Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 53
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣς ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΒΟΛΟ,ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΟΜΗΣΑΜΕ ΕΔΩ(ΡΕΘΥΜΝΟ) ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ.ΕΧΩ ΔΥΟ ΑΓΟΡΑΚΙΑ.Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ 45 ΗΜΕΡΩΝ :)

Δημοσίευση

Αθηναια με καταγωγη ομως απο Ρεθυμνο.Κρητικο γνωρισα και ευτυχως ειναι η καλυτερη επιλογη που εχω κανει μεχρι τωρα στη ζωη μου.Αλλα δυστυχως λειπει πολυ απο την κρητη.Μολις εγινα 25 και οπως βλεπεις παλι μονη!Δυσκολα τα πραγματα!

  • 3 weeks later...
Δημοσίευση

geia sas koritsia mou ta teleutaia xronia emena rethymno imoun foititria ekei twra tha ksana katevw na orkistw kiolas :)

o antras mou einai apo irakleio kai einai kathigitis pragma pou simainei metatheseis :(

etsi loipon fetos afisa to agapimeno mou rethimnaki kai menoume prosorina zakintho :angry:

elpizw o septemvreis na mas ksana vrei katw auti ti fora mazi me to mpempaki mas :)

  • 1 month later...
Δημοσίευση

χθες πηγα στον παιδιατρο και κλεισαμε ραντεβου για τη μικρη στο πεπαγνη για μια εξεταση σχετικη με μια ουρολοιμωξη που ειχαμε περασει

την παρασκευη λοιπον ερχομαι Ηρακλειο αν καποια κλοπελα θελει να γνωριστουμε μπορουμε να ανταλαξουμε τηλεφωνα και να βγουμε για καφεδακι θα ειμαι μεχρι το βραδυ σιγουρα για το σαββατο δεν ξερω ακομα παιζει :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...