Μετάβαση σε περιεχόμενο

Kορίτσια έχω φτάσει στα όριά μου...

Recommended Posts

Ο γιος μου tirogaridaki μου ηταν πολυ μουλωχτος και ψυχοβγαλτης.Κοντα στα 4 αρχισε να γινεται ανθρωπος.Οχι οτι γλιτωσα απτις ζημιες εξολοκληρου αλλα τουλαχιστον εξω απτο σπιτι ειναι ΚΥΡΙΟΣ, και ενας εξαιρετος μαθητης,που με οποιον δασκαλο και να μιλησω, στα αγγλικα στο κομπιουτερ,στο σχολειο και στο φροντιστηριο μονο τα καλυτερα εχουν να μου πουν! Αυτο για μενα σημαινει πολλα!Γιατι ειναι μονο 6!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 143
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Νέλλη έχεις δίκιο , το έχω σκεφτεί πολλες φορές, όμως περνάμε σχεδόν όλη τη μέρα μαζί, κάθε μέρα..για μένα αυτό ισοδυναμή με ψυχική κουραση κυρίως και λιγόρετο σωματική..το μονο που κάνω είναι να τον ταίζω και να διαβάζουμε , να τραγουδάμε ή να παίζουμε..όμως δεν ξέρω γιατι, δεν το αντέχω συνέχεια..ουτε μια παρέα να μιλήσω κι εγώ..να γελάσω, να πω τη χαζομάρα μου...ολη μέρα με το μικρό και το βραδάκι μια ωριτσα γυμναστήριο με τον άντρα μου..έτσι περνάνε οι μέρες μου..με αποτέλεσμα να με κουράζει η παραμικρή μουρμουρα, τα νευράκια του, οι παραξενιές του..συν ότι όπως είπες και είναι πραγματικότητα έχω ένα ολόκληρο βουνο απο ρούχα με περιμένει να τα πλύνει κι άλλο ένα πλυντήριο να τα μαζέψω πάνω στην ταράτσα..είναι και διώροφο το σπίτι κι όλη μέρα ανέβα-κατέβα είμαι με το μικρό Δημήτρη να θέλει να κάνει να κέφια του πχ να ανέβει μονος του τη σκάλα και να τον καμαρώσουμε!!!:) Το ξέρω ότι τώρα είναι η πιο γλυκιά ηλικία όμως..όλη μέρα κάθε μέρα;;;; ουφ..... <:(

Γιωτάκι πιστεύω ότι τις περισσότερες φορές φτάιμε εμείς..γιατί ξεσπάμε έτσι κι αυτά γίνονται χειρότερα..πάντως δεν ασχολουμαι με δουλειές..τι έχω αμελήσει πολύ..δε με νοιάζουν...δεν μπορώ να τα κάνω όλα..ευτυχώς κρατιέται το σπίτι σε καλή κατάσταση , δεν είμαστε μέσα στη βρώμα και την κασίδα..

Κιμον..σε τέτοιες καταστάσεις παίρνουμε εμείς οι γονείς την μεγαλύτερη ικανοποιηση..όταν παρόλη την κουραση και ταλαιπωρία βλέπουμε ότι ΄χουμε βγάλει εναν άνθρωπο σωστό εκεί έξω..:) Μπράβο σου!!

Εντάξει,στο θέμα της επικοινωνίας έχεις δίκιο.Είσαι πολύ νέα και εσύ...Δεν έχεις κάποια φίλη;Μια γειτόνισσα έστω;Κάποιον να σου κρατήσει το παιδί το πρωί για να πας έστω και μόνη σου μια βόλτα πχ.στα μαγαζιά ή στο κομμωτήριο;

Κ εγω βρε κοριτσια μια απο τα ιδια! Ο μικρος μερα με τη μερα ζωηρευει απιστευτα...Και δεν με ακουει σχεδον ποτε...ισα ισα οποτε τον μαλωνω μου γελαει....σα να λεει οκ μαμα σε εχω γραμμενη κανονικα....

Αφηστε που εχει τρελα με τα μαλλια μου, θελει να τα πιανει κ να μου τα τραβαει συνεχεια...εκτος αυτου...δαγκωνει κιολας! Ειδικα εμενα κ τη μαμα μου...προχθες βεβαια ειχε σειρα η ανηψια μου....

Καλα το σπιτι ειναι σαν βομβαρδισμενο κ τον εχω μονο στο σαλονι κ στην κουζινα γιατι ειναι κριμα να σαρωνει οοοοοολααααα τα δωματια!

Περιμενω να παει 11 το βραδυ για να κανω ενα μπανιο κ αυτο το κανω σε χρονο dt !

