Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια γεια σας.εχω μια απορια,εχω περιοδο αλλα μιωμενη,να φανταστητε οτι μου κρατουσε 5 γεματες μερες,και σημερα ειναι η 5 μερα ξαι σχεδων τελιωσε,ας που κατι τετοιες ωρες εχω ζαλαδα και μου ερχεται να τα βγαλω.και σε ολα αυτα εχω και πονοκεφαλο.τι να ειναι αυτο?εχει καμια αλλη κατι τετοιο?ψιλο ανοισηχω :S

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου δεν ειμαι γιατρος να κανω διαγνωση,αλλα μηπως εχεις καμια ιωσουλα;Δεν νομιζω οτι χρειαζετε να ανυσηχεις.Μπορει η κουραση,μπορει το αγχος λιγο ,πολυ ολες μας καποια στιγμη νοιωθουμε ετσι.Οσον αφορα τη μειωμενη ροη που λες,μου εχει τυχει αρκετες φορες.Δεν ειναι τιποτα,συμβαινει.Τωρα αν κ τους επομενους μηνες παρατηρησεις ιδια φαινομενα,πηγαινε στο γιατρο σου.Αλλα δεν πιστευω πως ειναι κατι για να ανυσηχεις.

Εγω καθε μηνα απο την ωορηξια κ μετα εχω παντα αναγουλες,ταση για εμετο κ.τ.λ.Αλλα τα εχω απο παντα,τωρα η καθε γυναικα ειναι διαφορετικος οργανισμος.

Παντως αν οντως σε προβληματιζει,παρε ενα τηλ.το γιατρο σου,δεν χανεις τιποτα!

Φιλακια! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...