω στο γιατρό να με δει..Μου λέει ότι η Παρασκευή ή Σάββατο να μπω να γεννήσω με πρόκληση λόγω γήρανσης πλακούντα και μείωσης αμνιακών υγρών...Ο μπαμπάς μου ήταν στο νοσοκομείο και έκανε χημιοθεραπείες..Μου είχαν πει ότι έκανε χημιοθεραπείες λόγω έλκους...Βλακείες δηλαδή για να μη στενοχωρηθώ...

Δε γινόταν όμως να γεννήσω και να μην είχα εκεί τον μπαμπά μου...Τον λατρεύω και είχαμε αποφασίσει ότι η κορούλα μου θα πάρει το όνομά του..Ρωτάω πότε θα βγει ο μπαμπάς από το νοσοκομείο και μου λένε Σάββατο..Λέω λοιπόν στο γιατρό ότι θέλω να γεννήσω Σάββατο...

Μπαίνω Σάββατο βράδυ στο Ιασώ για εξετάσεις, υπόθετο κλπ...6η ώρα το πρωί μου βάζουν ορό, μου σπάνε τα νερά...Αν και με διαστολή τέλεια δεν μπορούσα να γεννήσω..Η μικρή ήταν ψηλά...Όλη η οικογένεια έξω εκτός από τον μπαμπά μου.. :(:(

άρχισα να σπρώχνω, ο άντρας μου μπαινοέβγαινε μέσα έξω, η μικρή δεν έλεγε να κατέβει...Λέω στο γιατρό να πάμε για καισαρική, ο γιατρός ήταν αντίθετος...Τελικά ξαφνικά η μικρή κατεβαίνει, μπαίνουμε στο χειρουργείο και με 3 σπρωξίματα βγήκε...

Με το που γέννησα, είπαν στον άντρα μου να βγει έξω..Βγαίνει και πέφτει πάνω στον μπαμπά μου...Μόλις είχε κατέβει κάτω στο χώρο αναμονής...Ρωτάει τον άντρα μου και του λέειπότε γεννήθηκε η μπέμπα;;;Λέει ο άντρας μου τώρα..Πριν 3 λεπτά...Παιδιά, δεν θα το πιστέψετε!!!!Εκείνη την ώρα ο πατέρας μου μόλις είχε πατήσει το πόδι του στο μαιευτήριο...Σας το λέω και κλαίω...

Ήταν σαν να περίμενε τον παππού της που ήταν άρρωστος..Από τις 6 το πρωί παιδευόμουν και γέννησα τρεις παρά πέντε το μεσημέρι...Τόσοι άνθρωποι την περίμεναν και αυτή ήρθε στην αγκαλιά μου την ώρα που ήρθε και ο μπαμπάκας μου..Και φυσικά ήταν ο πρώτος που την είδε και έκλαιγε συγκινημένος..

Μπορεί να ήταν και σύμπτωση, αλλά δεν το πιστεύω...Σίγουρα πάντως ο μπαμπάς μου είναι ο φύλακας άγγελός μου!!

ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ Κ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΑΒΑΝΙ-ΤΟΙΧΟΥΣ Κ ΓΕΛΑΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.. :blink:

ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ Κ ΕΓΩ??!!

ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΙΣΙΟ(ΜΟΝΑΧΟΣ ΠΟΥ ΑΓΙΑΣΕ)ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΩΡΑ..ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ Κ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΦΑ Κ ΣΥΜΠΟΝΕΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ..ΕΓΩ ΤΟ ΒΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΑ 16!!

ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ..ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ Ε??Κ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ-ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ...

ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ...Κ ΕΛΠΙΖΩ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ 2)ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΝΙΩΣΩ..

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ,ΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕ Κ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..Κ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΗ!!ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ Κ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ Κ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ..

