Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υπερηχογράφημα Β' Επιπέδου

Recommended Posts

Γεια σας,κοριτσάρες!!!!!!Με το καλό τα μωράκια σας!!Ήθελα να ρωτήσω τα κορίτσια που έχουν περάσει ήδη την αυχενική διαφάνεια και έχουν κάνει β επιπέδου,πόσο μπορούν να αλλάξουν τα αποτελέσματα??Ανησυχώ πολύ για το μωρό μου να είναι γερό.

Η αυχενική μου: όλα φυσιολογικά και ορατά,Α.Δ. 1,5 και 1,7 (2 μετρήσεις)

Ελεύθερη β-hCG:138,530-3,312 ΜοΜ

Papp A: 6,132-1,488 MoM

τρισωμία 21: 1/15.156

Έχει τύχει σε καμία να αλλάξουν ραγδαίως τα αποτελέσματα???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα!

νομιζω οτι ανησυχεις πολυ! σε μενα παντως τα αποτελεσματα δεν αλλαξαν καθολου....απλα η β' επιπεδου επιβεβαιωσε αυτο που μου ειχαν πει στην αυχενικη διαφανεια!

Μην σκεφτεσαι οτι κατι θα παει στραβα....

Κι εγώ πάω στα τέλη του μήνα για Β επιπέδου και ανυπομονώ επίσης τρελά! είναι και λίγο αγχωτικό βέβαια, αλλά επικεντρώνομαι στο ότι θα δω το μωρό!!! και ίσως καταφέρουμε να δούμε και φύλο, που μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο... 20 και σήμερα, σαν τους φαντάρους θα μετράω!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ Β΄ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΦΟΒΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ 2 ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Γειά σας κορίτσια εγώ θα κάνω β' επιπέδου την άλλη εβδομάδα στο Παπαγεωργίου.Ξέρει καμιά να μου πει αν θα μου δώσουν DVD; Θα μπορέσω να το δω τρισδιάστατα; Έχω μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα αν και έκανα αμνιοπαρακέντηση και πήγαν όλα καλά.

Εύχομαι σε όλες σας τα καλύτερα. :cheer:

Γεια σας κι από 'μένα!!!

Vevi μου δεν ξέρω καθόλου... Εγώ αύριο θα πάω για την β' επιπέδου σε γιατρό που μου σύστησε η γυναικολόγος μου (τον Ασημακόπουλο)!!!!! Μου είπε ότι δίνει CD με φωτό. Τώρα για το τρισδιάστατο μάλλον ναι...

Αχ κορίτσια ανυπομονώ να δω ότι όλα είναι καλά!!! Την Παρασκευή θα σας έχω νέα (και για την εμπειρία εννοείται)!!!

georgia11a έγραψε:

Γεια σας κι από 'μένα!!!

Vevi μου δεν ξέρω καθόλου... Εγώ αύριο θα πάω για την β' επιπέδου σε γιατρό που μου σύστησε η γυναικολόγος μου (τον Ασημακόπουλο)!!!!! Μου είπε ότι δίνει CD με φωτό. Τώρα για το τρισδιάστατο μάλλον ναι...

Αχ κορίτσια ανυπομονώ να δω ότι όλα είναι καλά!!! Την Παρασκευή θα σας έχω νέα (και για την εμπειρία εννοείται)!!!

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΘΑ ΠΑΣ ΕΤΣΙ?ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΝΕΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.DVD ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ?ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ DVD ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...