Εχω βοηθεια μονο απο τη μητερα μου, ειτε ερχεται αυτη στο σπιτι ειτε παω εγω τον μικρο αλλα δε ξερω γιατι νιωθω οτι δεν μου φτανει....Κ παλι τι να πρωτοκανεις??? ποιον να πρωτοδεις???? με μια δυο μερες που θα μεινει στη γιαγια η για 2 ωρες που θα τον κρατησει πως να αναπληρωθουν καποια κενα που ολες εχουμε...???

Ειχαμε σκοπο να κανουμε συντομα κ ενα δευτερο....τωρα πια λεω απο το καλοκαιρι κ μετα....Επισης εχω διλλημα για το αν πρεπει να παει ο μικρος σε παιδικο σταθμο η οχι....Κ αν μου φερνει ενα σωρο ιωσεις οταν θα εχω κ το δευτερο??? ολοι μου λενε οτι θα του κανει καλο να ειναι κ με αλλα παιδακια... κ εγω θα ξελαμπικαρω...

Δεν ξερω...καθε βραδυ αυτα σκεφτομαι κ το ματι γαριδα!!!!

Βεβαια αυτα εχει η μητροτητα κ πρεπει να μαθουμε να ζουμε ολες σε αλλους ρυθμους ...

Ας ειμαστε ολοι καλα κ τα παιδια μας ακομα καλυτερα και θα τις βρουμε τις λυσεις!

Mονο αυτο σας λεω! Οταν γεννησα εκανα να βγαλω φρυδι και να παω κομμωτηριο 2 μηνες.Δεν προλαβαινα ουτε να φαω δεν ειναι υπερβολη.Με ειδε η αισθητικος μου και φοβηθηκε!

κοριτσακι μου αυτο το ανχος το εχουμε περασει ολες. Ειναι οι ορμονες ειναι ολα μαζί αλλα κ εγκυος να μην ήσουν καποια στιγμη οι μπαταριες αδειαζουν.

Τα ιδια ακριβως κανει κ μενα η κορη μου που ειναι 19 μηνων. Χθες ειχα πεσει ταβλα γιατι εκανα εμετους ολη μερα κ ειχα τρομερη αδυναμια κ εβλεπα την μικρή να κατεδαφιζει το σπίτι κ δεν μπορουσα να κανω κατι απλα με πιασανε τα κλαμματα απο την απελπισία. Απο την αλλη ομως λεω παιδακι ειναι κ αυτο κατι πρεπει να κανει στο κατω κατω κ μετα που θα ερθουν με το καλό τα διδυμα με ποιο θα πρωτοασχολουμαι? κ ετσι τα παιρνω λιγο πιο χαλαρά. Αποφασισα κ εγω να κλεινω τα επικυνδηνα δωμάτια δηλ τις κρεβατοκαμαρες κ το μπανιο κ να γκρεμιζει μονο τα υπολοιπα που λιγο πολυ με μια βολτα τα μαζευω. Οσο για τα ντουλαπια τι να πω. Κουραγιο σε ολες μας

Έχω παρατηρήσει ότι κάθε φορά που είμαι στον υπολογιστή και το Μαράκι είναι ξύπνιο, εφόσον δεν της δίνω τη δέουσα σημασία (να κάτσω μαζί της στο χαλί και να παίζουμε με τα τουβλάκια), κάνει ότι ζημιά μπορεί για να με κάνει να ασχοληθώ μαζί της, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να τη μαλώσω.

Τίποτα... Όταν είναι η μικρή ξύπνια, ασχολούμαι μόνο μαζί της και με τίποτα άλλο. Και αν είναι να κάνω κάποια δουλειά, την κάνουμε μαζί. Π.χ. όταν σιδερώνω, μου φέρνει τα ρούχα όταν της λέω πάνω από τον καναπέ. Περιμένει σαν σκυλάκι να της δώσω την εντολή "Μαράκι φέρε μου κι άλλο ρούχο" και χαίρεται!!!

Χθες αν και είναι η μαμά μου εδώ και θα μπορούσε να την κρατήσει, την έβγαλα έξω βόλτα το απόγευμα με -4 βαθμούς. Όταν κατάλαβα ότι άρχισε να φρικάρει μέσα στο σπίτι και ήταν έτοιμη να χυμήξει σε ότι υπάρχει πάνω στα έπιπλα, την έντυσα σαν κρεμμύδι και την έβγαλα. Κυρία το Μαράκι στο καρότσι, παγοκολώνα γύρισα εγώ!

Όταν απλώνω ρούχα μου δίνει τα μανταλάκια, όταν σκουπίζω, κάθεται πάνω στο σκούπα, όταν ξεσκονίζω, της δίνω ένα μωρομάντηλο και ξεσκονίζει και αυτή το τραπεζάκι της. Έτσι το παιδί δραστηριοποιείται (δεν την αναγκάζω να παίζει με τα παιχνίδια που της είναι αδιάφορα, πιο πολύ χαίρομαι να παίζω εγώ), δε βαριέται, κάνει πράγματα που κάνουν και οι μεγάλοι και χαίρεται και δεν της μένουν περιθώριο για ζημιές.