ΝΑ ΠΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ Κ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ??!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΛΙΓΟ Η ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ..ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ :(:(:(

αμαν κορίτσια τα φοβάμαι αυτά τα πράγματα...κάνω ακριβώς ότι και η ζαχα. Πάντα ανάβω φώτα στο σπίτι και όταν είμαι μόνη μου δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίζει η τηλεόραση. Επίσης θέλω να έχω πάντα το κινητό μου δίπλα μου για να μπορώ να καλέσω αμέσως αν μου εμφανιστεί κανένα φαντασματάκι :silly:

Τέσπα πιστεύω ότι κάποιος μας φυλάει διότι μου συνέβη το εξής: Έπειτα απο μια δύσκολη φάση στην ζωή μου εκλαιγα και προσευχόμουν συνεχώς για κάτι. Ένα βράδυ λοιπόν βλέπω στον υπνο μου μια γυναίκα (δεν είδα ποτέ το πρόσωπό της) να κάθεται σε μια καρέκλα στο σπίτι της γιαγιας μου,με χρυσά φορέματα,χρυσό μαντήλι στο κεφάλι με κεντημένους μαύρους σταυρούς πάνω και τα μαλλιά της ήταν αντί για μαλλιά,μακριά κομποσχοίνια. Κάθομαι κάτω και ακουμπάω το κεφάλι μου στα γόνατα της και έκλαιγα απαρηγόρητη...με χάιδευε στο κεφάλι και μου έλεγε σώπα μην στενοχωριέσαι,όλα θα περάσουν θα το δείς.

Για μένα προσωπικά δεν ήταν τυχαίο,πιστεύω ότι ήταν η Παναγίτσα γτ σαυτην προσευχόμουν τόσο καιρό.Και είχε δίκιο. Σε λίγο καιρό όλα ηταν καλύτερα. Είναι απο τις στιγμές που ξέρεις ότι δεν ήταν απλά ένα όνειρο...

Καλησπέρα και απο 'μενα!!!!!!!!!!!!! Προσωπικά πιστεύω στα Θεία και επίσης πιστεύω πως γενικά είναι εγωιστικό να αμφισβητούμε την ύπαρξη αοράτων οντοτήτων επειδή δεν τα βλέπουμε με τα μα΄τια μας!!!!!!!!!!!! Οι υπάρξεις δεν σταματούν μέχρι εκεί που βλέπει το μάτι μας,αν φανταστεί κανείς ότι μια απλή ενέργεια έιναι απο μόνη της μια οντότητα!!!!!!!!!!!

Θα μπορούσα να διηγηθώ αρκετές δικές μου ιστορίες αλλά θα αναφερθώ σ'αυτήν που έχει σχέση με τηνεγκυμοσύνη μου μιάς και μιλάμε στο mammylalnd!!!!!!!!!!!!

Δεν θέλω να μακρυγορίσω και θα τα πω περιληπτικά αλλά ουσιαστικά!!!!!!!!!

4 χρόνια παλεύαμε με τον άντρα μου για παιδί και καταλήξαμε πέρυσι να προχωρήσουμε σε εξωσωματική,σε πολύ΄καλό γιατρό κλπ. Κάναμε 4 προσπάθειες και περιτό να σας πω ότι κάθε μήν ακαι για 10 μέρες υπέφερα απο τρομερούς ιλίγγους σε σημείο να μην μπορώ όχι δουλειά να πάω αλλά ούτε τουαλέτα!!!!!!!!!!!! Σερνόμουν και έπεφτα στο πάτωμα άν ο άντρας μου έλειπε και δεν είχα βοήθεια να πάω τουαλέτα!!!!!!Εκανα ασταμάτητους εμετούς και διαροια,είχα την αίσθηση ότι θα βγει ή ψυχή μου και όλα θα τελειώσουν,δεν μπορώ να σας περιγράψω,δεν μπορούσα να σταθώ ούτε ξαπλωμένη,δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια,δεν γίνεται!!!!!!!!!!!!

