Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΥΦΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΡΙΔΑ ΤΟΥ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΕΝΟΣ ΜΩΡΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ!ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!!

Δημοσίευση

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!TO EIΠΕΣ Κ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΘΗΡΙΟ ΜΟΥ Ε;ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧ!!!!ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ!!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!Κ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ Μ.ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΠΑΣΧΑ Κ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΠΑΤΣΥΥΥΥΥ ΑΙ ΛΟΒ ΓΙΟΥ!!!!!

Δημοσίευση

AYΡΙΟ ΟΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑΙ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΥΡΙΟ????ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΕΧΩ ΠΕΡΘΩΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8.ΧΑΧΑΧΑ.ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ.ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ.ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΠΟΣΤ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΑΙ ΛΟΒ ΓΙΟΥ ΤΟΥ!!!!!!

Δημοσίευση

Εμείς έχουμε ΠΗΤ 20/02 μέσα για την Τσικνοπέμπτη ή την Καθαρά Δευτέρα. Το φορμάκι εξόδου πάντως είναι καμηλοπαρδαλίτσα με ουρά και το σκουφάκι ασορτί με κερατάκια και αυτιά!!! Θα ντυθούμε καμηλοπαρδαλίτσες!!!

Πάντως τσεκαρισμένο και την Καθαρά Δευτέρα Παπαγεωργίου εφημερεύει!!! Τσικνοπέμπτη Ιπποκράτειο!!!

Δημοσίευση

georghar έγραψε:

Εμείς έχουμε ΠΗΤ 20/02 μέσα για την Τσικνοπέμπτη ή την Καθαρά Δευτέρα. Το φορμάκι εξόδου πάντως είναι καμηλοπαρδαλίτσα με ουρά και το σκουφάκι ασορτί με κερατάκια και αυτιά!!! Θα ντυθούμε καμηλοπαρδαλίτσες!!!

Πάντως τσεκαρισμένο και την Καθαρά Δευτέρα Παπαγεωργίου εφημερεύει!!! Τσικνοπέμπτη Ιπποκράτειο!!![/quΕΣΥ ΘΑ ΝΤΥΘΕΙΣ??????ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΝΤΥΜΕΝΗ...ΧΑΧΑΧΑ :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...