Τι να πω? Μπορεί να πιάσει το κόλπο και με σας. Να ασχολείσαι δλδ μαζί του ΟΛΗ μα ΟΛΗ την ώρα. Ξέρω ότι είναι κουραστικό, είσαι κι έγκυος, αλλά δεν είναι καλύτερο από το να κάνει αταξίες, να βγαίνεις από τα ρούχα σου και να του δίνεις σφαλιάρες?

Τι να πω ρε κορίτσια? Μου έχει έρθει να τη σαπίσω στο ξύλο (ναι είναι κακό και μόνο που το σκέφτηκα), αλλά καλύτερα να μου κοπεί το χέρι παρά να της δώσω σφαλιάρα. 1-2 φορές την έχω δώσει στον ποπό, δεν έκλαψε καθόλου, προσπάθησε να ανταποδώσει (αλλά δε με έφτασε :P ) και το μετάνιωσα! Όχι ξύλο βρε κορίτσια, όχι ξύλο! ! Υπομονή, αγκαλιές και κουβέντα!

Αφού το μετανιώνουμε, γιατί να το κάνουμε? Γιατί να σηκώσουμε χέρι?

tirogaridaki έγραψε:

..όταν έχω υπομονη και αντοχές είναι απο τα καλύτερα παιδάκια..είναι λιγο ζωηρουλης αλλά καλό πάιδακι..αν τον καλοπιάσεις είναι του χεριου σου..:)

Για μένα tirogaridaki, αυτό είναι το μυστικό και η λύση του "προβλήματος"! ;)

ΗΡΕΜΙΑ και ψυχραιμία... Καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο να το εφαρμόσεις τη στιγμή που έχεις φτάσει στα όρια σου, όμως κατά τη γνώμη μου, είναι φαύλος κύκλος και είναι στο χέρι σου να τον στρέψεις κατά το συμφέρον σου! ;) Όσο εκνευρίζεσαι εσύ, τόσο περισσότερο εκνευρίζεται το παιδί και τόσο περισσότερο εκνευρίζεσαι εσύ! :silly: :blink:

Λίγο οι ορμόνες, λίγο η κλεισούρα στο σπίτι, δεν θέλει και πολύ... :(

Προσπάθησε να σκέφτεσαι λογικά και μην αμφιβάλεις για τον εαυτό σου... Είσαι δυνατή και άξια να μεγαλώσεις και 1 και 2 και 3 και 4 παιδιά και όλα τα παιδιά του Πειραιά! :laugh:

Η παιδίατρος μας, μητέρα 5 παιδιών :woohoo: λέει χαρακτηριστικά, ότι το να μένει η μάνα στο σπίτι δεν κάνει καλό ούτε σε 'κεινη, ούτε στο παιδί! Δεν ισχύει φυσικά σε όλες τις περιπτώσεις, αλλά προσωπικά συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ! Φέτος που βγήκα από το σπίτι, μιας και ανέλαβα κάποια ιδιαίτερα, νιώθω πραγματικά πολύ καλύτερα! Δεν ξέρω αν είμαι λάθος, αλλά βγαίνοντας απ' το σπίτι, νιώθω δημιουργική, κάνω αυτό που με ευχαριστεί, και κυρίως... μου λείπει τόσο η μικρούλα μου, που όταν είμαι κοντά της, δεν θέλω ΤΙΠΟΤΑ άλλο από το να την αγκαλιάζω και να την πνίγω στα φιλιά!!!! :woohoo:

Κάνε κάτι για τον εαυτό σου, εκμεταλλεύσου την άδειά σου και όσο ακόμα είσαι έγκυος δημιουργικά! :) Για μένα κάθε άνθρωπος για να αισθάνεται ισορροπημένος, ακόμα και μέσα στο γάμο και στην οικογένεια, πρέπει να έχει τον προσωπικό του ΖΩΤΙΚΟ χώρο και χρόνο! ;)

Ifigeneia έγραψε:

Έχω παρατηρήσει ότι κάθε φορά που είμαι στον υπολογιστή και το Μαράκι είναι ξύπνιο, εφόσον δεν της δίνω τη δέουσα σημασία (να κάτσω μαζί της στο χαλί και να παίζουμε με τα τουβλάκια), κάνει ότι ζημιά μπορεί για να με κάνει να ασχοληθώ μαζί της, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να τη μαλώσω.

Τίποτα... Όταν είναι η μικρή ξύπνια, ασχολούμαι μόνο μαζί της και με τίποτα άλλο. Και αν είναι να κάνω κάποια δουλειά, την κάνουμε μαζί. Π.χ. όταν σιδερώνω, μου φέρνει τα ρούχα όταν της λέω πάνω από τον καναπέ. Περιμένει σαν σκυλάκι να της δώσω την εντολή "Μαράκι φέρε μου κι άλλο ρούχο" και χαίρεται!!!

