Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ....

karolinaki1

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΥΚΙΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ .... :laugh: :laugh: :laugh:

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΚΑΙ ΘΑΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΡΟΛΙΝΑ, ΠΑΤΗΣΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΝΤΑ...(ΣΝΙΑΡΦ ΣΝΙΑΡΦ) ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΟΡΟΥΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ ΜΑ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ..... ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ....ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΑΣ ΦΙΛΩ..... :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Καρολίνα και καλωσήρθες στηην παρέα μας! :)

Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου ;)

Είμαι η Νέλλυ,σε λίγες μέρες θα γίνω 21 και επίσης μανούλα!Το θαυματάκι μου είναι 8 μηνών και την λατρεύω! ;)

Θα χαρώ να τα λέμε :kiss:

Καλώς ήρθες στη παρέα μας. Εγώ είμαι η Γιούλη και έχω μια κοριτσάρα (καθότι κουκουβάγια) που είναι 9,5 μηνών. Είμαστε εδώ και να σου πούμε και να μας πεις μέσα απο τις εμπειρίες μας.

Ηλικία δεν σου αναφέρω :woohoo: γιατί δεν είναι απαραίτητο να ξύνουμε πληγές μεσημεριάτικα.

Να χαίρεσαι το μικρό σου :kiss:

Καλημερα Καρολινα!!!!

Εγω ειμαι η Χρυσα..το ζουζουνι μου γινετε 8 Αυριο...εισαι και εσυ στις Μαγιατικες Μανουλες!!!

Θα γινω και εγω 30 τον Αυγουστο...αλλα δε με νιαζει...μου αρεσει αντιθετα

που μενεις;;;;

Γειά σου Καρολίνα.

Να χαίρεσαι τη μικρή σου.

Αν σε παρηγορεί εγώ είμαι 31 & δεν εχώ κανένα πρόβλημα!

Επίσης εχω μια κορούλα σχεδον 17μηνών.

ΝΈΛΛΥ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Η ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ...ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ. ΓΙΟΥΛΗ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ???????????????????ΕΓΩ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΑ 31 ΑΛΛΛΑ ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ.... ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΠΑΠΑΓΟΥ.ΕΣΥ? JENNYBILLΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ....

Καλημερα κ απο μενα Καρολινα!!!!Καλως ορισες :)

Ειμαι η Στελλα κ εχω μια κουκλιτσα 6,5 μηνων!!!Το αγγελουδι μου!Την λατρευω :):):)

Να χαιρεσαι κ εσυ το κοριτσακι σου κ ο,τι θες,εδω ειμαστε να τα λεμε ;)

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ....ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ .ΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ.ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ Η ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ?????????ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.... :silly: :silly: :silly:

Καλωςηρθες στο παρεακι Καρολινα!!! :) Το Μammyland θα σου γινει εξαρτηση!!!Στο υπογραφω :laugh: :laugh: :laugh: Ειμαι η Σοφια και εχω ενα κοριτσακι 3μιση μηνων.Να χαιρεσαι το παιδακι σου.Πατα επανω σε οποιο τικερακι σου αρεσει για να φτιαξεις το δικο σου.Φιλια :kiss::kiss::kiss::kiss:

Κατε κλικ σε οποιο σου αρεσει, θα σε βγαλει στην σελλιδα τους, θα το φτιαξεις, θα σου δοσει κωδικο, θα το κανεις επικολυση σε ειδικο παιδιο στο προφιλ σου και βουαλα!!!!