Στη τέταρτη προσπάθεια έμεινα έγκυος σε δίδυμα,έπαθα αποκόληση με αρκετή αιμοραγία..τέλοςπάντον αφού ο γιατρός μας είπαι ότι το ένα το μωράκι δεν προχωράει καλά στεναχωρηθήκαμε αλλά το άλλο ήταν μια χαρά και προχωρούσε καλά μέχρι που πάμε μια μέρα να το δούμε στο τρίτο μήνα και ο γιατρός διαπιστώνει τον θάνατό του αφου είχε παλινδρομήση!!!!!!!!! Αυτο έγινε πέρισυ τον Ιούλιο,κάναμε διακοπές έιμασταν ψυχικ΄΄α και σωματικά εγώ ράκος κλπ.Όπως περάσαμε στο Λουτράκι βλε΄πω την ταμπέλα Παναγία γιάτρισα και λέω στον άντρα μου να πάμε!!!!!!!!!! Κάναμε τάμα και αφήσαμε στην Παναγία ένα κέρινο-λαμπάδα μωράκι...Γυρίζοντας Αθήνα θα κάναμε 5η εξωσωματική τον Σεπτέμβριο αλλά εγώ το καθηστέρησα για Νοέμβριο.Περίμενα την περίοδο να μου έρθει και δεν ήρθε..έμεινα έγκυος απο θαύμα!!!!!!!!!!!!!!! Στο μεταξύ όταν γυρίσαμε Αθήν α κάποια στιγμή μες το φθινόπωρο πήγαμε και στον Αγιο Εφραίμ,όπου ένιωσα και απο 'κεινον τη βοηθειά του και χάιδεψα την κοιλιά μου!!!!!!!!!!!!!

Τώρα πρώτα ο Θεός θα γεννήσω τον Ιούλιο!!!!!!!!!! Δεν σας κρύβω ότι φοβάμαι και αγχόνομαι για το μωράκι μας να είναι καλά!!!!!!!!! Η Παναγία να το προστατεύει να είνια υγιέστατο και γερό!!!!!!!!

Τελικά μάλλον μακρυγόρισα..

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss::kiss::kiss:

ΑνναΜαρία είναι πολύ συγκινητική η ιστορία σας :) !

Μακάρι η Παναγία και ο Άγιος Εφραιμ να είναι διπλα σας μέχρι το τέλος και να σας βοηθήσουν να κρατήσετε στην αγγαλιά σας το αγγελούδι σας υγειής ;);)

Δίνεις κυράγιο σε πολλά κορίτσια ;) Μακάρι η Παναγίτσα να ευλογησει όλα τα κορίτσια του mammy και να φουσκώσουν πολλές κοιλιτσες :silly: ..

Σ'ευχαριστώ κατερινούλι μου,η Παναγία πάντα βοηθάει αρκεί να της το ζητήσουμε με πίστη απο την καρδιά μας και μετά να το ξεχάσουμε αφήνοντάς το στα χέρια της!!!!!!!!!!!!!!

Η Παναγία όλες τις κοπέλες τις βοηθάει για να κάνουν παιδάκι και προστατεύει τα μωράκια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εύχομαι για όλες μας η Παναγία να μας δώσει να καρτήσουμε αγκαλιά τον πολυπόθητο καρπό της κοιλιάς μας και της αγάπης μας με τον άντρα μας!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss: :kiss: :kiss:

Ο Άγιος Εφραίμ επίσης κορίτσια είναι πού θαυματουργός!!!!!!!!!!!!!!

Αξίζει να πάτε μια βόλτα στη Νέα Μάκρη είναι!!!!!!!!!!!!!!

Πηγαίνετε και προσευχηθήτε και ζητήστε αυτό που επιθυμήτε!!!!!!!!!!!!!