Χθες αν και είναι η μαμά μου εδώ και θα μπορούσε να την κρατήσει, την έβγαλα έξω βόλτα το απόγευμα με -4 βαθμούς. Όταν κατάλαβα ότι άρχισε να φρικάρει μέσα στο σπίτι και ήταν έτοιμη να χυμήξει σε ότι υπάρχει πάνω στα έπιπλα, την έντυσα σαν κρεμμύδι και την έβγαλα. Κυρία το Μαράκι στο καρότσι, παγοκολώνα γύρισα εγώ!

Όταν απλώνω ρούχα μου δίνει τα μανταλάκια, όταν σκουπίζω, κάθεται πάνω στο σκούπα, όταν ξεσκονίζω, της δίνω ένα μωρομάντηλο και ξεσκονίζει και αυτή το τραπεζάκι της. Έτσι το παιδί δραστηριοποιείται (δεν την αναγκάζω να παίζει με τα παιχνίδια που της είναι αδιάφορα, πιο πολύ χαίρομαι να παίζω εγώ), δε βαριέται, κάνει πράγματα που κάνουν και οι μεγάλοι και χαίρεται και δεν της μένουν περιθώριο για ζημιές.

Τι να πω? Μπορεί να πιάσει το κόλπο και με σας. Να ασχολείσαι δλδ μαζί του ΟΛΗ μα ΟΛΗ την ώρα. Ξέρω ότι είναι κουραστικό, είσαι κι έγκυος, αλλά δεν είναι καλύτερο από το να κάνει αταξίες, να βγαίνεις από τα ρούχα σου και να του δίνεις σφαλιάρες?

Τι να πω ρε κορίτσια? Μου έχει έρθει να τη σαπίσω στο ξύλο (ναι είναι κακό και μόνο που το σκέφτηκα), αλλά καλύτερα να μου κοπεί το χέρι παρά να της δώσω σφαλιάρα. 1-2 φορές την έχω δώσει στον ποπό, δεν έκλαψε καθόλου, προσπάθησε να ανταποδώσει (αλλά δε με έφτασε :P ) και το μετάνιωσα! Όχι ξύλο βρε κορίτσια, όχι ξύλο! ! Υπομονή, αγκαλιές και κουβέντα!

Αφού το μετανιώνουμε, γιατί να το κάνουμε? Γιατί να σηκώσουμε χέρι?

Α ρε Ιφιγενειούλα... ;)

Συμφωνώ με την ΚΑΘΕ σου λέξη!!! :)

Εφαρμόζω ακριβώς την ίδια τακτική και έρχομαι να επιβεβαιώσω ότι πιάνει!!! :)

Ιφιγένεια συμφωνώ απόλυτα...Έχεις δίκιο σε όλα και είναι χρήσιμα όσα είπες και για όλες εμάς που...τα καλύτερα έρχονται! :laugh:

Άσχετο αλλά όποτε γράφεις,η δημοσίευση σου με απορροφά πλήρως! Kοινώς...''το χεις!'':kiss:

mitsakii μου γλυκύτατο.. Έτσι είναι.. Τα παιδιά θέλουν να ασχολείσαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ μαζί τους. Το έχεις εφαρμόσει και έχει πετύχει? Χαίρομαι! Έχω βρει την υγειά μου πάντως με το να τη βάζω να κάνει πράγματα "μεγαλίστικα". Ξεδίνει το παιδί! Αφού αυτο θέλει? Με τα μόνα παιχνίδια που παίζει είναι τα τουβλάκια. (Όλα τα άλλα... Τα μοιράζουμε σε παιδάκια που έρχονται σπίτι.. Τι παράλογο! Και η μαμά της το ίδιο έκανε! :P ) Αλλά οι δουλειές του σπιτιού είναι η καλύτερή της!!! Και πιστεύω πως δεν παίζει ρόλο αν το παιδί είναι αγόρι ή κορίτσι.

Νέλλυ... Έρχεται και η σειρά σας.. ;)

Σε ευχαριστώ και ανταποδίδω τα φιλιά! :kiss:

Ιφιγενειουλα μου χαρα στο κουραγιο σου... εχεις δικιο... αυτο θελουν... ν'ασχολουμαστε ολη μερα μαζι τους... αλλα αυτο δεν γινεται... εγω τουλαχιστον δεν μπορω να το κανω... και καλα οταν δουλευεις δεν εισαι ολη μερα με το παιδι και θελεις ν'αναπληρωσεις το χρονο... οταν ομως δεν δουλευεις και ολη ολη ολη μερα ασχολησε μαζι του;;; θελεις και λιγο να ηρεμησεις... εγω παντως τον αφηνω και λιγο να παιξει μονος του και να ασχοληθω κι'εγω με τιποτα αλλο... βεβαια γρηγορα αρχιζει να με ζηταει και να τρεχει πισω μου αλλα δεν του πολυδινω σημασια για λιγη ωρα για να μαθει και λιγο χωρις εμενα... νομιζω πως διαφορετικα κακομαθαινουν κιολας... το καθε παιδακι βεβαια ειναι και διαφορετικο... στον ποπο καμια ελαφρια παντως ειναι ενταξει... ;)