Ασε και εγω οσο ζουσε η καημενη η Θεια μου ερχιμουν Αθηνα πολυ συχνα...τωρα εχω να ερθω 5 χρονια...ειχα και εναν φιλο πολυ καλο εκει...χαθηκαμε τελειωσ

Γεια σου Καρολινα και καλωσηρθες στην τρελη παρεουλα μας...!!!εγω ειμαι η Κατερινα(απο κρητη)ειμαι 22 χρονων και περιμενω τα διδυμακια μου :silly: :silly: :silly: !!!!!!!Να χαιρεσαι την κορουλα σου κοπελα μου!!!!!θα χαρω πολυ να τα λεμε...Φιλια :kiss::kiss::kiss:

Καλώς μας ήρθες! Εμένα το κοριτσάκι μου είναι 3 μηνών και εγώ είμαι 35 (έτσι για να σας απενοχοποιήσω που μόλις πατήσατε τα άντα... ;-))

Εγώ στο μάμυ έμπαινα πολύ πριν μείνω έγκυος, μετά δυστυχώς η σελίδα δεν άνοιγε με τίποτα οπότε κουράστηκα και τα παράτησα, αλλά τώρα επανήλθα δριμύτερη!

Φιλιά σε όλες!

ΣΟΦΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ FORUM...ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΙΛΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ...ΛΟΓΩ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΕΧΩ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ 9-3 ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΩ... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ . :P:P

ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΧΝΑ.... :P:kiss::kiss:

Καλως μας ηρθες Καρολινα μου!!

Ειμαι η Σοφια...στα 23...εχω μια κορουλα 6 μηνων (κ κατι) και χθες εμαθα πως θα εχουμε κ αλλο μελος στην Φαμιλια!!! Φοβερο ε? αχ κ γω χαρηκα!!Αντε να μην χαθουμε!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!!

ΕΙΜΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ...ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΥΚΛΟ 4 ΧΡΟΝΩΝ...ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΜ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΜΗΝΕΣ!!!!!!!

ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ....ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΚΡΙΒΩΣ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ....

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑ

didinoulis έγραψε:

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!!

ΕΙΜΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ...ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΥΚΛΟ 4 ΧΡΟΝΩΝ...ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΜ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΜΗΝΕΣ!!!!!!!

ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ....ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΚΡΙΒΩΣ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ....

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑ

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!!!!!!!! ;)

ΑΦΡΟΔΙΤΟΥΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ.... Μ ΈΝΑΝ ΠΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! : :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Sophia K έγραψε:

Καλως μας ηρθες Καρολινα μου!!

Ειμαι η Σοφια...στα 23...εχω μια κορουλα 6 μηνων (κ κατι) και χθες εμαθα πως θα εχουμε κ αλλο μελος στην Φαμιλια!!! Φοβερο ε? αχ κ γω χαρηκα!!Αντε να μην χαθουμε!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΟΦΑΚΙ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΜΙΚΡΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ...

ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ :laugh:

.... ΣΕ ΦΙΛΩ..... :kiss::kiss::kiss:

kalliopap έγραψε:

Καλώς μας ήρθες! Εμένα το κοριτσάκι μου είναι 3 μηνών και εγώ είμαι 35 (έτσι για να σας απενοχοποιήσω που μόλις πατήσατε τα άντα... ;-))

Εγώ στο μάμυ έμπαινα πολύ πριν μείνω έγκυος, μετά δυστυχώς η σελίδα δεν άνοιγε με τίποτα οπότε κουράστηκα και τα παράτησα, αλλά τώρα επανήλθα δριμύτερη!

Φιλιά σε όλες![/quote

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ. :lol:

Καλώς μας ήρθες Καρολίνα και να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου!!!

Με λένε Εύη , είμαι 31 χρονών από τη Θεσσαλονίκη και έχω ένα αγοράκι

20 μηνών , το Θάνο !!! :)

Θα χαρώ να τα ξαναπούμε! :)

karolinaki1 έγραψε:

Sophia K έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΟΦΑΚΙ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΜΙΚΡΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ...

ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ :laugh:

.... ΣΕ ΦΙΛΩ..... :kiss::kiss::kiss:[/quote:1tmo01xd]

Μικρη κ τρελα ερωτευμενη με την κορη της!!Δεν μετανιωνω στιγμη!

Αντε παμε γισ τον γιο! :woohoo: :P (μην με ακουσει ο αντρας μου)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...