Μετάβαση σε περιεχόμενο

UTROGESTAN....ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ.....SOS

Recommended Posts

κοριτσια μου θελω την γνωμη σας επειγοντως....εδω και 2 μερες βγαζω κατι καφε υγρακια οοοοοοοοοχι στο βρακακι αλλα στο χαρτακι οταν σκουπιζομαι, ρωτησα τον γιατρο μου και μου ειπε απο σημερα να αρχισω τα UTROGESTAN πρωι, μεσημερι, βραδυ. φοβηθηκα παρα πολυ για τα υγρακια αυτα αλλα επειδη εχτες αλλαξα μηνα και μπηκα στον 2ο μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο και οτι κανει συσπασεις η μητρα σαν να θελει να αδιαθετησει.....για πειτε μου, ποσο επικινδυνο ειναι αυτο για αποβολη ε? βρε λετε νααα? να τρελλαθω :S:( ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΌΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!

Κι εγώ είχα στις αρχές πήρα τα utrogestan για λίγο καιρό και όλα οκ.

Θέλει ξεκούραση και χαλάρωση, τίποτα κακό δεν θα συμβεί!

Καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι και όλα θα πάνε καλά. :)

Γεια σου Ευάκι,

Μην ανησυχείς για τα υγρά, συμβαίνει πο΄λύ συχνα και εγώ τα είχα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη. Είναι επειδή αλλάζεις μήνα, εγώ είχα και πονάκια περιόδου. ¨οσο για το utrogestan το έπαιρνα και στις δύο εγκυμοσύνες μου γιατί είχα συσπάσεις. Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε. Καρδούλα ακούσατε?

Μην αγχωνεσαι κουκλα μου!!!!!! Και εγω μια απο τα ιδια αλλα με λιγο παραπανω αιματακι :(:(:( Παντως τωρα ειναι ολα καλα!!!!! Τα Utrogestan ειναι παρα πολυ καλα φαρμακα !!!! Μην ανυσηχεις για τιποτα!!!!

μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα ανησυχητικο. συνέχισε όπως σου είπε ο γιατρός σου τα χάπια και όλα θα πάνε καλά. και εγώ έπαιρνα στην αρχη της εγκυμοσύνης μου αυτά τα χάπια.

γεια σου...και γω ξεκινησα ουστροτζεσταν..2 χαπια 3 φορες την ημερα..η αποκολληση αν ειναι μικρη, μειωνουν τισ πιθανοτητες αποβολης..αλλα γενικα τα δινουν και προληπτικα..μην σε αγχωνει..θελει ξεκουραση..και τα επαιρνα μεχρι και τον ενατο κανονικα..καλα και τα χαπια αλλα πρεπει να προσεχεις και εσυ..

Καλησπερα και απο μενα!Εγω τα επαιρνα στο τελος της εγκυμοσυνης για κανα μηνα γιατι ειχα προωρες συσπασεις και τα εβαζα κολπικα.3 καθε βραδυ.Ολα καλα.Και ξερω πολλες κοπελες που τα επαιρναν στην αρχη οπως και συ και τωρα ειναι ολα σουπερ!Με το καλο κουκλα!

Μη φοβάσαι, έπερνα τα utrogestan για περισσότερο απο

3 μήνες.Είναι μόνο για να βοηθήσουν λίγο περισσότερο

την έκβαση της εγκυμοσύνης, κι όλα τ'άλλα που λένε

απλά δεν ισχύουν. Εσύ να ξεκουράζεσαι, έτσι κι αλλιώς

στην εγκυμοσύνη δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε με

δουλειές.

Δεν θέλει άγχος και στεναχώρια.Θέλεις ηρεμία και πολλή ξεκούραση.Επαιρνα Utrogestan σε όλο το πρώτο 3μηνο προληπτικά λόγω προηγούμενης ...κατάστασης.Ξεκουράσου όσο μπορείς και όλα θα πάνε καλά! ;)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.....ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΦΟΒΟΥ.

ΕΓΩ ΕΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ 6ΜΗΝΩΝ....ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΞΑΠΛΑ..ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ 3 ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ....

ΕΓΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΚΑΤΣΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ....ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ...ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ευάκι, παίρνε τα utrogestan όπως σου είπε ο γιατρός σου και κάτσε λίγο φρόνιμα... ούτε δουλειές, ούτε βάρη, τίποτα.. ξεκουράσου!

Σου είπε να πας να σε δει; Σου είπε να κάνεις χοριακή;

ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΠΗΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 11η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

μην ανυσηχείς!!Και γω είχα καφέ υγρά όταν σκουπιζόμουνα στην αρχή της εγκυμοσύνης μου.Πήρα utrogestan μια εβδομάδα νομίζω και όλα καλά!!!

ΑΧ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 4 ΜΗΝΑ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΡΝΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΘΕΤΑ 2 ΚΑΘΕ

8ΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΕΠΑΘΑ Κ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΣΤΗΝ 8Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΑΣΕ!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑ

ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ!

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!

πολυ δυσκολα ρε κοριτσια μου...ειμαι σε νησι, εχει απαγορευτικα εδω και ειναι αποκλεισμενο το νησι, επισης θελω να παω θεσσαλονικη στον γιατρο μου και οχι καπου αλλου εκλεισα τον πρωτο στις 24/01/10 και μπηκα στον 2ο ειδα αυτα τα καφε υγρα τωρα και ψιλοφρικαρα, συνεχιζουν ακομη για 4 ημερα βεβαια που και που στο χαρτι οχι σε ολες τις ουρησεις...λετε να ειναι καμια παλλινδρομη? τι να κανω? φιλια....

α! ενημερωτικα το νινι δεν το εχουμε δει ακομη....μου ειπε ο γιατρος μου να πιασω 7-8η εβδομαδα και μετα να παω να ακουσουμε και καρδουλα...μιας και ειμαστε σε νησι να μην ταλαιπωρουμαι, εγω σκεφτομαι ομως μην συμβει κατι αρνητικο....

4η μέρα με τον ίδιο ρυθμό; Ή έχουν μειωθεί;

Δεν έχει μικροβιολόγο στο νησί;;

Αν έχει, πήγαινε κάνε χοριακή οπωσδήποτε, να δεις πως προχωράει.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά.. :)

Λοιπόν , εγώ δυο φορές είχα βλένα καφέ στο σκούπισμα στην αλλαγή του μήνα...δεν το είχα πει καν στο γιατρό μου γιατί ήξερα ότι ήταν φυσιολογικό...Στον 5ο όμως είχα μικρή μέτρηση τραχήλου με αποτέλεσμα να μου δώσει ο γιατρός τα utrogestan , είναι πάρα πολύ καλά χάπια και θα σε βοηθήσουν πολύ!Τώρα μπαίνω στον 7ο οπότε όπως καταλαβαίνεις όλα βαίνουν καλώς...Μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά!!!

ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ..ΔΙΑΝΥΩ ΤΗΝ 11η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ 3 ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΩ 2 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΩΣ ΑΝ ΔΩ ΑΙΜΑ 'Η ΥΓΡΑ ΘΑ ΤΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ..ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΧΑΝ ΛΙΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!

Εγω πάντως είμαι στον τέταρτο μήνα και συνεχίζω να τα πέρνω προληπτικά ένα πρωι και ένα βράδυ και όταν θα πάω στο γιατρό μου θα είμαι στο τέλος του τέταρτου μήνα και ποιος ξέρει αν θα μου τα σταματήσει!!!!!!!!!!!!!

Σκέψου ότι κάτι παραπάνω ξέρουν οι γιατρόι απο 'μας!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...