Μετάβαση σε περιεχόμενο

Eγχειριζομαστε!

Eleny2

Recommended Posts

Ρε κοριτσια, θα ρωτησω κατι η ασχετη!

Παιδων και Αγια Σοφια ειναι το ιδιο? :blush:

Γιωτακι μου, ναι...θυμαμαι!

Θα ηθελα το ονομα του χειρουργου!

Θα με βοηθουσε πολυ στην τελικη αποφαση μου!

Με την ευκσιρια!

Χαρηκα πολυ για την εγκυμωσηνη σου!

Αφροδιτη, θα σας ενημερωσω για οτι και αν γινει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 51
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ..ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ..

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ

ΤΕΛΕΙΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΕ,ΓΕΛΑΜΕ,ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.

Η ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΟ

ΠΕΙ Ο ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ. ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ...

ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ...

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕΣΩ Π.Μ

Ελενάκι μου, καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ την αγωνία και τη στεναχώρια σου, γλυκιά μανούλα! :cheer:

Όλα θα πάνε καλά κοπέλα μου, προσπάθησε να μη στεναχωριέσαι, για να ενθαρρύνεις και το παιδάκι σου!!! Είναι περαστικό... αυτό μόνο να σκέφτεσαι και ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!! :cheer:

Πάρε πολλές πολλές απόψεις και θα πάρεις την σωστότερη απόφαση για το παιδάκι σου!

κοριτσακι μου ολα θα πανε τελεια......και το κοριτσακι σου θα ειναι μια χαρα....μην σκεφτειτε καθολου το θεμα χρηματων....καντε οτι καλυτερο για το παιδακι σας....

καντινου, διαβασα και εγω για το παιδακι σου και θυμηθηκα την δικη μου ιστορια.

17 ημερων απο υψηλο πυρετο στραφωσε το ενα μου ματι. οι γιατροι μου φορεσαν γυαλια. παντα με κλειστο το καλο μου ματι για να εκπαιδευτει το προβληματικο και να ερθει στα ισα του που λενε. οντως με τον καιρο ισιωσε αλλα οποτε κουραζοταν παλι στραβωνε.αυτο ομως γινοταν χωρις να το καταλαβαινω, γιατι η οραση μου παρεμενε η ιδια. αποτελεσμα ηταν να μου δημιουργηθει μεγαλο κομπλεξ και να μην κοιταζω στα ματια τους ανθρωπους οταν τους μιλαω και το χειροτερο? ειχα και τα παιδακια στο σχολειο να με κοροιδευουν. τελικα εκανα την επεμβαση στα 17 μου. το πρωι μπηκα στο χειρουργειο και λιγες ωρες μετα την επεμβαση εφυγα απο την ιδιωτικη κλινικη και πηγα στο σπιτι. η αναρρωση ηταν λιγο δυσκολη γιατι η επεμβαση γινεται και στα δυο ματια ακομα και αν στραβιζει μονο το ενα και ο πονος μετα ειναι αρκετος. σημερα στα 35 μου , εχω ολοισια ματια κοιταζω παντα τους ανθρωπους μεσα στα ματια , αλλα το ματι το οποιο ειχε το προβλημα δεν εχει καλη οραση...βλεπω μεν αλλα αν μου κλεισεις το καλο, δεν μπορω με τιποτα να διαβασω με το πρωην προβληματικο...ολα τα γραμματα ειναι κολλημενα και θολα. αυτο οφειλεται στο οτι καθυστερησα να κανω την επεμβαση και το ματι ειναι πλεον τεμπελικο.

ΙΖΑΚΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΘΟΣΩ ΟΤΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΡΑΒΙΣΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΑΒΙΣΜΟΣ .ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΤΕ Κ ΤΑ

ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΝΤΕ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ Κ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΣΤΡΑΒΙΣΜΟ.ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΝΤΕ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Γιωτακι μου, συμφωνα με τον γιατρο, αν το ενα ματι ειναι πααρα πολυ στραβο, πρεπει να εγχειρηστουν 3 με 4 μυς(και τα 2 ματακια)για να ερθουν σε αρμωνια!

Φυσικα, εγω δεν ξερω, εσυ ξερεις καλυτερα!

Οτι μου ειπε λεω!

Εμας δεν ειναι εντονο το προβλημα!

Μονο οταν εστιαζει καπου θα την δεις να χανει το δεξι ματακι.

Δ θα αγχωνεσε ελενη μου ολα θα πανε καλα

ειναι πλεον επεμβαση ρουτινας που λενε

μιας νωστης μου η κορη ειχε στραβισμο

εκανε την επεμβασουλα κ ειναι μιαααααααα χαρααααααα

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ......

ευχομαι τα καλυτερα γλυκαι μου κ γρηγορα περαστικουλια

να μου την φιλησεις ναι??????