Ifigeneia και mitsakii, συμφωνω μαζι σας σε ολα... :)

Εδω ο δικος μου που ειναι 8 μηνων μπομπιρας και ουτε στα ποδια μου δεν θελει να καθεται, οταν ειμαι στο λαπτοπ... Οταν ειναι ξυπνιος, θελει να ασχολουμαστε μαζι του εγω ή ο μπαμπας του... Αν τον εχω στα ποδια μου, να γαργαλιομαστε, να πιανομαστε, να κανουμε γριματσες, να με ξεμαλλιαζει :woohoo: ... Αλλιως να τον βαζουμε ορθιο στο παρκο να πευτει, να τον ξανασηκωνουμε, να χορευουμε... Ετσι περνανε οι μερες μας εδω!

Τα δικα σας ειναι και μεγαλυτερα παιδακια και ευτυχως μπορειτε να τα απασχολησετε και μαζι σας στις δουλειες... και εγω το ιδιο σκοπευω να κανω οταν με το καλο ερθει η ωρα να περπαταει κανονικα και να σταμτησει να θεωρει τα παντα φαγωσιμα... :P:P:P

Παντως θα συμφωνησω σε ενα βαθμο και με τη sweetmammy... Δεν ειναι ευκολο, ειδικα οταν δεν δουλευεις και πραγματικα, θελεις και λιγο χρονο για τον εαυτο σου μεσα στη μερα, βρε αδερφε...

Διαφωνω ομως σε αυτο το σημειο... "νομιζω πως διαφορετικα κακομαθαινουν κιολας... (το καθε παιδακι βεβαια ειναι και διαφορετικο...) στον ποπο καμια ελαφρια παντως ειναι ενταξει..."

Ανεξαρτητως του ποσο δυσκολο ειναι να ασχολεισαι μαζι τους ολο το 24ωρο, και του τι τροπο θα βρεις να τα απασχολησεις για να εξοικονομησεις κανενα 2ωρο για τον εαυτο σου :( , δεν κακομαθαινουν απο την πολλη επαφη με τη μαμα τους!!!

Ουτε μια ελαφρια στον ποπο ειναι ενταξει... :S Οτιδηποτε υποτιμα το παιδι, βιαιη χειρονομια, ακομα και σχολιασμος του τυπου εισαι "κακο" παιδι ή φωνες και ουρλιαχτα... δεν βοηθουν στο να αναπτυξει μια συγκροτημενη προσωπικοτητα, την αυτοεκτιμηση του, ασφαλεια και μια υγιη οπτικη για τη ζωη και το μελλον του!

Φυσικα κανεις δεν ειναι τελειος, ποια μανα μπορει να πει οτι δεν υψωσε ποτε τον τονο της φωνης ή δεν εριξε καμια ελαφρια στον ποπο... :unsure: Οχι ομως οτι ειναι και ενταξει...

.......ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΩ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗ!.........ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ Ε?!

;) ;)

Κ ΕΓΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ Κ ΕΧΩ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ... ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ

:(:blush:

ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ...4ΜΗΝΩΝ!!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ Κ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ!!

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΔΕ ΝΜΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΣΑ Κ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ,ΟΤΙ Κ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΒΕΛΤΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ!!ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ COOL :P ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!!

ΠΧ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΤΩ??ΒΑΛΤΟΝ ΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΕΙ :blink: :woohoo: ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΚΑΦΑ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ,ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Κ.. ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙ!! ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ!!ΑΝ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΣΙΤΩΘΕΙ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ(ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΗ Η ΜΕΡΑ)ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!

ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΞΕΡΩ..ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΑΣ..

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΕΜΕΝΑ..ΝΑ ΒΡΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ,ΤΡΑΛΑΛΑ ΤΡΑΛΑΛΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ..ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΠΟΔΟ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑ ΩΧ ΡΕ Π@@ΣΤΗ ΜΟΥ ΠΑΛΙ..ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ..

ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΑ Ε??Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΘΥΜΕΝΑ ΤΟΥ :P:P

Φανη μου, δεν διαβασα τις απαντησεις των κοριτσιων, απανταω στο δικο σου αρχικο μυνημα!

Δυστηχως ετσι ειναι!

Ενας λογος παραπανω εσυ που εισαι εγκυος και θα ηθελες την ξεκουραση σου και δεν την εχεις να νοιωθεις περισσοτερο κουρασμενη!

