Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τα νεύρα μου!

Recommended Posts

:blink::S:angry:

Έλεος,έλεος,έλεος!

Μα καλά,δεν ''νιώθει'';

Εκείνος δεν έχει προσωπική ζωή;Του αρέσει να έχει κάποιον συνέχεια στο σπίτι του;;

Μήπως να αρχίσετε να πηγαίνετε εσείς στο σπίτι του ακατάλληλες ώρες;; :laugh:

Πάντως,για να σοβαρευτώ,πρέπει να του στείλετε το μήνυμα με κάποιον τρόπο,διακριτικά γιατί φαντάζομαι θα δημιουργηθεί πρόβλημα αν παρεξηγηθεί... :unsure::dry:

Μια λύση είναι να μην ανοίγετε όταν χτυπάει(να ελέγχετε ποιος είναι απο το ματάκι της πόρτας :P )Ε τώρα τι να πω...Αν σας περιμένει απ'έξω ή αν κάνει προσπάθειες να ανέβει απο το μπαλκόνι θα είναι τραγικός! :S:P

Υπομονή Λενάκι μου...Το έχω περάσει και εγώ με μια ενοχλητική φίλη.Κάποια στιγμή θα το καταλάβει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΡΗΚΕ Κ ΤΑ ΚΑΝΕΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ

ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΤΙ ΩΡΑ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΕΤΕ???ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΤΕ???

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ Κ ΜΕ

ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΚΙΑ!

ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Κ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΕ

ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΣΟΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ''ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ Κ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ,ΣΥΓΝΩΜΗ Ε ΓΕΙΑ'' Κ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ

ΠΟΡΤΑ.

αχ κοριτσάκια πόσο δίκιο έχετε...

yiotaki!!!! έχεις δίκιο ότι εμείς φταίμε που του δώσαμε το θάρρος, απλά επειδή είναι λεπτή η θέση δεν ήθελα να έχω παρεξηγήσεις με την αδερφή μου ή τον γαμπρό μου! Η επόμενη κίνηση μου θα είναι να μην σηκώνω τηλέφωνα ή πόρτες παρά μόνο όταν θέλω εγώ! Αλλά είναι πολύ ελεεινός! Ελέγχει αν είμαστε σπίτι βλέποντας αν είναι το μηχανάκι κάτω στην είσοδο! Δηλαδή έλεος... Εγώ πάντως που τον χρειάστηκα ένα πρωινό και πήγα από το σπίτι του έτσι χύμα, όταν του χτύπησα την πόρτα δεν με άφησε να μπω μέσα γιατί είχε "παρέα" :angry::angry: θα δώσω σύντομα ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση!

Φιλεναδα οπως σου εγραψα και σε αλλο ποστ τωρα τα καταφερα να διαβασω το δικο σου....

Λοιπον νευριασα παρα πολυ αλλα γελασα και παρα πολυ με τις προτεινομενες λυσεις..... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Λοιπον με το δικιο σου νευριαζεις....και οπως ειπε και καποια κοπελα ολοι λιγο πολυ εχουμε βρεθει σε τετοιες καταστασεις.

Δυστυχως ειναι πολυς κοσμος ετσι με αυτη τη νοοτροπια. Και το χειροτερο ειναι οτι καταλαβαινουν οτι ενοχλουν αλλα ειναι τετοια η αναισθησια τους....που δεν χαμπαριαζουν μια!!!

Λοιπον λυση που προτεινω ειναι: Βουλωνουμε τα αυτακια μας με οτιδηποτε μπορει να κρατησει τον ηχο μακρια. Δεν ακουμε κουδουνια, τηλεφωνα,θυροτηλεφωνα,θυροτηλεορασεις, ακομα και την φωνη που στην εσχατη περιπτωση θα σας φωναζει απο τον δρομο.

Σημαντικο: εχουμε οπωσδηποτε ενα φως αναμμενο ωστε να καταλαβει οτι ειστε μεσα αλλα πολυ απλα προτιματε να κανετε οτιδηποτε αλλο απο το να του απαντησετε!!!!

Την επομενη φορα μετα απο αυτο που θα βρεθειτε του λετε: "Συγνωμη που δεν σου ανοιξαμε την προηγουμενη φορα αλλα ειμασταν απασχολημενοι"

Και το κοβεις εκει.

Αφηνεις να επαναληφτει το ιδιο σκηνικο και του λες καποια στιγμη ευθεως αλλα ευγενικα "λυπουμαστε αλλα τις ωρες που εσυ εχεις ορεξη για χαβαλε εμεις προτιμαμε να μεινουμε λιγο μονοι σαν ζευγαρι. Θα χαρουμε πολυ να τα λεμε μια πιο φυσιολογικη και ανθρωπινη ωρα :) "

Το χαμογελακι απαραιτητο!!!!

χαχαχα μ άρεσε πολύ η λύση σου! :laugh: :laugh: :laugh: εγώ λέω να βάλουμε και ηχητικά εφέ για να το καταλάβει από μόνος του χιχιχιχιχι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...