Μετάβαση σε περιεχόμενο

Επιστροφή στη δουλειά... Ουφ!

Recommended Posts

Έφτασε η ώρα... Στις 11 Φεβρουαρίου επιστρέφω στη δουλειά μετά από 11 μήνες!

ΔΕ ΘΕΛΩ! ΔΕ ΘΕΛΩ! ΔΕ ΘΕΛΩ! ΔΕ ΘΕΛΩ! :(

Από τη μία θέλω να ξελαμπικάρω λίγο από το ρόλο μαμάς-νοικοκυράς, αλλά από την άλλη με έχει πάρει πολύ από κάτω... Το μωρό θα το κρατάει η μαμά μου και η πεθερά μου και εγώ θα δουλεύω 6ωρο στην αρχή. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ και δεν το περίμενα... θέλω να μείνω σπίτι μου με το μωρό μου...

Πείτε μου κάτι να νιώσω καλύτερα γιατί έχω θέμα....... :(:(:(:(:(:(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Wellcome to the Club χιχιχιχιχι.

Τι να σου πω..τα μωρα μας εχουν ιδια ηληκια και εγω δουλευω απο τον Σεπτεμβρη...θα δεις θα νιωσεις καλυτερα...ασε που θα αφιερωνεις πιοτηκοτερο χρονο στο παιδι σου!!!!

Αδου ειδικα θα ειναι με δικους σου ανθρωπους!!!!

Ασε που εχω την υποωια οτι εχουμε το ιδιο ψαλακι δραστηριοτητων χιχιχιχι

Να σου πω κάτι να νιώσεις καλύτερα? Εγω γυρνάω σήμερα :blink:

Φεύγω στις 3 και επιστρέφω στις 10 και εμένα η δικιά μου θα μείνει με τη μητέρα μου....κάτι είναι και αυτό.

Και γω θα ήθελα για κανένα χρόνο να αφιερωθώ τελείως στο ρόλο της μαμάς αλλά ας όψονται τα οικονομικά μας. Άσε που αν σταματήσω τώρα, μετά τι?

Κάποια στιγμή μέσα στο σπίτι θα φλιπάρουμε ειδικά αν έχουμε μάθει να εργαζόμαστε. Οπότε υπομονή μέχρι να έρθει ένα ακόμα μέλος και να αφιερωθούμε εκ νέου και σε αυτό.

Έχει και τα θετικά του: θα προσπαθούμε να αφιερώνουμε πιο ποιοτικό χρόνο στα μικρά μας (λέω τώρα εγώ!) και θα εκμεταλλευόμαστε τη κάθε στιγμή που θα είμαστε μαζί τους. Πόσες φορές τώρα που ήσουν στο σπίτι δεν έκανες άλλα πράγματα και έλεγες ασε μετά θα κάνω και αυτό για το μικρό μου? Ε, τώρα οι προτεραιότητες θα μπαίνουν διαφορετικά.

Καλή αρχή και στις 2 μας ;)

Μη στεναχωριέσαι καθόλου!!!! :) :) :) :) :)

Είναι ωραία να δουλεύεις θα δεις!!

Το παιδάκι σου είναι μεγάλο πια!! χιχιχι :) :)

Και εγώ τώρα από τη δουλειά σου γράφω.

Δεν πήρα το 9μηνο ενώ είμαι στο δημόσιο, λόγω αυξημένων υποχρώσεων της Υπηρεσίας που δουλευω. Δε λέω οτι με αναγκασαν, δεν εχουν δικαιωμα άλλωστε, αλλα δε μπορώ να μη δουλεύω.

Έρχομαι στις 7:30 και φεύγω στη 1 πήρα το μειωμένο ωράριο και νιώθω σούπερ. Και μαμά και εργαζόμενη και νοικοκυρά! Είμαι η Μαίρη Παναγιωταρά!! Μου αρέσει όμως...!!!

Να σε 10 λεπτά που σχολάω θα πάω να πάρω τη Χαριλίνα απο τη μαμά μου και θα περιμένουμε μαζί το μπαμπά να γυρίσει απο τη δουλειά.

Όλα μια ιδέα είναι. Θα δεις!!

Workin' moms rules!!! :D :D :D

Καλη Αρχη Κοριτσια...