Ένα ένα τα θυμάμαι...Ντίνα και σε όσες σας ενδιαφέρει υπάρχει το βιβλιαράκι του αγίου Κυπριανού που έχει ευχές κατά της βασκανίας,μαγέιας και όλων των αρνητικών οντοτήτων και ενεργειών!!!!!!!!!!! Είναι πολύ δυνατό,σας το συστήνω!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss :kiss::kiss: :

Βρε κοριτσια τι να πω...ανατριχιασα...συγκινηθηκα...ασ'τα να πανε!!!

kimon,mina,mpempoula16...δεν εχω λογια,απλα!!

ΑνναΜαρια ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα υπεροχα κ τον Ιουλιου να κρατησετε αγκαλιτσα το μωρακι σας!!!

Για τον Αγιο Εφραιμ ξερω κ εγω οτι ειναι πολυ θαυματουργος!Η μαμα μου ειδικα τον πιστευει πολυ κ κατα καιρους παει αν κ δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ θρησκοληπτη!Μαλιστα θα παει κ αυριο στο μοναστηρι γιατι κατι ειναι !

Παρομοιες εμπειριες εγω προσωπικα δεν εχω κ δε μπορω τωρα να θυμηθω καποια συγκεκριμενη που ισως γνωριζω!Αλλα γενικα πιστευω κ στους φυλακες αγγελους κ σε ολο το μεταφυσικο στοιχειο!Δε μπορει καπου θα πηγαινει αυτη η ρημαδα η ψυχη μετα :silly:

ΆνναΜαρία έγραψε:

Ένα ένα τα θυμάμαι...Ντίνα και σε όσες σας ενδιαφέρει υπάρχει το βιβλιαράκι του αγίου Κυπριανού που έχει ευχές κατά της βασκανίας,μαγέιας και όλων των αρνητικών οντοτήτων και ενεργειών!!!!!!!!!!! Είναι πολύ δυνατό,σας το συστήνω!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss :kiss::kiss: :

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟ ΕΧΩ.. ;)

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ..ΧΙΧΙΧΙΧΙ :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Φυσικά και υπάρχουν όλα αυτά και είναι μεγάλη ευλογία για τον άνθρωπο, να μπορέσει να νιώσει την παρουσία τους.Αρκεί ν'ανοίξουμε τα μάτια της ψυχής μας και να ελευθερωθούμε από τη <λογική> που θεωρούμε ότι πρέπει να εξηγεί τα πάντα, με τον τρόπο που εμείς αντιλαμβανόμαστε.

Φοβερές οι ιστορίες σας, κορίτσια!

ntinaki mou k egw exw zhsei mia paromoia istoria opws kai su..einai ta legomena texnasmata tou diavolou..emeis omws exoume ton fulaka aggelo mas o opoios pantote mas prostateuei peran twn Theiwn!oloi oi Agioi,Aggeloi,Arxaggeloi mas prostateuoun alla o ka8enas mas exei ton fulaka aggelo tou!polu xairomai pou vlepw pws uparxei akoma dunath pisth stous an8rwpous!!!auto mas krataei..!k gw 8a h8ela na niwsw thn parousia kapoiou Agiou h' ths Panagias mas h' twn Theiwn genikotera!to 8ewrw megalh eulogia koritsia!!!

mpempoula16 έγραψε:

Κορίτσια αν και η δική μου ιστορία δεν είναι τόσο μεταφυσική, θα σας την πω...Νομίζω ότι τίποτα δε γίνεται τυχαία...

Γέννησα τον Απρίλιο του 2009...Οι δικοί μου ανακάλυψαν ότι ο μπαμπάς μου έχει καρκίνο στο στομάχι τον Φεβρουάριο, αλλα δεν μου είπαν τίποτα λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης..

Είχα φτάσει 39 εβδομάδων και πάω στο γιατρό να με δει..Μου λέει ότι η Παρασκευή ή Σάββατο να μπω να γεννήσω με πρόκληση λόγω γήρανσης πλακούντα και μείωσης αμνιακών υγρών...Ο μπαμπάς μου ήταν στο νοσοκομείο και έκανε χημιοθεραπείες..Μου είχαν πει ότι έκανε χημιοθεραπείες λόγω έλκους...Βλακείες δηλαδή για να μη στενοχωρηθώ...

