Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σωσω έχω μπερδευτεί. Εμείς χρησιμοποιούμε pampers ακόμα και προσπαθώ να βγάλω άκρη με τις οικολογικές. Αν πάρεις τις "bambigenius one size organic όλα σε ένα" μετά θέλεις από πάνω και βρακάκι ξεχωριστά? Επίσης ένα επίθεμα φτάνει? Αυτά για μες το σπίτι που είπε το tirogaridaki τι είναι? Όταν κάνει κακά πως τα αδείαζετε καλέ? :blink:

• Απαντήσεις 93
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Σωσω έχω μπερδευτεί. Εμείς χρησιμοποιούμε pampers ακόμα και προσπαθώ να βγάλω άκρη με τις οικολογικές. Αν πάρεις τις "bambigenius one size organic όλα σε ένα" μετά θέλεις από πάνω και βρακάκι ξεχωριστά? Επίσης ένα επίθεμα φτάνει? Αυτά για μες το σπίτι που είπε το tirogaridaki τι είναι? Όταν κάνει κακά πως τα αδείαζετε καλέ? :blink:

Δημοσίευση

ΠΑΠΑΚΙ ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΙΣ AMBINEX ΟΙΠΟΝ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑΝ ΟΤΙ ΟΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΙΟ ΤΟΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟΣ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ UMGENIUS Ο ΒΡΑΚΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑ ...ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 100% ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΒΡΑΚΑΚΙ ΑΠΟ ΜΙΚΤΡΟΙΝΕΣ ΟΠΟΤΕ ..ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣΑΣΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ..ΕΓΩ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ 2 ΑΠΟ 100%ΒΑΜΒΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΛΛΙΝΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ...

ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΑ ΠΕΤΑΣ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΛΩΡΙΔΑ ΣΑ ΧΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΕΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑ..ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΒΑΖΕΙΣ 2 ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ...ΓΙΑ ΤΙΣ BUMGENIUS DE ΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΞΤΡΑ ΒΡΑΚΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ..ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ FLIP POYNAI GIA EJV..ALLAZEIS MONO TO ESVTERIKO KAI TO PETAS KAI AFHNEIS THN PANAΠΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ..ΧΑΧΑΧΑΧΑ...

ΣΩΣΩ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕ ISE ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ....ΧΑΧΧΑΧΑ ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΟΥΒΑ....

Δημοσίευση

αυτές οι bambinex ειναι μόνο πάνες και παίρνεις και extra βρακάκι? Είσαι ευχαριστημένη? Οι bambigenius που είναι όλα σε ένα μήπως είναι πιο εύκολες στη χρήση? Πάντως κορίτσια εγώ έξω και τη νύχτα θα του βαζω pampers για να χω το κεφάλι μου ήσυχο. Μες το σπίτι όμως θα τον έχω με τις πάνες.

Δημοσίευση

ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ...ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ...ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΤΑ ΣΤΟ ΣΚ.......ΣΟΡΥ ΚΙΟΛΑΣ...ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΒΡΑΚΑΚΙ ΜΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩ Ω ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ Η ΤΙΣ ΦΛΙΠ...ΠΟΥ ΑΛΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ...ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΟΙ ΜΠΑΜΠΙΝΕΞ ΘΕΛΟΥΝ ΕΞΤΡΑ ΒΡΑΚΑΚΙ..ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΑΝ ΘΕΣ...ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΘΑΣΑΙ ΟΚ..ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΚ

Δημοσίευση

οκ ξαναεγινα το πιγκουινακι μου ταιριαζει αλλωστε χαχαχα ,η μπατζινιους ειναι ουαν σαιζ κ δεν θελουν εξτρα βρακακι ,προσωπικα τις θεωρω πολυ γουστοζικες,η ενσταση μου ειναι οτι στην Αμερικη ειναι πολυ πιο φτηνες και εχει παρα πολλα χρωματα,κατερινακι καλημερα!!!!!!!

Δημοσίευση

papaki70 έγραψε:

εγω εχω τις bambigenius one size organic όλα σε ένα.δεν χτειαζεται απο πανω βρακακι...η πανα διαθετει 2 επιθεματα..οταν ειναι πολυ μωρο βαζεις το μικρο και οταν μεγαλωσει βαζεις το μεγαλο.πανω στην πανα βαζω βιοδιασπωμενο φυλλο και αυτο το πεταω οταν κανει κακα...παρε την τζενη στο mybabycenter να στα εξηγησει ανακλυτικοτερα...εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη..της εφαρμοζουν αψογα!!!!1

Δημοσίευση

candy candy έγραψε:

ena fyllo mpainei koritsia ?t oproi evala 4!!!!

