Μετάβαση σε περιεχόμενο

geia sas!!

debyx

Recommended Posts

geia sas kai apo mena!

exo diavasei arketes sizitiseis apo to site kai molis simera apofasisa na grafto kai ego giati pragmatika akouw polla xrisima kai endiaferon pragmata!!

eimai pantremeni me politiko 2 xronia kai kati kai exoume arxisei na prospathoume gia moraki. euxomai na min argisei...!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΕΙΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ.ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΟΡΑΚΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ?ΕΙΜΑΙ Η ΚΙΝΤΕΡ ΚΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 5ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ.ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Καλως ηλθες κουκλιτσα!!!Εδω μεσα θα βρεις μια καλη παρεα,θα μαθεις αρκετα κ θα εχεις παντα ανθρωπους ετοιμους να σε βοηθησουν,να απαντησουν σε αποριες η εστω να σε ακουσουν!!!

Ειμαι η ζουμπι,εχω μια κορη 6 ετων κ προσπαθω για το 2ο(με εξωσωμ.αυτη τη φορα).Πολλα φιλια!!!!!!

Καλωσηρθες λοιπον!

Ποσο πολυ μεγαλωνει η παρεα μας!

Να χαιρεσαι τον γαμο σου και συντομα ευχομαι με ενα μωρακι!

καλημερα σου και καλως μας ηρθες στην ομορφη παρεα μας....ευχομαι γρηγορα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα.....

ειμαι η ειρηνη 25 χρονων και εγκυος 30 εβδομαδων και 2 ημερων στο πρωτο μου παιδακι....

θα τα λεμε......

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...