Δε γινόταν όμως να γεννήσω και να μην είχα εκεί τον μπαμπά μου...Τον λατρεύω και είχαμε αποφασίσει ότι η κορούλα μου θα πάρει το όνομά του..Ρωτάω πότε θα βγει ο μπαμπάς από το νοσοκομείο και μου λένε Σάββατο..Λέω λοιπόν στο γιατρό ότι θέλω να γεννήσω Σάββατο...

Μπαίνω Σάββατο βράδυ στο Ιασώ για εξετάσεις, υπόθετο κλπ...6η ώρα το πρωί μου βάζουν ορό, μου σπάνε τα νερά...Αν και με διαστολή τέλεια δεν μπορούσα να γεννήσω..Η μικρή ήταν ψηλά...Όλη η οικογένεια έξω εκτός από τον μπαμπά μου.. :(:(

άρχισα να σπρώχνω, ο άντρας μου μπαινοέβγαινε μέσα έξω, η μικρή δεν έλεγε να κατέβει...Λέω στο γιατρό να πάμε για καισαρική, ο γιατρός ήταν αντίθετος...Τελικά ξαφνικά η μικρή κατεβαίνει, μπαίνουμε στο χειρουργείο και με 3 σπρωξίματα βγήκε...

Με το που γέννησα, είπαν στον άντρα μου να βγει έξω..Βγαίνει και πέφτει πάνω στον μπαμπά μου...Μόλις είχε κατέβει κάτω στο χώρο αναμονής...Ρωτάει τον άντρα μου και του λέειπότε γεννήθηκε η μπέμπα;;;Λέει ο άντρας μου τώρα..Πριν 3 λεπτά...Παιδιά, δεν θα το πιστέψετε!!!!Εκείνη την ώρα ο πατέρας μου μόλις είχε πατήσει το πόδι του στο μαιευτήριο...Σας το λέω και κλαίω...

Ήταν σαν να περίμενε τον παππού της που ήταν άρρωστος..Από τις 6 το πρωί παιδευόμουν και γέννησα τρεις παρά πέντε το μεσημέρι...Τόσοι άνθρωποι την περίμεναν και αυτή ήρθε στην αγκαλιά μου την ώρα που ήρθε και ο μπαμπάκας μου..Και φυσικά ήταν ο πρώτος που την είδε και έκλαιγε συγκινημένος..

Μπορεί να ήταν και σύμπτωση, αλλά δεν το πιστεύω...Σίγουρα πάντως ο μπαμπάς μου είναι ο φύλακας άγγελός μου!!

Να ειναι καλα παντα και να σε προσεχει κοπελα μου!!! :)

Πολυ εντονη συναισθηματικα η ιστορια που μοιραστηκες μαζι μας!

:)

ΆνναΜαρία έγραψε:

Καλησπέρα και απο 'μενα!!!!!!!!!!!!! Προσωπικά πιστεύω στα Θεία και επίσης πιστεύω πως γενικά είναι εγωιστικό να αμφισβητούμε την ύπαρξη αοράτων οντοτήτων επειδή δεν τα βλέπουμε με τα μα΄τια μας!!!!!!!!!!!! Οι υπάρξεις δεν σταματούν μέχρι εκεί που βλέπει το μάτι μας,αν φανταστεί κανείς ότι μια απλή ενέργεια έιναι απο μόνη της μια οντότητα!!!!!!!!!!!

Θα μπορούσα να διηγηθώ αρκετές δικές μου ιστορίες αλλά θα αναφερθώ σ'αυτήν που έχει σχέση με τηνεγκυμοσύνη μου μιάς και μιλάμε στο mammylalnd!!!!!!!!!!!!

Δεν θέλω να μακρυγορίσω και θα τα πω περιληπτικά αλλά ουσιαστικά!!!!!!!!!

