Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μια γλυκιά καλημέρα σε όλες !

karolinaki1

Recommended Posts

karolinaki καλο μεσημερι τι εγινε αγαπη μου; γιατι σου αλαζουν για 3 φορα γραφειο; το μωρακι σου μια κουκλιτσα να το χαιρεσε :) καλη ξεκουραση :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καρολινακι μια χαρα ειμαστε εδω.Αλλωστε μολις γραφουμε

το θεματακι βγαινει πρωτη σελιδα.Τι να πω για την δουλεια

κουραγιο να πας σπιτι να παρεις αγκαλιτσα το νινι σου.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ....ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ? ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ ΣΑΣ?

ΝΙΝΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ .ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΜΑΙ Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΌΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΔΡΑ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ.....

ΑΣΧΕΤΟ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΝΥΧΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΡΗΛΑΞ.ΠΤΟΥ ΠΤΟΥ ΜΗ ΤΗΝ ΜΑΤΙΑΣΩ....

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ? SOFIBELL, SOPHIA K, LITTLE ANGEL,MARVEL1984,SAKOYLINA,VOULA,DORA.... :kiss::kiss::kiss::kiss:

μπραβο στο κοριτσακι σου :kiss: κ ο δικος μου 2 βραδυα τωρα κοιμαται μονος αγκαλια με την κουκλα του :cheer: μεχρι προχθες τον κοιμηζε ο μπαμπας αγκαλια αλλα τωρα θελει μονος του κοριτσακια μου μακαρι να μαθει ετσι γιατι βαρυνε κ μας εκοψε τα χερια... :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...