Μετάβαση σε περιεχόμενο

aimageiwma.........

pitsounitsa

Recommended Posts

koritsia kalimera sas!!to mwraki mou pou einai 1.5 minwn emfanise aimageiwma sto mataki tis...ksekinise san gratsounitsa ki exei ftasei na tis exei pristei to mataki tis....se dermatologo pou piga mou eipe einai fisiologiko kai tha figei...alla egw anisixw para poli...kserei kapoia na mou pei stin Athina enan kalo paidodermatologo i paidoxeirourgo??? :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου είμαι στη Θεσσαλονίκη, οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν έχω να σου συστήσω κανένα γιατρό στην Αθήνα. Πάντως θα έλεγα να ρωτούσες και τον παιδίατρό σου, γιατί αν όπως είπε ο δερματολόγος είναι φυσιολογικό, σίγουρα θα το ξέρει και αυτός, αλλιώς θα σου πει να το ψάξετε με διάφορες εξετάσεις.

Εύχομαι να μην είναι τίποτα το σοβαρό και περαστικά.

:kiss:

γεια σου pitsounitsa.Αυτό που ξέρω ειναι ότι απορροφαται απο τον ιδιο τον οργανισμο σε καποιο χρονικο διαστημα.Εαν δεν υποχωριση δινουνε κορτιζόνη.

Κλεισε στο παιδων ενα ραντεβου καλύτερα.

όλα θα πανε καλα.

fatsoula.aik.1981 έγραψε:

Κοριτσάκι μου είμαι στη Θεσσαλονίκη, οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν έχω να σου συστήσω κανένα γιατρό στην Αθήνα. Πάντως θα έλεγα να ρωτούσες και τον παιδίατρό σου, γιατί αν όπως είπε ο δερματολόγος είναι φυσιολογικό, σίγουρα θα το ξέρει και αυτός, αλλιώς θα σου πει να το ψάξετε με διάφορες εξετάσεις.

Εύχομαι να μην είναι τίποτα το σοβαρό και περαστικά.

:kiss:

rwtisa kai to paidiatro kai mou eipe na vrw paidodermatolo!alla edw pou eimai den iparxei eidikotita tetoia ki etsi piga se aplo dermatologo...

Pitsounitsa και ο δικός μου ο μικρούλης έχει αιμαγγείωμα στην πλατούλα.Στην αρχή ήταν σαν μικρό σημαδάκι μετά πρίστηκε,ξεπρίστηκε και τώρα πάλι πρίστηκε.Ο παιδιάτρος μου είπε να μην ανησυχούμε και μέχρι την ηλικία των 9 χρονών δε θα ασχοληθούμε.Λογικά θα το απορροφήσει ο οργανισμός.Αν το δούμε οτι μεγαλώνει απότομα τότε θα πάρει κορτιζόνη ή θα αφαιρεθεί με λειζερ.Σπάνια όμως γίνεται αυτό.Μην ανησυχείς.

Πιτσουνίτσα το ίδιο είχε και ένα άλλο παιδάκι που ξέρω, το είχε στο μέτωπο και φαινόταν έντονα όταν ήταν μικρούλης.. αλλά όσο μεγάλωνε φαινόταν όλο και λιγότερο και τώρα (σχεδόν 5 χρονών) δε φαίνεται καθόλου!

Δεν του έκαναν τίποτα.. έφυγε από μόνο του. Δε νομίζω πως επεμβαίνουν χειρουργικά σ'αυτά.

Αν ψάξεις μέσα στο mammy θα βρεις κι άλλο σχετικό θέμα, θυμάμαι πιο παλιά είχε γράψει κάτι μια άλλη κοπέλα. Βρες το να δεις τι είχε γίνει στη δική τους περίπτωση.

Πάντως, επειδή είναι στο μάτι, ίσως καλό είναι να ρωτήσεις και οφθαλμίατρο.. προληπτικά!

