Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

εγω δεξια εχω μια που γινεται διχαλα σε δυο δυδιμα δεν εκανα, αλλα η μια φτανει μεχρι το μικρο δαχτυλο που λεει το ενα παιδι θα εχει λαμπρο μελλον και τι θυμηθηκα ρε κοριτσια, ειχε παει η μανα μου με τον γιο σε ενα ψιλικατζιδικο και εκει ηταν μια πελατισσα και τον ειδε και της σηκωθηκε η τριχα και ειπε στη μανα μου οτι θα εχει μελλον ο μικρος με αμερικη και νασα βεβαια εριξα γελιο οταν μου το ειπε, βρε λετε να το χασω το παιδι μου στα ξενα χαχαχα

Δημοσίευση

Εμενα διακρινονται 6!!! :blink:

αποβολες κ τετοια δεν παιζουν ενα μπουμπουκι εχω..

δηλ...

τι;;;

αναμενονται αλλα 5!!!! :woohoo:

εδω σκεφτομασταν να μεινουμε μονο στη Φαιη!

εγω ηξερα για τις οριζοντιες γραμμες ακριβως απο κατω! ;)

Δημοσίευση

βρε ρουλακι οπως κοιτας το χερι σου κοιτα κατω απο το μικρο δαχτυλο και λιγο πλαι, απο εκει που τελειωνει η παλαμη σου, εκει θα δεις οριζοντιες γραμμες μικρες οχι αυτες που πιανουν ολο το χερι απο την μια ακρη ως την αλλη, αν δεις και την φωτο εκει που εχει εναν κυκλο θα καταλαβεις περιπου που

Δημοσίευση

παντως ο αντρας μου δεξια εχει μια και αριστερα δυο γραμμες οποτε εγω δεν εχω καταληξει αν πρεπει να κοιταμε αριστερο η δεξι χερι κοιταχτε και τα δυο καλου κακου χαχαχα

Δημοσίευση

Άν είναι αυτες που βλέπω, μοιάζουν και με ρυτίδες πάνω στο χέρι, έχω 5!!Τώρα για αγόρι ή κορίτσι...μισό να ξαναδώ...Οι τρεις είναι από πάνω μέχρι κάτω μεγάλες μεγάλες και οι δυο είναι πιο κοντές..τι σημαίνει αυτό; Αααα..έχω και ένα χ..καλά ποσα παιδιά θα κάνω;;;

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

χαχαχα γιωτακι τουλαχιστον θα εχεις ετοιμη την μπεμπεδοπροικα απο τα αλλα δυο αγορια που να τρεχεις για ροζ τωρα χαχα, πολυ σωβρακο θα πεσει μετα!!!
μονο σωβρακο;;;;το τι κλανιδι και ρεψιμο εχω να φαω μονο η ψυχη μου τα αυτια μου και η μυτη μου το ξερει :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Δημοσίευση

Εγω εχω 3 λοξες!!!τι θα κανωωω??η μια πιο ;αχνη και οι αλλες 2 πιο εντονες.ενα κοριτσακι και 2 αγορια??αααα ...ωραια θατανε!αλλα 3???εδω το 1ο δεν καναμε ακομη και κουραστηκα απο τωρα,χαχαχχαχαχ!!!!

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

βρε ρουλακι οπως κοιτας το χερι σου κοιτα κατω απο το μικρο δαχτυλο και λιγο πλαι, απο εκει που τελειωνει η παλαμη σου, εκει θα δεις οριζοντιες γραμμες μικρες οχι αυτες που πιανουν ολο το χερι απο την μια ακρη ως την αλλη, αν δεις και την φωτο εκει που εχει εναν κυκλο θα καταλαβεις περιπου που

Μαρίτσα μου εκεί που δείχνει το σκίτσο δεν βλέπω τίποτα... :( :( Ούτε στο ένα χέρι, ούτε στο άλλο... :(

Ωωωωχ.... :(:(:huh::S

Δημοσίευση

Konstans έγραψε:

017.jpg

Λοιπον, τι φακο (με φως), τι μεγενθυντικο φακο πηρα... Ουτε στο δεξι που δειχνει η φωτογραφια, ουτε στο αριστερο εχω την παραμικρη καθετη γραμμη... :unsure:

Εχω ομως τον Ιασονα!!! :P:P:P

Και παλια που μου εκαναν μια προβλεψη για παιδια με βερα και σταυρο βαφτισης (Σολομονικες... :laugh: :laugh: :laugh:) παλι δεν μου επεφταν παιδια!!! :unsure:

Λετε ο μικρος να μην ειναι δικος μου? Να τον εκανε ο αντρας μου με αλλη??? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

Εισαι σιγουρη πως εχουν ολοι??? Ουτε στο πλαι βρισκω τιποτα... εβαλα και τον αντρα μου να ψαχνει που βλεπει σαν αετος... Τιποτα!!! Αν ειχα βαλει και καμια κρεμουλα και δεν ηταν τοσο σκασμενα τα χερια λες να φαινοταν κατι?

