Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 86
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Kαλημέρα,

Ημουν 30 οταν έκανα το πρώτο παιδί μου αγορακι και 32 στα 33 οταν εκανα την κορούλα μου. Η ηλικία για μένα έπαιζε μεγάλο ρόλο δεν ήθελα να κάνω παιδι πιο μικρή απο τα 25 μου αλλα αυτό ειναι δικιά μου γνώμη. Απλός νομίζω οτι μετά τα 25 είμαστε πιο όριμες και έχουμε κάνει και κάποια πράγματα.

Οποτε και να έρθουν είναι μια γλυκία χαρα !:)

Δημοσίευση

Εγω εκανα τη μπεμπα μου στα 26. Δεν ημουν και απολυτα ετοιμη αλλα εγινα ! και πιο μικρη να ημουνα καλυτερα θα ενιωθα επειδη εγω ειχα μεγαλη διαφορα ηλικιας με τους γονεις μου, εχασα ορισμενα πραγματα, ετσι δεν θελω να συμβει κατι τετοιο και στα παιδια μου. θελω να χαρω την παιδικη τους ηλικια μεχρι τελικης πτωσεως!

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Είμαι 21 χρόνων και έχω ένα υπέροχο αγοράκι 4 μηνών και δεν το μετανιώνω δευτερόλεπτο!!είναι μωρό της προσευχής,είναι το θαυματάκι μου και τώρα που τον έχω αναρωτιέμαι πως ζούσα προτού τον αποκτήσω..!τώρα πορευομαι με τον μικρούλη μου και τον αντρούλη μου στο ξεκίνημα μιας νέας ζωής πιο γλυκιάς απ'την Α_Ρ_Χ_Η!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Η πρώτη χρονιά στο βρεφικό συνήθως είναι ζόρικη…κουράγιο!!! Πόσο είναι τώρα;    @Rena92 καλύτερα που μίλησες μαζί του. Αυτός ξέρει καλύτερα και αφού τον εμπιστεύεσαι είναι σημαντικό να μιλάς μαζί του.    Εγω κορίτσια έπεσα στη παγίδα του google Μπήκα και έψαξα αυτό που μου είπε ότι ο σάκος δεν είναι στρογγυλός και έχει ακανόνιστο σχήμα, γιατί ήταν κάτι που ποτέ δεν μου είχε αναφέρει τα προηγούμενα χρόνια! Και απ όσα διάβασα είναι μια πρώιμη ένδειξη μη φυσιολογικής εγκυμοσύνης απλά αν είναι στις πρώτες εβδομάδες που είναι πολύ μικρά όλα, δίνουν μια με δύο εβδομάδες περιθώριο να δουν αν η απεικόνιση στο σχήμα δεν ήταν ακριβής λόγω μεγέθους. Γι αυτό λογικά μου είπε ότι δεν είναι σίγουρος αν θα προχωρήσει και να ξανά πάω την άλλη εβδομάδα. 
    • Καλησπέρα, εγώ πίνω ένα σίδηρο και μαζί πινω και το lactiferon plus από ότι έχω καταλάβει είναι ενισχυτικό σιδήρου για καλύτερη απορρόφηση.  Επίσης η πολυβιταμινη που πίνω έχει και αυτή σίδηρο.  Από κοιλίτσα έχω κάνει, στο γιο μου νομίζω είχα μεγαλύτερη. Σήμερα είμαι 22+6 
    • Καλησπέρα κορίτσια.  @Xrisa95 χαίρομαι πολύ για τα ευχάριστα νέα σας. Μια φίλη μου αντιμετώπισε το ίδιο θέμα και δόξα τον Θεό συνέβη ακριβώς το ίδιο στο μωράκι της. Άρχισε να κλείνει η τρυπίτσα και την βεβαίωσαν πως μέχρι την γεννά θα έχει κλείσει εντελώς.  @Antonia2 τέλεια πάνε τα κορίτσια σου και η κοιλίτσα σούπερ. Φτου φτου❤️ @Mickie θα το κάνω και εγώ από εβδομάδα. Στα δικά μας νέα, σήμερα είχαμε γιατρό. Η μπουμπούκα μας είναι πολύ καλά και ευτυχώς δεν εχει γυρίσει. Μας είπε πως σε ανάπτυξη γενικά είναι πολύ καλά και από κιλάκια 2.498. Την Τρίτη μπαίνουνε στον 9ο και μου είπε πως από δω και πέρα θα μας βλέπει κάθε εβδομάδα και αναλόγως θα πράξουμε μιας και εμείς θα πρέπει να πάμε Αθήνα λίγες μέρες πριν. Γενικά μου συζήτησε και το ενδεχόμενο ενός προγραμματισμένου τοκετού λόγω την απόστασης αλλά δεν ήθελα να το συζητήσουμε περαιτέρω σήμερα. Είπαμε να το αφήσουμε για την επόμενη Παρασκευή που θα μας ξανά δει. Και όπως είπα και πιο πάνω, μου έγραψε το εμβόλιο του κοκκύτη. Αυτά!!!!   
    • Σε αυτές τις ηλικίες κάθε εβδομάδα έχει μεγάλη διαφορά.  Τρώει 150-180 μλ εκτός από το τελευταίο το βράδυ που πίνει μέχρι και 210. Μέσα στην νύχτα κάνει ένα ξύπνημα για φαγητό και κοιμάται αμέσως και συνήθως ξυπνάει για πρωί γύρω στις 8. Συνολικά κάνει 6 γεύματα και 4 ύπνους μέσα στη μέρα, μετά το μεσημέρι είναι μικροί σε διάρκεια.  Ψυχοκινητικά τώρα, κουνάει χεράκια και ποδαράκια, έχει ανοίξει τα δάχτυλα, αν της δώσω κάτι το πιάνει και το κρατάει για λίγο και ξεκίνησε από σήμερα να βάζει τα χέρια στο στόμα και αυξήθηκαν και τα σάλια. Επίσης ακολουθεί την πηγή του ήχου, χαμογελάει άμα της μιλάς και παίζεις μαζί της και κάνει φωνούλες άμα της μιλάς. 
    • Μίκυ είσαι γρήγορη ❤️ σε μια μέρα τα ξεπέταξες 🤣  Για τον κοκκύτη εγώ την άλλη πέμπτη έχω ραντεβού αλλά θα κάνω αυτό που είπε η Αντωνία. Δεν θα σφίξω το χέρι. Μήπως γ αυτό σε πονάει. Αλλά δες κ τις παρενέργειες στο φύλλο οδηγιών μπορεί να είναι κοινή παρενέργεια ούτως ή άλλως. Είδες κ στα παιδικά εμβόλια είναι πολύ συχνή παρενέργεια να πρήζεται η περιοχή. Το αλουμινόνερο από το φαρμακείο βοηθάει πάρα πολύ στο πρήξιμο, έχω πάντα γιατί από μωρά τ παιδιά μου είχαν το ίδιο θέμα με τα εμβόλια. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου ή στο φαρμακείο  τι μπορείς να βάλεις τοπικά να σε βοηθήσει😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...