Να χαίρεσαι τη μπεμπούλα σου!!! :) :)

γεια σου και αο μενα..και μΑΣ ξεκινησε νΑ βγαζει οταν ηταν 25 ημερων περιπου στον αφαλο..αυτο ΟΣΟ παει μεγαλωνει..και ΜΑς ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟς ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ του..μεχρι τις κι τους 18 μηνες...ειναι κατακοκκινο το δικο μας..απλα ειναι στον αφαλο και οχι στο ματι..

Εχει κι εμενα η μπεμπουλα μου που ειναι σχεδον 4 μηνων, ένα στο βλεφαρο και ενα συον αυχένα. Τα εχει απο οταν γεννηθηκε. Μου ειπαν οτι αυτό στο βλεφαρο θα φυγει μεχρι την ηλικια των 2-3 ετων ενω του αυχένα μαλλαον θα μεινει. Ειναι υπεραναπτυξη των αγγειων της περιοχης γι αυτό αν ειναι σε σημειο που μπορούν να το τριψουν καποιες στιγμες θα φαινεται πιο εντονα. Χειρουργουνται σε άλλα σημεια βεβαια, οχι του βλεφαρου, αλλα για αισθητικους λογους κι οχι επειδη συντρχουν λογοι υγειας. Ειμαι κτηνιοατρος και το ψαχνω στη βιβλιογραφια. Ξερω παιδακι που το ειχε στο μετωπο, τωρα ειναι 20 ετών και δεν φαινεται παρα μονο οταν τσαντιζεται και θυμωνει!!

euxaristw polu oles sas!!!pou tha itan omws kalitera na apefthinthw??se paidoxeirourgo?? se paidodermatologo?? i se ofthalmiatro???eimai apo Kerkyra kai thelw na paw Athina na doume to mataki tis kai tha prepei na kleisw programmatismena rantevou...tha ithela episis opoios gnwrizei i exei akousei gia kapoio giatro pou na exei peira sto sigkekrimeno thema na mou pei....

Πιτσουνίτσα μου, αφού ο γιατρός σας λέει πως πρέπει να δείτε παιδοδερματολόγο, τότε αυτό πρέπει να κάνετε. Τώρα το είδα ότι το έγραψες χτες.

Μήπως να απευθυνθείτε στο Παίδων; Εκεί σίγουρα θα έχουν εμπειρία σε αυτά - έχουν Τμήμα Παιδιατρικής Δερματολογίας!

Ρίξε μια ματιά:

http://www.paidon-agiasofia.gr/index.cf ... PageID=399

Μεταξύ των άλλων αναφέρεται και το αιμαγγείωμα.

καλημερα κοριτσια.

εμενα η κορη μου ειχε βγαλει ενα επιφανειακο αιμαγγειωμα(δλδ δεν ειχε μεγαλο βαθος η ριζα) στο χερακι της.και εμενα με καθυσηχασε ο γιατρος οτι θα αποροφηθει απο τον οργανισμο μεγαλωνοντας....αλλα η κορη μου ειχε αλλη αποψη...το πειραζε συνεχεια και αυτο αιμοραγουσε.

ετσι αναγκαστηκαμε να το αφαιρεσουμε..εγω την πηγα στην παιδιατρικη του ΜΗΤΕΡΑ..

pitsounitsa παρε κ εκει ενα τηλεφωνο να δεις..σιγουρα εχει ολες τις ειδικοτητες που θες.

mama_mina έγραψε:

καλημερα κοριτσια.

εμενα η κορη μου ειχε βγαλει ενα επιφανειακο αιμαγγειωμα(δλδ δεν ειχε μεγαλο βαθος η ριζα) στο χερακι της.και εμενα με καθυσηχασε ο γιατρος οτι θα αποροφηθει απο τον οργανισμο μεγαλωνοντας....αλλα η κορη μου ειχε αλλη αποψη...το πειραζε συνεχεια και αυτο αιμοραγουσε.

ετσι αναγκαστηκαμε να το αφαιρεσουμε..εγω την πηγα στην παιδιατρικη του ΜΗΤΕΡΑ..

pitsounitsa παρε κ εκει ενα τηλεφωνο να δεις..σιγουρα εχει ολες τις ειδικοτητες που θες.

mama_mina poso itan i kori sou otan to afairese?mporeis na mou peis sxetikes leptomeries?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...