Απο την στιγμη που εμαθε οτι ημουν εγκυος η μεγαλη μου, ο χαρακτηρας της αλλαξε!

Αρχισε να κανει τις "αταξιες" της.

Οταν γεννησα μεχρι και τωρα κανει οτι ειναι δυνατον να μου τραβηξει την προσοχη μου.

Επαψε να κοιμαται και μεσιμερι και εγω το μονο που κανω ειναι να τα βγαζω εξω για να ηρεμισω!

Δεν εχω πολλα να σου πω παρα μονο οτι ετσι ειναι.

Καλη συνεχεια σου ευχομαι και να μην ανυσηχεις θα τα καταφερεις με 2 παιδακια! :kiss:

hope_89 έγραψε:

Αχ τι σου κάνουν βρε Φανή αυτές οι ορμόνες!!! :P

Καλέ τι λες;;;

Μια χαρά μανούλα είσαι,ιδιαίτερα σκεπτόμενο και προβληματισμένο άτομο!Μακάρι να ήταν όλες οι μαμάδες σαν εσένα.

Δεν μπορούμε να είμαστε σούπερ σε όλα.Δηλαδή και ένα πεντακάθαρο σπίτι,και ένα φαγητό αλά Βέφα,και ένα επιδόρπιο αλά Μαμαλάκη,και ένα ήσυχο μωρό που δεν λερώνεται,δεν κάνει φασαρία και δεν γκρινιάζει,και εμείς φρέσκιες και ξεκούραστες!!! :) Λίγες το καταφέρνουν αυτό και τους βγάζω το καπέλο :cheer:

Μην αγχωνεσαι κοριτσάκι μου!!!

Χαλάρωσε με το σπίτι.Δεν τρέχει κάτι αν έχεις μια στοίβα με ασιδέρωτα στο σαλόνι ή αν φάτε 1-2 μεσημέρια της εβδομάδας κάτι απ'έξω.

Η ηλικία του Δημητράκη είναι πολύ όμορφη,πίστεψε με ! :)

Ανακαλύπτει τον κόσμο το παιδάκι σου.Μαθαίνει τι είναι σωστό και τι λάθος.Θέλει να παίξει,να τρέξει,να κάνει ζημειές.Δεν είναι κακό...Μια φάση είναι και θα περάσει! ;)

Δεν ξέρω πόσο χρόνο περνάς μαζί του αλλά πιστεύω οτι τώρα σε έχει περισσότερο ανάγκη.Κάτσε λοιπόν μαζί του και απασχόλησε τον.Θα κάνει

αταξίες και τότε;

Κατά την ταπεινή μου άποψη τα κάνει όλα αυτά για να σε δοκιμάσει.Να δει τι θα πεις και τι θα κάνεις.

Αχ κορίτσια,είναι η ομορφότερη ηλικία των παιδιών αυτή.Εγώ όταν με το καλό φτάσει το κοριτσάκι μου,θα προσπαθώ κάθε στιγμή να βλέπω μόνο τα θετικά :) Τι νομίζετε...όσο μεγαλώνουν θα φεύγουν απο δίπλα μας.Θα κάνουν τις παρέες τους,θα θέλουν να βγαίνουν με τους φίλους τους,θα τρέχουν σε σχολεία-φροντιστήρια...Και τότε θα αναπολούμε την εποχή που μας έκαναν το σπίτι μπάχαλο :dry:

Υπομονή,υπομονή,υπομονή!Είναι όμορφο να είσαι μαμά και να ανακαλύπτεις τον κόσμο μαζί με το παιδάκι σου.Πρέπει να τα απασχολούμε με κάτι συνέχεια,όσο δύσκολο και αν είναι.

Φιλιά σε όλες :kiss:

Μιλάς πολύ ώριμα για την ήλικία σου και μπράβο σου. Όλες έτσι θα έπρεπε να σκεφτόμαστε. φιλάκια

bre tirogaridaki mou..................................

esi les ton pono sou alla egw etsi pws fantastika tin skini eidika ekei pou egrapses oti sou adeiase ena mpoukali nero sto patwma gelasa para poli!!!!!!!!!!!!!!!!!!

min stenaxwriesai ipomoni.. ta prwta xronia einai diskola...se 3 xronakia tha eisai pio eleytheri ksana:))))))))))

