Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βαριέμαι...!!!

Recommended Posts

Κορίτσια βαριέμαι... :dry:

Είμαι στο σπίτι,ο καιρός είναι χάλια,οι γονείς μου και ο αδερφός μου λείπουν,η αδερφή μου επίσης και η Αννούλα δεν μου δίνει σημασία :dry:

ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙ

Όσες βρίσκεστε στην θέση μου,ελάτε να μοιραστούμε τον πόνο μας... :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ Hope είμαι έτσι από τον πέμπτο μήνα που σταμάτησα τη δουλειά..Όλη μέρα σε ένα κενό σπίτι,και μόνες δραστηριότητες να πάω λίγο super market και να δω καμιά βιτρίνα.

Σαββατοκύριακα βγαίνουμε,αλλά όλη η υπόλοιπη εβδομάδα είναι κενή!Ο άντρας μου στη δουλειά κι εγώ...βαριέμαι αφόρητα!Ίσως φταίει το ότι είχα αρκετές υποχρεώσεις με γυμναστήριο,δουλειά,σχολή χορού..Και ξαφνικά έπρεπε να μείνω σπίτι,σε ακινησία σχεδόν.

Αυτή η ώρα δεν περνάει με τίποτα,και οι φίλες μου δουλεύουν και δεν έχω ούτε κάποιον να πιω έναν άτιμο καφέ... :dry:

Υπομονή...Τί άλλο μπορώ να κάνω;

ΕΛΑ ΝΑ ΒΑΡΕΘΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ .

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΕΡΙ!!!

ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΝΑΚΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ .

ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ :(

ΑΧ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

Mpempoulina_mou όταν γεννηθεί η μπουμπού θα αναπολείς αυτές τις μέρες.Και εγώ συνήθως δεν βαριέμαι,βρίσκω κάτι να κάνω-πάντα μαζί με την μικρή μου.Αλλά σήμερα μας περιορίζει ο καιρός :dry:

Κι η μικρή φαίνεται να βαριέται,έχασε και τις βόλτες της αυτές τις μέρες...

Μια καλή λύση για εσένα είναι να διαβάζεις βιβλιαράκια... ;)

Αφροδίτη και εμένα με σκοτώνει αυτός ο καιρός! :(

Καλά για τον μικρό δεν έχω σχόλια :laugh: :laugh: :laugh: Απίστευτος.Περπατήσατε;

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ!!!!

μη μας κρυβεσαι!!!το ειδα στην αρχικηηη!!!

οτι επιθυμεις κοριτσαρα μου!!!

να σε χαιρονται οι αγαπημενοι σου!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Anastacia έγραψε:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ!!!!

μη μας κρυβεσαι!!!το ειδα στην αρχικηηη!!!

οτι επιθυμεις κοριτσαρα μου!!!

να σε χαιρονται οι αγαπημενοι σου!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

:laugh: :laugh: :laugh:

Ευχαριστώ Αναστασία μου!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δεν σας κρύβομαι,απλά το είχα ξεχάσει κι η ίδια :blush: Ο Στέλιος μου το θύμησε χαχα

Να'σαι καλά και ό,τι επιθυμείς για την οικογένεια σου και το Αννάκι σου! :kiss:

hope_89 έγραψε:

Mpempoulina_mou όταν γεννηθεί η μπουμπού θα αναπολείς αυτές τις μέρες.Και εγώ συνήθως δεν βαριέμαι,βρίσκω κάτι να κάνω-πάντα μαζί με την μικρή μου.Αλλά σήμερα μας περιορίζει ο καιρός :dry:

Κι η μικρή φαίνεται να βαριέται,έχασε και τις βόλτες της αυτές τις μέρες...

Μια καλή λύση για εσένα είναι να διαβάζεις βιβλιαράκια... ;)

Διάβαζα και πριν την εγκυμοσύνη,και τώρα...Αλλά το πολύ το κυρ'ελέησον...Βαρέθηκα!

Τώρα με έχει πιάσει εκδήλωση πάστρας,καθαρίζω όλη μέρα,χαβαλεδιάζω με κανένα τραγουδάκι,χορεύω λίγο σπίτι,ίσα ίσα...Να περνάει η μέρα!

Χρόνια πολλά κοπελάρα μου,εύχομαι με τη σειρά μου ό,τι καλύτερο!

σήμερα είναι μια μέρα που βαριέμε κ εγώ αφάνταστααα θέλω να λιώσω μόνο στο καναπέ...ο χάρης η καλυτερη του εχει μεταφερει όλο το δωμάτιο του στο σαλονι....ευτυχως εχει αναλαβει ο μπαμπάς δόξα το θεό...

αυτός ο καιρός θέλω να πιστέυω οτι φταει βαρεθηκα να λέω όλη μερα βαριέμαι χαχαχαχα....

Νελακι ελα να βαρεθουμε παρεα!!!!!

Εγω να δεια ποσο βαριεμει...εξω χιονιζει, εχει υγρασια...το χιονει δεν στρωνει, εχω να μαγειρεψω, να σηδερωσω, να κανω μπανιο...και βαριεμαι να τα κανω ολα αυτα απιστευτα...

Η μια μου φιλη ειναι Αμερικη η Αλλη Ατλαντα...η η τριτη και κουμπαρα μου χει τα δικα της γιαι χωρηζει με δυο παιδια...η τελευταια και φαρμακερη ανυπαντρη ζωγραφος...εχει παρα πολυ δουλει...καμια δεν εχει χρονο να μηλησουμε στο τηλεφωνο...καμια να παμε για καφε...Αχ ελα να βαρεθουμε παρεα σου λεω!!!

Και γω Βαριεμαι!!!Ειμαι μονη μου απο το μεσημερι..ο αντρας μου σχολαει στις 24.00..Κ γω μονη μου σαν τον κουκο...και αυτη η βροχη...ελεος ολο βρεχει σημερα!!!!!

Και αυριο παλι το διο προγραμμα...

ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!

Νελλυ μου Χρονια σου Πολλα με υγεια και αγαπη οτι επιθυμεις να γινει αληθινο!!!!!

Φιλακια

Κορίτσια μου,σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχούλες σας!!!Ανταποδίδω στην κάθε μια ξεχωριστά,με ό,τι ποθεί εκείνη! :kiss::kiss::kiss:

Αχ πώς θα την παλέψουμε;Εσείς έχετε και τους άντρες σας,ο δικός μου είναι πολύ μακριά και εκτός του ότι με έχει φάει η μοναξιά μου λείπει αφάνταστα και ανησυχώ :unsure:

Τι καλά που θα'ταν να είμασταν όλες τώρα σε ένα όμορφο καφέ με θέα την Ακρόπολη....Αχχχχ!!!Στον κόσμο μου εγώ... :S

Σκέφτομαι ,αργότερα,να βάλω την μπέμπα στο αμάξι και να πάμε καμιά βόλτα μιας και ''ηρέμησε'' κάπως η βροχή.Τρελλαίνομαι να οδηγώ και να ψιλοβρέχει :cheer:

Cesil υπομονή.Και εγώ με τις φίλες έχω μια απόκλιση μιας και αυτές μιλάνε για άντρες ενώ εγώ για το μωρό!Χαχα :P

Υπομονή κορίτσιαααααααααα

Πού είναι η Ζαχαρένια να μας φτιάξει το κέφι;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...