Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ - ΠΕΡΙΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ,,,ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ....ΒΑΣΙΚΑ ΠΕΤΡΩΝΕ Η ΚΟΙΛΙΑ Μ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΑ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ..ΕΚΑΤΣΕ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑ 6 ΟΥΤΡΟΤΖΕΣΤΑΝ ΤΗ ΜΕΡΑ Κ ΦΟΛΙΚΟ ΟΞΥ...ΗΡΕΜΗΣΕ Κ ΚΑΘΗΣΕ ΞΑΠΛΑ...ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 27-30 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΕΠΑΡ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΑΝ ΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΕΣ.....Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ...ΚΑΛΑ ΝΑΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥΧ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ Η ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ Η ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟριτσια σας ευχαριστω πολυ

Το θεμα ειναι οτι εδω και λιγες μερες(απο τοτε που ανοιξα το θεμα :P ) εχω που και που εναν πολυ ελαφρυ πονο που αρχιζει απο το αριστερο νεφρο,δεν νιωθω πετρωμα αλλα το πονακι αυτο μου θυμιζει πονακι περιοδου Επισης ερχεται παντα μετα το απογευμα

Νομιζω οτι ισως σχετιζεται με το εντερο αλλα φοβαμαι μηπως η κοιλια μου πετρωνει και δεν το αντιλαμβανομαι

apis μηπως κανεις κολικο του νεφρου και οχι συσπασεις?το πες στον γιατρο σου? Το πετρωμα της κοιλιας ειναι χαρακτηριστικο,θα καταλαβαινες οτι ειναι συσπαση.Και γω εχω απο τα μεσα του 8ου και παιρνω yutopar οποτε κανω συσπασεις μισο καθε φορα (μεχρι 8 μισα τη μερα-4 χαπια δλδ),ξαπλα,δεν κινουμαι εκτος σπιτιου (δεν μπορω κιολας να περπατησω ανετα).Πετρωνει η κοιλια ολοκληρη.

Μην κανεις καμια δουλεια στο σπιτι,μην σκυβεις και μην σηκωνεις βαρη.Επισης οχι πολλη τηλεοραση προκαλει συσπασεις-να στο εξηγησω επιστημονικα δεν μπορω :P .

Bebadomama Sto συγκεκριμενο νεφρο ειχα παθει κολικο πριν απο πολλα χρονια Ειχα κατι ενοχλησεις απο την αρχη της εγκυμοσυνης και εκανα υπερηρηχο και στα 2 νεφρα και στην ουροδοχο κυστη και ολα ειναι τελεια

Εννοειται οτι ειμαι απο καναπε σε κρεββατι ..και δεν κανω σχεδον τιποτα..τωρα για την τηλεοραση μιλας σοβαρα;;

Δεν υπαρχει δηλαδη περιπτωση να μην το καταλαβω

Ααα κατι τελευταιο..οταν εχουμε συσπαση ποναει και η μεση ή ασχετο

εγω εχω που κ που πονους στη μεση απο τοτε που αρχισαν και οι συσπασεις. Κολικο ειχα κανει στην πρωτη γενα γι αυτο στο ανεφερα,νομιζα οτι ηταν συσπασεις τοτε αλλα με επιασε για τα καλα ο κολικος του νεφρου :blink: -πωπω τα δα ολα τοτε απο τον πονο!-. Οταν με πιανουν πετρωνει η κοιλια (απο το υψος του στομαχου μεχρι και λγο κατω απο τον αφαλο),δυσκολευομαι τοτε πολυ στην κινηση. Πρεπει να χω γυρω στις 4 με 5 την μερα.Απο την ωρα που αρχισα τα χαπια και την ξαπλα ηρεμησαν τα πραγματα,τουλαχιστον περιοριστηκαν τα πονακια χαμηλα. Αυτο με την τηλεοραση μου το χε πει ο γιατρος μου,μου χε εξηγησει πως γινεται αλλα δυστυχως δεν το συγκρατησα γιατι. Και στην κουμπαρα μου που ειχε αποκολλησει στον 3ο μηνα μαζι με τα χαπια και την ξαπλα ο γιατρος της ειχε πει οχι πολλη τηλεοραση.Θα ρωτησω οταν ξαναπαω τον δικο μου γιατι και θα σου πω απο βδομαδα. :)

Απ οτι καταλαβα δεν εχω συσπασεις αλλα μερικες φορες νιωθω βαρια και ασηκωτη κυριως μετα το απογευμα χωρις ομως πετρωματα

Αυτο με την τηλεοραση με προβληματισε γιατι βλεπω αρκετα :dry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...