filia

Θα συμφωνήσω σε πολλά που λέτε..προσπαθώ να ασχολουμαι όλη μέρα μαζί του είναι η αλήθεια..από το πρωί που θα σηκωθουμε να του φτιάξω το γάλα του ,να τον ταισω, να παίξουμε κι έτσι πάει σχεδόν όλη η μέρα..αλλά βλέπω τα ασιδέρωρα στοίβα..βλέπω τα άπλυτα ακόμη πιο μεγάλη στιβα..σκέφτομαι και τα χόμπι μου(βλέπε λόξα να φτιάξω σαπουνι ή κερί!!)που δεν μπορώ να βρώ τα μαγικά συστατικά αλλά και το χρόνο να τα φτιάξω, βλέπω τις δουλειές που περιμένουν εμένα και μονο εμένα και δε γίνονται και διαολίζομαι!!Δημιουργεί κιόλας καινουριες δουλειές ο μικρός...οπότε κλαφτα Χαράλαμπε...όμως πιστεύω πως όσο και να το θες δεν μπορείς να ασχολείσαι όλη μέρα μαζί του και να νιώθεις καλά...δε γίνεται..η ώρα που πέφτει για ύπνο είναι για μένα παράδεισος..όπως τώρα..δεν ακουγεται τίποτα παρα μονο το τικι τικι απο το λάπτοπ..τι ηρεμία..τι γαλήνη...κλωτσάει και το άλλο από μέσα και με επαναφέρει στην πραγματικότητα...μαναααααα...σου΄ρχομαιιιιιιιιιιι!!!:)

Τζοβάνα..αλλο να το ακους και άλλο να το ζεις!!! Κολαση!!:)

Εντάξει..δε θέλω να ακουγομαι αχάριστη..έχω ευχαριστήσει πολλές φορές το Θεό για το παιδάκι μου και για τοάλλο που έρχεται..τρέμω στην ιδέα να μου πάθουν κάτι...επιπλέον θέλω να τα μεγαλώσω όσο το δυνατόν καλύτερα χωρίς φωνές και ξύλο..κι όμως δεν τα καταφέρνω γιατί νιώθω να μην έχω ώρες ώρεςαντοχές και υπομονή..εκει ξεσπάω..και το ξέσπασμά μου δεν ήταν μονο φωνές αλλα΄και χαστουκι..πράγμα που υποτίθεται δεν υποστηρίζω...όλο μιλητό είμαι και εξηγήσεις..ακόμη και σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης παίρνω βαθιές ανάσες και εξηγώ και ξαναεξήγώ...αλλά ο θυμός και η ένταση αποθηκεύονται ..κάποια στιγμή θα ξεσπάσεις..το θέμα είναι πως..ευτυχώς καμιά φορά ξεσπάω και στον άντρα μου..τι να κάνω..κάποιος να με ακουσει..κάποιος να με αντιμετωπίσει κι εμένα..να με νταντέψει..να με καταλάβει..να μου δώσουν κι εμένα λίγη σημασία..

aggeliki 30 έγραψε:

Ανεξαρτητως του ποσο δυσκολο ειναι να ασχολεισαι μαζι τους ολο το 24ωρο, και του τι τροπο θα βρεις να τα απασχολησεις για να εξοικονομησεις κανενα 2ωρο για τον εαυτο σου :( , δεν κακομαθαινουν απο την πολλη επαφη με τη μαμα τους!!!

Ουτε μια ελαφρια στον ποπο ειναι ενταξει... :S Οτιδηποτε υποτιμα το παιδι, βιαιη χειρονομια, ακομα και σχολιασμος του τυπου εισαι "κακο" παιδι ή φωνες και ουρλιαχτα... δεν βοηθουν στο να αναπτυξει μια συγκροτημενη προσωπικοτητα, την αυτοεκτιμηση του, ασφαλεια και μια υγιη οπτικη για τη ζωη και το μελλον του!

Φυσικα κανεις δεν ειναι τελειος, ποια μανα μπορει να πει οτι δεν υψωσε ποτε τον τονο της φωνης ή δεν εριξε καμια ελαφρια στον ποπο... :unsure: Οχι ομως οτι ειναι και ενταξει...

Δεν θεωρω βιαιη χειρονομια να του δωσω μια στον ποπο του... σιγα το πραγμα... ουτως η αλλως γελαει... τοσο πολυ βιαιη ειναι...!!! ;)

Εμεις δλδ που εχουμε φαει και κανα δυο απο τους γονεις μας δεν εχουμε αναπτυξει συγκτοτημενη προσωπικοτητα; ισα ισα που αν αφησεις το παιδι ανεξελεγκτο τοτε αποκταει προβλημα προσωπικοτητας...! :huh:

Και εννοειται πως ειμαι εναντιον της βιας... αλλα και φωνη θα του βαλεις οταν χρειαστει και τιμωρια...!!! Ο διαλογος ειναι οτι καλυτερο αλλα οταν τα πραγματα ξεφευγουν δεν αρκει...! :)

αλλο να το ακους και άλλο να το ζεις!!! Κολαση!!

ΕΓΩ ΘΑ ΜΗΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ .

ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΗΣ .....ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ .

ΥΠΟΜΟΝΗ ΦΑΝΗ ΜΟΥ .