Υπομονη θελει...θα τα καταφερετε...θα σας λειπουν τα μωρα σας δεν το συζητω...αλλα ολα θα πανε καλα

Κορίτσια με το καλό να γυρίσετε στις δουλειές σας και να σκέφτεστε ότι είστε και τυχερές που καθίσατε τόσο. Εγώ και στις δύο μου κόρες επέστρεψα στη δουλειά στις 40 ημέρες. Φυσικά χωρίς μειωμένο ωράριο (συνήθως μένω παραπάνω και από το κανονικό) και φυσικά τους 2 μήνες που έκατσα από όταν μπήκα στο μήνα μου δεν πήρα φράγκο. μην στεναχωριέστε θα βρείτε γρήγορα τους ρυθμούς σας. Το καλό σε μένα είναι ότι τα μωρά μου μου τα κρατάει η μαμά μου και ο μπαμπάς μου :)

Kαλημέρα και από άλλη μία εγαζόμενη μανούλα!!!

Εγώ τον Μάρτιο κλείνω ένα χρόνο μετά την επιστροφή μου στη δουλεια!

Συνολικά κάθησα ένα χρόνο και το μωράκι μου το άφησα δέκα μηνών στη μαμά μου αρχικά και τώρα εναλλάξ μαμα και πεθερα....

Οταν επέστρεψα ο πρώτος καιρός ήταν δύσκολος για εμένα φυσικα,αφού τα μωράκια μας περνάνε πολύ καλα στα χέρια των γιαγιάδων!

Ολα όμως είναι μία συνήθεια...

Μετα από λίγο καιρό από την επιστροφή μου,αισθανθηκα ξανα ισορροπημένη!

Περιποιούμαι τον εαυτό μου , βλέπω κόσμο και όταν επιστρέφω σπίτι έχω

ήρεμη ψυχολογία και προσπαθω να ιεραρχώ τις δουλειές μου για να είμαι με τον γιο μου πιο ουσιαστικα.....

Νομίζω οτι αφου βρεις τους ρυθμούς σου , θα δεις οτι είναι πολύ ωραίο μια γυναίκα να εργάζεται και να βγαίνει από τα στενά περιθωρια του σπιτιού της....πόσο μάλλον όταν εργάζεται για να συνεισφέρει στην οικογένειά της!

Όλα θα πάνε καλα.Πάρτο απόφαση , όπως και τόοοοσες αλλες μανούλες για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.....

Φιλάκια, απόλαυσε και τις μέρες που απομένουν! ;)

όλες τα περάσαμε και τα περνάμε!

Το ξέρω ότι θα είναι καλύτερα και για εμένα και για το παιδί να "απογαλακτιστούμε" και οι δύο, αλλά ήδη έχω τόσες τύψεις!!! Μου λείπει ήδη ρε μαμώτο...

Τόυλάχιστον βλέπω πόσο καλά περνάει με τις γιαγιάδες και τους παππούδες και ησυχάζω λίγο...

Τα τραγικοποιώ μάλλον λίγο ε;;;

Καλή αρχή. Εγώ ξεκίνησα την προηγούμενη εβδομάδα και να σου πω την αλήθεια είχαμε τόση δουλειά που δεν κατάλαβα πότε πήγε 1.30 και έφυγα. Καλά όλο έλεγα τώρα θα πάρω τηλέφωνο να δώ τι κανει ο αντρούλης μου αλλά που...δεν πήρα...ΣΙΓΟΥΡΑ θα έβαζα τα κλάμματα με το που θα τον άκουγα απο μέσα.

Η πρώτη εβδομάδα είναι δύσκολη μετά συνηθίζεις. :):):)

ioannouli έγραψε:

Έφτασε η ώρα... Στις 11 Φεβρουαρίου επιστρέφω στη δουλειά μετά από 11 μήνες!

ΔΕ ΘΕΛΩ! ΔΕ ΘΕΛΩ! ΔΕ ΘΕΛΩ! ΔΕ ΘΕΛΩ! :(

Από τη μία θέλω να ξελαμπικάρω λίγο από το ρόλο μαμάς-νοικοκυράς, αλλά από την άλλη με έχει πάρει πολύ από κάτω... Το μωρό θα το κρατάει η μαμά μου και η πεθερά μου και εγώ θα δουλεύω 6ωρο στην αρχή. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ και δεν το περίμενα... θέλω να μείνω σπίτι μου με το μωρό μου...

Πείτε μου κάτι να νιώσω καλύτερα γιατί έχω θέμα....... :(:(:(:(:(:(:(

Θα σου πω κατι ισως νιωσεις καλυτερα... μολις το εχω ξαναγραψει σε σχετικο θεμα.

Λοιπον δεν ζω στην Ελλαδα η αδεια μου ηταν μονο 16 εβδομαδες. Αφησα το μωρακι μου 4 μηνων και πηγα πισω στη δουλεια. Λιγο δυσκολο βεβαια αλλα το συνηθας. Καλη νεα αρχη εργαζομενη-μαμα και συζυγος!! :)

Αχχχ δεν ηθελα ποτε να μιλησω γι αυτο το θεμα.