εγω ενα φυλλο βαζω και το διπλωνω στα δυο...εξαρταται ποια φυλλα εχεις..εγω τα πηρε απο το mybabycenter και ειναι αρκετα μεγαλο για να το διπλωνεις στα 2.βεβαια εμενα ειναι μωρακι ακομα..οταν μεγαλωσει μαλλον πως δεν θα το διπλωνω.

Δημοσίευση

κοριτσια υπαρχει καμια κοπελα που να χρισιμοποιεισε τις bambinex all-in-one πάνα και βρακάκι μαζι;;;;;

μου αρεσαν πολυ που τις ειδα και θελω να παρω τετοιες για το μωρακι μου,αν καμια κοπελa τις εχει δoκιμασει να μου πει παρακαλω εντυποσεις.Το τονιζω ειναι οι bambinex all-in-one πάνα και βρακάκι μαζι.

Ειδα οτι η androula χρισιμοποιει τις bambinex αλλα δεν ειναι all in one,χαιρομαι βεβαια που ακουσα καλα για τις συγκεκριμενες αλλα αν καποια κοπελα δοκιμασε αυτες τις πανες θελω να μου πει εντιπωσεις....

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

antroula δεν υπάρχει φυσικός πολυεστέρας, το γράφω εδώ http://mammyland.com/index.php?option=c ... =16#310584

debbie871 οι bum genius είναι πολύ βολικές.

Επίσης ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ είναι οι Gro Baby http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=645

Δεν έχω δεί πιό ωραία πάνα! Τόσο μαλακές και εύχρηστες! Να σας πώ που είναι η πρώτη πάνα που μου αρέσει πραγματικά, γιατί προτιμούσα πάντα τα μάλλινα βρακάκια (Disana και LoveyBum).

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΕλένηΧ έγραψε:

Η αλλη που πηρα εχει πλακα αλλα στην αρχη μεχρι να καταλαβω πως ακριβως την βαζεις με προβληματισε!!!Επισης για το βραδυ δεν θα μπορουσα ποτε να την βαλω μεσα απο τον υπνο Βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!! :):)oikologia2.JPG

Τέλεια φωτογραφία, και η υφασμάτινη πάνα της πάει τόσο πολύ!!!!Είναι πολύ όμορφη!!!φτου φτου φτου!

Δημοσίευση

papaki70 έγραψε:

καλησπέρα κορίτσια. Είδα αυτές τις mamabless με την κάναβη και το οργανικό βαμβάκι ή αυτές από μπαμπού που δεν περιέχουν πολυεστέρα. Ξέρει καμιά να μου πει αν είναι καλές???

Η mamabless είναι τέλεια και το καλύτερο είναι one-size!!!είναι όντως πολύ απορροφητικές και όταν την αγόρασα συμπεριλαμβανόταν και το επίθεμα! για την βόλτα είναι ότι πρέπει σε περίπτωση ανάγκης!!!! έχω μόνο 2 δυστυχώς και τις πήρα από την Αγγλία. Έπρεπε να πάρω και άλλες, που να ξέρω ότι θα με βολέψουν τόσο. Επιπλέον μου φαίνεται ότι καθαρίζουν καλύτερα από τις άλλες και δεν συγκρατούν οσμές. ( μπορεί να είναι και η ιδέα μου)

• 1 month later...
Δημοσίευση

Ναι, είναι πολύ καλές αυτές οι πάνες: λεπτές, στεγνώνουν πιό γρήγωρα από όλες τις άλλες, αντιβακτηριακές, σταθερές γιατί είναι με κόμπιτσες.

Ειναι ιδανικές για το καλοκαίρι!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

ALEXY έγραψε:

Ναι, είναι πολύ καλές αυτές οι πάνες: λεπτές, στεγνώνουν πιό γρήγωρα από όλες τις άλλες, αντιβακτηριακές, σταθερές γιατί είναι με κόμπιτσες.

Ειναι ιδανικές για το καλοκαίρι!

Kαι γιατί δεν βάζεις το λινκ του site σου ecobaby.gr όπως κάθε φορά?

Για να ξέρουμε που να τις βρούμε άμα θέλουμε να τις αγοράσουμε δηλαδή...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...