καλησπερα.αχ κοριτσια ΥΠΟΜΟΝΗΗΗ παιδακια ειναι και θελουν σημασια.να μου πεις δε γινετε ολη μερα αλλα σε αυτη την ηλικια θελουν συνεχεια την προσοχη σας και να τους δινετε σημασια.(θα μου πειτε τωρα δεν εχεις παιδια και δεν ξερεις τι τραβαμε)εχω αδερφια και οταν ηταν σε αυτη την ηλικια,εγω πηγαινα σχολειο και ηθελα να διαβασω και επειδη η μανα τους (ειναι απο αλλη μανα)δεν τους εδινε σημασια δεν μπορουσα να διαβασω με την ησυχια μου αλλα τους εδινα τετραδια και στηλο και εκαναν οτι διαβαζαν και αυτα και ηρεμουσαν.καντετα να νιωθουν οτι ειναι μεγαλοι και κανουν και αυτα αυτο που κανετε και εσεις.μην τα χτηπατε στο προσωπο δεν ειναι σωστο,βαλτετα καλητερα τιμωρια χωρις να γελατε,να ηστε σοβαρες οχι νευριασμενες.σκεφτητε οτι ο θεουλης σας εδωσε παιδακια,να ευχεστε να ειναι παντα καλα και υγιες και ασ κανουν και ζημιες δε χαθηκε και ο κοσμος.χαλαρωστε,αφηστετα 1,2,3 ωρες η οσες ωρες θελετε σε μια φιλη η στη μαμα σας και καντε κατι για σας,βγητε μια βολτα ακομα και με το αμαξι,θα ξελαμπικαρετε.αχ τι αλλο να πω υπομονη,μη νευριαζετε ουτε σε εσας κανει καλο!!! :kiss::kiss::kiss:

Τι εννοείς βρε Αφροδίτη <<θα μείνεις σε αυτή την πρόταση και δε θα πεις τίποτα;>> Όχι τίποτε άλλο..αλλά έτσι όπως το λες εγώ το έχω πάρει στραβά και μπορεί να κατάλαβα λάθος...γι αυτό ξηγησου!!! :)

sweetmammy είχα πάρει ένα βιβλίο κάποτε που έλεγε αν θέλουμε το παιδί μας να μην βγεί βίαιο θα πρέπει εμείς οι γονείς νβγάλουμε το ξύλο όχι μονο απο τη ζωή μας αλλά κι απο το λεξιλόγιο μας..αλλά μου φάινεται λίγο ουτοπικο...το προσπαθώ και θα το προσπαθώ πολύ ακόμη μήπως και το πετύχω..το θέμα είναι σαν διαπαιδαγώγηση η μη χρήση βιας έχει αποτελέσματα;; Δηλαδή το να μη δώσω ξύλο και να μιλάω συνέχεια και μάλιστα να φτάσεις κια σε μια ηλικία που σε αγνοεί παντελώς ...πιάνει; Θέλω να το πιστέψω., θέλω πολύ..γίνεται όμως;

ΤΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΩ !! ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ .

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΑΠΟΨΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ .

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΜΗΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΜΑΝΩΛΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ .

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΤΙ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ .ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ .

ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΑΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ ΔΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .

ΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΟΜΠΟΤ.Κ ΟΥΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΙΑ ΜΑΝΑ ΕΠΕΙΔΗ

ΦΩΝΑΞΕΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ Η ΤΟΥ ΕΧΩΣΕΣ ΚΑΝΑ 2 ΣΤΟ ΚΟΛΟ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ

ΑΛΛΑ ΥΠΕΡ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΕ

ΤΑ ΠΑΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ Κ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΕ,

Η Κ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΠΑΝΩ ΜΟΥ ΣΚΑΡΦΑΛΩΜΕΝΟ

(ΑΓΚΑΛΙΑ) Η ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΘΑ

ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ -ΓΙΑ ΜΕΝΑ!

ΕΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ Κ ΠΡΙΝ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 1.5 ΧΡΟΝΩΝ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΚΟΥΠΙΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ,ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ Κ ΤΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ

ΜΑΖΙ ΤΑ ΨΥΧΟΥΛΑΚΙΑ.ΑΝΟΙΓΩ ΤΗ ΧΟΥΦΤΑ ΜΟΥ Κ ΤΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΕΚΕΙ

ΤΜΕΣΑ Κ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Κ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ,ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ Κ ΤΟΥ ΕΙΠΑ

ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΑΚΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ Κ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΡΥΩΣΟΥΜΕ.

ΜΗ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΕ ΤΗ ΣΚΟΥΠΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ..ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΕΡΙΞΑ!

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ,ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Κ ΜΕΣΑ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΤΑΞΙΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!

ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΡΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΣΑΓΑΠΩ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ Κ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΝΕΥΡΙΑΖΩ Κ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ,ΟΜΩΣ ΕΧΩ

ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ..Κ ΤΟΥ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ

ΑΤΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!

ΕΙΠΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΡΟΜΠΟΤ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...