Ξεκινησα παλι 4 Γεναρη, και ακομα δεν μπορω να προσαρμοστω.Ισως γιατι ξερω οτι δεν προκειται να ξανακατσω τοσο πολυ(αντε δηλαδη την συνταξη).Ενω οταν πηγα στον Θανο ηξερα οτι καποια στιγμη θα ξανακατσω.

Μπορω να σου πω οτι και εμενα αυτοι οι 11 μηνες ηταν οι καλυτεροι της ζωης μου, χαρηκα πολυ τον Θανουλη μου, ζησαμε μαζι τον φαγανουλι μας, και γενικα τα καναμε ολα οι 3 μας..Τωρα ξυπναω κατα τις 6, φευγω κοντα στις 7 κ τεταρτο, ειμαι γραφειο 8 και σχολαω 3.Να ναι καλα η μαμα μου που μου κραταει τον μικρο κ τον μεγαλο μετα τις 2μιση.Με περιμενουν τα καλα μου πισω απο την πορτα.Τεσσερις μπαινουμε σπιτι μας.

Στην αρχη δεν ηθελα με τιποτα να παω, με ειχε παρει πολυ απο κατω, και αυτο φανηκε κ στη δουλεια μου., δυστυχως εκανα κ κανω λαθη, αλλα σιγα σιγα προσαρμοζομαι.

Να σου πω κ τα καλα.Επιτελους ειμαι ξεκουραστη, αφιερωνω πιο πολυ ποιοτικο χρονο στα παιδια μου, ολα εχουν προγραμμα πλεον κ το βασικοτερο μιλαω με κοσμο χωρις να αναφερω την λεξη παιδια.

Καλη προσαρμογη.

Και ξερετε τι με στεναχωρει περισσοτερο?Τωρα εχουμε 1,3 βαθμους.Αυριο στις 7μιση που τα παει ο αντρας μου στον παιδικο κ στην μαμα μου θα εχει μειον...Κατι τετοια πρωινα αναπολω που ημουν με τα παιδακια μου!!Ευτυχως οι αποστασεις ειναι κοντινες..

υγ αληθεια αν αυριο εχει παγο πως θα οδηγησω?? :laugh: :dry::dry::S

κοριτσια καλο κουραγιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα μια ιδεα ειναι.θα συνηθισετε μετα την πρωτη εβδομαδα.και εγω την πρωτη εβδομαδα ειχα το προβλημα-τεραστιο ομως:) αλλα τελικα βρηκα τον ρυθμο μου.βεβαια απο το 6μηνο καθησα τους 3.αλλα τωρα θα το απαιτησω ολο και να πανε να κοψουν το λαιμο τους!!!!!

ΒΡΕ ΤΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!

ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΩΡΑ...ΕΧΩ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ...ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ!!!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ....ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ...ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΩΡΑ....ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ...ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ....

ΕΓΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΛΑΙΓΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤ0 ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ Η ΑΣΠΛΑΧΝΗ ΜΑΝΑ????????ΣΗΜΕΙΩΥΕΩΝ...ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ.....6 ΜΗΝΩΝ ΗΤΑΝ....!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!!!!

Κοριτσάκι εύχομαι καλή αρχή!!!

Δε σε φοβάμαι εσένα....

Μια χαρά θα τα καταφέρεις!!!!!

Πάντως σε θαυμάζω...

Και δουλειά και σπίτι και μεταπτυχιακό!!!

Μπράβο!!!!

:kiss::kiss::kiss:

Πω πω...μια απο τα ίδια.Πάω για δουλειά την Πέμπτη.Πήρα και εγώ το 6μηνο,και ρε κορίτσια τ'ωρα που τα λέμε πόσο μειωμένο δικαιούμαι ???Η μαά μου θα τν κρατήσει και εμένα αλλά εδώ και λίγες μέρες έχει αρχίσει και μου λείπει ήδη Χρυσαφένιος μου!!!!Καλή προσαρμογή σε ΄λες μας!!!Άντε και γρήγορα το δεύτερο να ξανακάτσουυμε!!!!

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 4 ΜΗΝΩΝ.

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΟΥΝΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΑ ΤΥΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ. ΞΕΦΕΥΓΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΑΛΛΑΖΩ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ, ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΕΦΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ.

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΙΟ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ :)

Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέτε και να σταματήσω να στεναχωριέμαι τόσο πολύ!!! Διαβάζω τις απαντήσεις σας και αρχίζω και βουρκώνω, φανταστείτε τι έχει να γίνει όσο πλησιάζουν οι μέρες... :(

Άντε να δούμε... :unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...