Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

beboula1 έγραψε:

και ναι ειμαι εγκυος..... εκανα γενικη ουρων και μου ειπαν οτι ειμαι εγκυος

plaka kaneis~!sigxaritiriaaaaaaaaa

twra poios to leei stous goneis?????? :silly: :silly:

les na to paroun xalara??????????????

oi spoudes sou?

euxomai na ta katafereis ola!!!mporeis allwsteee ;);)

Δημοσίευση

Xaxaxa...μου θύμησες τις πρώτες μέρες τις εγκυμοσύνης μου , που έτρωγα πρωι πρωι μεσημεριανό...μετά άρχσαν οι αναγούλες αλλά ευτυχώς πέρασαν!!!Δε μπορείς να φανταστείς τι υπέροχη εμπειρία είναι αυτή και μπράβο σας που δεν κάνετε πίσω...αν είστε οι δυό σας ενωμένοι τότε όλα θα πάνε καλά και μη φοβάσαι τίποτα!Κι εγώ ακόμα σπουδάζω φιλολογία , κάνω ιδιαίτερα , έχω παντρευτεί εδώ κι ένα χρόνο και περιμένω τον πρίγκιπά μου...Δε φαντάζεσαι πόσο ολοκληρωμένη νίωθω!!!

Δημοσίευση

Αντε,αντε μπραβο..να παιρνουμε μια-μια σειρα..!Με το καλο και χαλαρα, ολα θα γινουν.Παντως κι εγω νομιζω οτι πρεπει να το πεις στους γονεις σου νωριτερα..μην τους 'κατσει' και το αρνακι..!!

Δημοσίευση

beboula1 εισαι τελικα εεεε?????συγχαρητηρια κοριτσακι μου ειναι το μεγαλυτερο δωρο του Θεου!!θα το αγαπας θα σε αγαπαει θα ειστε ενα τωρα!!ειναι ενα πλασματακι λιγο απο σενα και λιγο απο τον καλο σου.κοιτα να το απολαυσεις.Ελπιζω να πηγες σε γιατρο για τις απαραιτητες συμβουλες και εξετασεις και οσο για τους γονεις θα χαρουν πιστευω,παει μακρια η βαλιτσα μεχρι το πασχα.Θα σε βοηθανε κιολας με τη σχολη σου.

φιλακια και καλωσηρθες στο κλαμπ των μαμαδων.

καλη επιτυχια σε ολα!!!

Δημοσίευση

ειδα το μωρακι μου ακουσα και την καρδουλα του, προς το παρων ειναι ενα :P το ειπα και στους γονεις μου και ειναι μες στην τρελη χαρα ολοι τους, θα κανουμε το πασχα που θα κατεβω εναν πολιτικο για να γινει πιο ευκολα και η μεταγραφη... :)

Δημοσίευση

αααααα θα πεταξω απο την χαρα μου!!!!!!τι ωραια???δεν ηταν τελειο οταν ειδες και ακουσες το μωρο σου???εμενα με ειχαν παρει τα κλαματα..χιχιχιχι

ειδες που ολα πηγαν καλα με τους δικους σου???δεν υπαρχει λοιπον πελον λογος ανησυχιας...ο μελλοντικος μπαμπακας???πως του ηρθε το νεο???

Δημοσίευση

Αχ κοπελα μου πολυ χαρηκα...ευχομαι ολα να σας πανε σουπερ και να κρατησετε σε λιγους μηνες το ζουζουνακι σας αγκαλια...!!!και ελπιζω και η μεταγραφη να γινει να ειστε καλυτερα μετα!!!!πιθανη ημερομινια τοκετου σου εβγαλε η ακομη???φιλακια και σε σενα αλλα και στην κοιλιτσα σου...χιχιχιχιχι

Δημοσίευση

Ωραια μια χαρα σε βλεπω...σκεφτεσαι να σταματησεις για ενα εξαμηνο και μετα να συνεχισεις η θα πας σχολη μολις ανοιξετε???εγω παλι το καλοκαιρακι θα εχω τα ζουζουνια μου...στη μεση του δηλαδη αλλα οκ...θα κλειστουμε σπιτακι μεχρι να σαραντησουμε εμεις...!!!μετα θα κατσω για κανενα χρονο και θα αρχισω ν ψαχνω δουλιτσα...