Καντινου μου,δεν διαβασα τι εχουν γραψει τα κοριτσια,απλα απανταω κατευθειαν στο ερωτημα σου.Απο οτι θυμαμαι το κοριτσακι σου ειναι 2,5-3,ε;;

Επειδη εγω παραλιγο να την πατησω ετσι οταν η Ειρηνη μου ηταν στην ιδια ηλικια κ την ειχα παει να τη δει ενας οφθαλμιατρος( ο Θεος να τον κανει... :angry: )τελως παντων...

Επειδη το παιδακι ειχε λιγο στραβισμο (συγκλινανε προς τα μεσα τα ματια της) κ ολοι γυρω μου με ειχανε πρηξει!!!!στην κυριολεξια..πηρα το παιδι κ πηγα,σε πολυ γνωστο ιδιωτικο ιατρικο κεντρο παιδιων.

Για να μην σε κουραζω,αυτος εκει μου το εβγαλε το παιδι μου θεοστραβο!!!Ηθελε να μας βαλει χειρουργειο την ιδια μερα,αν γινοταν!!

Επειδη δεν μου αρεσε κατι σε ολο αυτο,πηγα το παιδι κ στο παιδων....τελικα;;;Δεν χρειαστηκε ουτε να το εξετασουν,η γιατρος εκει(καλη της ωρα)μου λεει"παρε κοπελα μου το παιδακι σου κ πηγαινε σπιτι σου.Ειναι εντελως φυσιολογικος ο στραβισμος σε αυτη την ηλικια,αν συνεχιστει κ μετα τα 6,τοτε ναι σημαινει πως εχει προβλημα κ παλι θα δουμε τι θα κανουμε...δεν ειναι η εγχειρηση η πρωτη λυση!".

Καλυτερα για μενα παρε κ 2η γνωμη κ ναι να εισαι σιγουρη οτι το Παιδων εχει τους καλυτερους γιατρους!!

Μακαρι να πανε ολα καλα κ να μην ταλαιπωρηθει το παιδακι με επεμβασεις!Αλλα μια δευτερη γνωμη παρ'την κ αν τελικα πρεπει να γινει η επεμβαση,θεωρω πως το Παιδων ειναι η καλυτερη λυση.

ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΑ!

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ.

ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ :kiss:

Ελένη μου καλημέρα, μόλις τώρα είδα το ποστ σου!!!......

ανάλογη εμπειρία δεν έχω αλλά εύχομαι το καλύτερο για την κοριτσάρα σου ό,τι και αν είναι αυτό.......εγώ προσωπικά θα έπαιρνα και 2η και 3η γνώμη και θα πήγαινα στο Παίδων όπως προείπαν και άλλες κοπέλες έχουν αρκετή εμπειρία λόγω πολλών περιστατικών!!!!

δεν ξέρω αν η επέμβαση είναι απλή ή όχι, πόση ώρα κρατάει κλπ. αλλά όσο απλή και αν είναι, είναι πάντα μια επέμβαση και μάλιστα στο μάτι!!!

Καλή επιτυχία....και φιλάκια στις κουκλίτσες σου... :kiss::kiss:

Δεν έχω ακόμα παιδάκι, αλλά νομίζω ότι θα πήγαινα όπου μου ενέπνεε εμπιστοσύνη ο γιατρός...Το ΠΑΙΔΩΝ έχει πολύ καλούς γιατρούς, αν αντέχεις την πολυκοσμία και τα διάφορα ζωήφια, πήγαινε εκεί...Οταν νοσηλεύτηκε ο ανηψιός μου, όλο το βράδυ οι γονείς φύλαγαν καραούλι για τις κατσαρίδες...ελπίζω τώρα να έχουν αλλάξει τα πράγματα!!!!

Οπως και να χει ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Καλημέρα καντινού.Στεναχωρήθηκα και προβληματίστηκα με το μηνυματάκι σου.Συμφωνώ με τις άλλες μαμάδες ότι στο Παίδων οι γιατροί είναι αναμφισβήτητα πιο πεπειραμένοι από οποιοδήποτε ιδιωτικό νοσοκομείο αλλά θα θελα να ζήταγες και άλλη γνώμη και να σιγουρευτείς ότι επιβάλεται η επέμβαση....ψαξτο αρκετά μέχρι να πάρεις την τελική απόφαση .¨Οπως και να χει, εύχομαι να πάνε όλα καλά... μέσα από την καρδιά μου.

Καλημερα Καντινου!!!

Δεν εχω καποια σχετικη εμπειρα με το θεμα σας κ δυστυχως δε μπορω να βοηθησω καθολου!

Το μονο που μπορω να σου πω σαν γνωμη,ειναι πως εγω θα προτιμουσα το Παιδων(ενα απο τα 3 τελοσπαντων που θα μου ελεγε ο γιατρος μου!!)απ'ότι ενα ιδιωτικο!Θεωρω οτι οι γιατροι εκει ειναι πραγματικα σπουδαιοι!

Απο εμπειριες φιλων κ συγγενων με τα παιδακια τους,κ απο τα 3 νοσοκομεια,ολοι ηταν ευχαριστημενοι!!Το ιδιο μου λεει και η παιδιατος μου που την εμπιστευομαι!!