Δημοσίευση

alexdim έγραψε:

Εγω στο αριστερό έχω καμιά 50ρια και στο δεξί καμία...τι κάνουμε τώρα????

Να σου στειλω απο εκεινη την ωραια κρεμουλα χεριων, που εγω ακομα δεν εβαλα, να γιανει? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: το αριστερο...

Για παιδακια μαλλον απο το χερι??? του αντρα σου περναει... :P:P

Δημοσίευση

Εγω εχω 3,αλλα απο οτι καταλαβα οι περισσοτερες 3 εχουμε :huh::huh:

Η μια ειναι πιο απομακρυσμενη απο τις αλλες δυο,οι οποιες φαινονται κοντα-κοντα.Εχουν κ οι τρεις το ιδιο μηκος κ ειναι το ιδιο "βαθιες".

Αρααααααα,το συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι αφου εχω ηδη την Ειρηνη κ οι αλλες δυο γραμμες μοιαζουν με αυτη...θα κανω αλλα δυο κοριτσια!!!!!!!!!!!Δηλ.εγω μπορει τον αλλο χρονο να εχω 3 κορες!!!!!!!!Ααααααχ!!!!Ειμαι τρεληηηηηη!!!!Μονο που το σκεφτομαι... :woohoo: :woohoo: :silly: :laugh:

Φανταζεστε ρε κοριτσια;;;;

Εγω αυτο που θελω οσο τιποτα ειναι(εκτος βεβαια του να πανε ολα καλα κ να πετυχει η εξωσωματικη),να δω τη φατσα του αντρουλη,οταν θα ανακοινωνει ο γιατρος στον υπερηχο 2 κοριτσια....ολα τα λεφτα!!!!!!!Θα κοιταξω να οργανωθω κ να εχω παρει καμερα μαζι μου....χα,χα,χα!!!

Ονειρα.....μακαρι να τα ζησουμε....μακαρι....

Δημοσίευση

Εγώ που δεν εχω καμία να υποθέσω οτι το παιδί μου δεν είναι παιδί μου και οτι μου στήσανε μαι τεράστια πλεκτάνη μόνο και μόνο για να μεγαλώσω το παιδί κάποιας άλλης και μετά από 10 χρόνια να έρθει να μου το διεκδικήσει και να είναι πιο πλούσια και πιο ισχυρή από μένα και τελικά να καταφέρει να μου το πάρει και εγώ να κάθομαι στα σκαλιά της έπαυλης της και να παρακαλάω να με αφήσει να το δω έστω για πέντα λέπτα;!;!

Αι στο καλό!!! Συγκινήθηκα!!!

Πάντως το παιδί μου δε μου μοιάζει καθόλου... Μήπως να αρχίσω να ανησυχώ...

Δημοσίευση

Εγω εχω 4................ Απαπαπαπα! Ειπαμε αλλο ενα κ καλο ειναι....

Εγω Sissio ανησυχω γιατι ουτε το δικο μου, μου μοιαζει.....ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!Ακομα κ στις συνηθειες ιδιος ο πατερας του ειναι! Πως γινεται να μην εχει παρει κ δικα μου γονιδια....Εγω που ημουν??? ΑΛΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ?????????????

Δημοσίευση

Χαχαχαχα... Sissio ωραιο το σεναριο για ελληνικη δραματικη ταινια...!!! :P

Κατερινακι 4; καλε τα παιδια ειναι ευτυχια...!!! :P Κανε κανε... να γενναμε παρεα στο μαιευτηριο... να λυσουμε και το προβλημα της υπογεννητικοτητας...!!! :P

Εμενα μου λεει οτι θα κανω 3 παντως... και θελω να κανω 3 αλλα θα μου παρουνε εξτρα χερια βοηθειας γιατι εγω ουτε να κλειστω μεσα προκειται και να καθαριζω ολη μερα ουτε να τρελλαθω... χεχεχεχε... !!!!!!! ;)

Δημοσίευση

liontarina έγραψε:

Εγω εχω 4................ Απαπαπαπα! Ειπαμε αλλο ενα κ καλο ειναι....

Εγω Sissio ανησυχω γιατι ουτε το δικο μου, μου μοιαζει.....ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!Ακομα κ στις συνηθειες ιδιος ο πατερας του ειναι! Πως γινεται να μην εχει παρει κ δικα μου γονιδια....Εγω που ημουν??? ΑΛΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ?????????????

Ενα εχεις δηλαδη τωρα??? Κ αν η επομενη εγκυμοσυνη ειναι Τριδυμα :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

• Προσθήκη...