Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΓΕΝΝΑΣ;

Recommended Posts

maryloo28 έγραψε:

Χθες το πρωί 2 ώρες περίπου μετά το πρωινό μου μπανάκι, πήγα τουαλέτα και είδα (σόρυ για την περιγραφή) κάτι σαν βλέννα αλλά όχι μεγάλη ποσότητα. Ήταν σαν ζελέ με κιτρινοπό χρώμα και είχε και σαν καφέ αίμα μέσα. Δεν ξέρω τι ήταν. Το απόγευμα πάλι είδα το ίδιο αλλά ήταν λίγο περισσότερο. Αυτή είναι η περιβόητη βλέννη;;; :huh: Όλη νύχτα ήμουν πολύ ανήσυχη και είχα πονάκια χαμηλά. Δεν ξέρω αν ήταν συσπάσεις, σαν τραβήγματα ένιωθα... μάλλον είμαι λίγο χαζούλα... πως είναι οι συσπάσεις;;; :blush::blink:

Απ'οτι διάβασα σε ένα βιβλίο, από την στιγμή που δει κανείς την βλέννη από 1 ως 3 μέρες έχει γεννήσει. Αληθεύει;; Μακάρι να γεννήσω πριν το Σαββατοκύριακο....

μου φαινεται πως κοντεψες!!! αντε και μ'ενα πονο!!! ετοιμασου και το μωρακι ερχεται....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MARILOU ONTΩΣ ΓΕΝΝΑΣ.ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΒΛΕΝΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΙ.ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ???ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΜΑΝΑ????????Ε?????????ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

tselinkas, κοριτσάκι μου, τόσες μέρες ψάχνω να βρώ νέα της γέννας σου σε κάποια συζήτηση κι εσύ είσαι ακόμα εδώ???? Άπίστευτο...δεν πειράζει όμως, ο γιατρός μου λέει ότι όσο μένει το μωρό μέσα, τόσο καλύτερο. Πάντως προχτές στη μαία ήμουν με μιά κοπέλα που είχε περάσει και τη 41η εβδομάδα και θα πήγαινε με ραντεβού την επόμενη στο μαιευτήριο για πρόκληση πόνων..θα μάθω σήμερα πώς τα πήγε που θα ξαναπάω στη μαία. Γλυκειά μου, εύχομαι ο,τι καλύτερο και για΄σένα και για το μωρό! Να μας πείς νέα σύντομα!

ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΗΛ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ,Ε???ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΑΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΡΩΤΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΒΛΕΠΩ.ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...