Ευχομαι τα καλυτερα για τη μικρη σου κ αν οντως επιβαλλεται η εγχειρηση,να μη στεναχωριεσαι!!Να χαιρεσαι που ανακαλυψατε το προβλημα πολυ νωρις κ θα το αντιμετωπισετε σε τοσο μικρη ηλικια κ συντομα θα ειναι μια χαρα!Θα μεγαλωσει ομορφα κ ουτε που θα το θυμαται!!

:kiss::kiss:

Ευχαριστω κοριτσια!

Πραγματικα με βοηθατε πολυ!

Πιστευω πως θα καταληξουμε στο Παιδων.

2 φιλες μου εχουν εγχειρησει τα παιδακια τους εκει(η μια στο κεφαλακι και η αλλη αμυγδαλλες) και ειναι ευχαριστημενες!

Η επεμβαση ειναι ρουτινας απ'οτι ξερω και κραταει το πολυ 45 λεπτα αν ειναι και στα 2 ματακια.

Θα παρουμε κι αλλη γνωμη φυσικα.

Αλλα γνωμη καπιου απο την Αθηνα και οχι απο εδω !

καλημέρα Ελενάκι..τι να σου πω τώρα...γνώμη δεν έχω πάνω στο θέμα όμως ο οφθαλμίατρος τι σου είπε; Να υποθέσω ότι στο Παίδων είναι καλύτερα; Σε ποιον γιατρό πάτε;

Καννελακης λεγεται, Φανη!

Δεν ξερω αν ειναι καλυτερα στο Παιδων αλλα για να μου λεν οι κοπελες οτι ειναι εμπιστωσηνης κατι ξερουν!

Εμεις τι παθαμε που γεννησαμε νοσοκομειο?

Δεν εχουμε καλους γιατρους στο νοσοκομειο η μονο της κλινηκης ειναι οι καλοι?

Φοβαμαι κιολας, αν γινει κατι, στο Παιδων θα το τρεξουν!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πολύ ενδιαφ΄ερον αυτό που σας είπαν... Είναι σίγουρα καλύτερο για το μωράκι να τρέφεται κατά αποκλειστικότητα από το στήθος... Απλά εχω διαβάσει τόσα πολλά... όπως ότι το μωρό μετά θέλει μόνο στήθος κι έτσι δεν μπορείς να λείψεις καθόλου από το σπίτι, ότι δε θέλουν το μπουκάλι, δε δέχονται να τα ταισει άλλος, γίνεται πιο δύσκολος ο αποθηλασμός κτλ που με έκαναν να καταλ΄ήξω σε αυτό το πλάνο. Μπορεί να λέω και βλακείες και η παιδίατρος να με συμβουλέψει διαφορετικά.. Ειλικρινά δεν ξέρω!🤦‍♀️
    • Είχα παρακολουθήσει πρόσφατα σεμινάριο για τις προκλήσεις του θηλασμού από τη la leche league Greece που ήταν απίστευτα κατατοπιστική η σύμβουλος! Επειδή κι εγώ θέλω να συμπεριλάβω το σύζυγο, είχα ρωτήσει τι και πως κι η σύμβουλος είπε ότι επειδή στην αρχή θέλουμε να αποφύγουμε σύγχυση θηλών αλλά κι επειδή το μωράκι ακόμα νομίζει ότι είναι ένα με τη μητέρα, καλό θα ήταν το πρώτο 3μηνο τλχ, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος άλλος λ΄όγος και το θέλει κι η μαμα βεβαιώς, να είναι η ίδια η αποκλειστική "τροφός". Και στο ερώτημά μου πως μπορεί να μπει κι ο μπαμπάς στο παιχνίδι μου είπε ότι μπορεί από τώρα να ξεκινήσει με ένα συγκεκριμένο νανούρισμα/τραγούδι ώστε να εξοικειωθεί το μωρό απ την κοιλιά έτσι ούτως ώστε αν είναι ανήσυχο στον θηλασμό για το χψ λόγο, ο μπαμπάς να του το τραγουδάει για να το ηρεμήσει και να είναι παρόν στη διαδικασία του θηλασμού αν το θέλει. Μετά το 3μηνο σιγά σιγά μπορεί κι ο μπαμπάς να δίνει κάποια γεύματα με μπουκάλι είτε από μητρικό γάλα είτε σε σκόνη, όπως δλδ θελήσει η μαμά και τη βολευει για να αποκτήσει εξοικείωση και με τον μπαμπά ως τροφό. Εμείς θα το δοκιμάσουμε αυτό το πλάνο ας πούμε γιατί κι ο άντρας μου θα πάρει μια επεκταση της άδειας πατροτητας όταν θα ε΄ιναι με το καλό 6 μηνών ο μικρός, κι εγω θα έχω επιστρέψει στη δουλειά, οπότε θα είναι αυτός ο κύριος φροντιστής. Γι αυτό έλεγα να περιμένω λιγάκι για το θήλαστρο, βέβαια να δε τα καταφέρω ισως χρειαστεί νωρίτερα, αλλά νομίζω μπορείς να νοικιάσεις νοσοκομειακό.
    • Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
    • Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...