4 χρόνια παλεύαμε με τον άντρα μου για παιδί και καταλήξαμε πέρυσι να προχωρήσουμε σε εξωσωματική,σε πολύ΄καλό γιατρό κλπ. Κάναμε 4 προσπάθειες και περιτό να σας πω ότι κάθε μήν ακαι για 10 μέρες υπέφερα απο τρομερούς ιλίγγους σε σημείο να μην μπορώ όχι δουλειά να πάω αλλά ούτε τουαλέτα!!!!!!!!!!!! Σερνόμουν και έπεφτα στο πάτωμα άν ο άντρας μου έλειπε και δεν είχα βοήθεια να πάω τουαλέτα!!!!!!Εκανα ασταμάτητους εμετούς και διαροια,είχα την αίσθηση ότι θα βγει ή ψυχή μου και όλα θα τελειώσουν,δεν μπορώ να σας περιγράψω,δεν μπορούσα να σταθώ ούτε ξαπλωμένη,δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια,δεν γίνεται!!!!!!!!!!!!

Στη τέταρτη προσπάθεια έμεινα έγκυος σε δίδυμα,έπαθα αποκόληση με αρκετή αιμοραγία..τέλοςπάντον αφού ο γιατρός μας είπαι ότι το ένα το μωράκι δεν προχωράει καλά στεναχωρηθήκαμε αλλά το άλλο ήταν μια χαρά και προχωρούσε καλά μέχρι που πάμε μια μέρα να το δούμε στο τρίτο μήνα και ο γιατρός διαπιστώνει τον θάνατό του αφου είχε παλινδρομήση!!!!!!!!! Αυτο έγινε πέρισυ τον Ιούλιο,κάναμε διακοπές έιμασταν ψυχικ΄΄α και σωματικά εγώ ράκος κλπ.Όπως περάσαμε στο Λουτράκι βλε΄πω την ταμπέλα Παναγία γιάτρισα και λέω στον άντρα μου να πάμε!!!!!!!!!! Κάναμε τάμα και αφήσαμε στην Παναγία ένα κέρινο-λαμπάδα μωράκι...Γυρίζοντας Αθήνα θα κάναμε 5η εξωσωματική τον Σεπτέμβριο αλλά εγώ το καθηστέρησα για Νοέμβριο.Περίμενα την περίοδο να μου έρθει και δεν ήρθε..έμεινα έγκυος απο θαύμα!!!!!!!!!!!!!!! Στο μεταξύ όταν γυρίσαμε Αθήν α κάποια στιγμή μες το φθινόπωρο πήγαμε και στον Αγιο Εφραίμ,όπου ένιωσα και απο 'κεινον τη βοηθειά του και χάιδεψα την κοιλιά μου!!!!!!!!!!!!!

Τώρα πρώτα ο Θεός θα γεννήσω τον Ιούλιο!!!!!!!!!! Δεν σας κρύβω ότι φοβάμαι και αγχόνομαι για το μωράκι μας να είναι καλά!!!!!!!!! Η Παναγία να το προστατεύει να είνια υγιέστατο και γερό!!!!!!!!

Τελικά μάλλον μακρυγόρισα..

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΟΥΠΕΡ!

Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ.

ΦΙΛΙΑ :kiss:

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές σας,η Παναγία και όλα τα Θεία να προστατεύουν τα παιδίά όσων έχουν,τις εγκυμονούσες με τα μωράκια όσες εγκυμονούμε και όσες προσπαθόυν γρήγορα να καρποφορήσουν!!!!!!!!!!!!

ζαχαααααααααααααα φοβασαι???μπουυυυυυυ μπουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :P:P:P:P:P:P ναι πιστευω οτι καποιος μας προσεχει...εχω σωθει απειρες φορες ειδικα στο αυτοκινητο...ειναι ωραιο να αισθανεσαι οτι σε προσεχουν :dry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...