Δημοσίευση

beboula1 ολα καλα τελικα ε?ειδες που ειχες αγχος για τους γονεις σου.Ποιος παππους δεν θελει το εγγονακι του??Οποτε χαρες και πανηγυρια το Πασχα θα καει το πελεκουδι ε??Δεν ηταν τελεια η αισθηση οταν το ειδες και το ακουσες?τωρα σε ποια βδομαδα εισαι?αχ τι τελεια πολυ χαρηκα που ηρθαν ετσι τα πραγματα.Μονο να μην κουραζεσαι και με τα μαθηματα.

φιλακια θα τα λεμε....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Πλάκα κάνεις τώρα ;;; Εγώ είπα πως είναι μια χαρά μολις την είδα στην μια ώρα η καμπύλη 157 και εγώ έτσι ήξερα 180 πως  είναι 🤦‍♂️ πωπω  στειλε μας τι θα σου πει ο γιατρός .. τι 140; Να γελάσω ή να κλάψω δεν ξέρω.. πόση γλυκόζη έκανες ξέρεις ; 75 ή 100 ;
    • Συνήθως λένε ότι στα δεύτερα η κοιλιά είναι μεγαλύτερη. Εμείς καλά τα πάμε. Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι παπαγάλος. Μιλάει πάρα πολύ σε σημείο που κάνουμε συζήτηση. Ρωτάς κ απαντάει τα πάντα. Έχει κόλλημα με την καθαριότητα, δεν του αρέσει με τίποτα να κάνει παζλ παρα μόνο να τα πετάει. Τον έβαλα να κάνουμε μπισκότα κ έκλαιγε από το ζυμάρι γιατί λέρωσε τα χέρια του. Δεν μπορούμε να αφήσουμε μπουκάλι με νερό για τα ξεβιδωνει. Στη δουλειά είμαι σπαστό 8ωρο, οπότε τον βλέπω το πρωί, το μεσημέρι κ το απόγευμα κ με βολεύει αυτό το πρόγραμμα, γιατί τον βλέπω όλη τη μέρα! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη κόρη!!! Να σας ζήσει η Αργυρώ σας!!!
    • Ναι να το ξεκινήσετε χωρίς πίεση κλασικά με υπομονή.. τα ξέρεις.. θέλει χρόνο και εξάσκηση να συνηθίσει και να μάθει το καλαμάκι.. Ναι ισχύει ότι είναι προτιμότερο, για εμένα λόγο ορμονών που έχει το αγελαδινό.. σκέψου το αγελαδινό είναι για να μεγαλώσει το μοσχαράκι σε αγελάδα.. πόσες ορμόνες έχει για να μεγαλώσει αυτό το ζώο το μωρό του.. γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω τα αγελαδινα και σε γιαούρτι/τυριά.. όπου μπορώ περισσότερο βέβαια.. Ναι εννοείται ότι είναι και το στυλ της κάθε οικογένειας! Για αυτό κιόλας λέω ότι για εμένα το ιδανικό είναι εκεί κάπου στις 10-10:30.. γιατί αυτή θέλει να με ακουμπάει κιόλας και δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι στο κρεβάτι αγαλματάκια ακίνητα αμίλητα και αγέλαστα από τις 7-7:30 πχ 😂😂 Και σου κοιμάται και αρκετές ώρες!! Μωρέ μπράβο το παιδί!! Φτου φτου φτου!! Όχι εμένα σου λέω, πόσες ώρες είναι.. 7 ώρες το βράδυ και 2 ώρες το μεσημέρι.. εκεί δηλαδή συνολικά περίπου 9-9:30 ώρες/24ωρο, τέλος.. και πάνω μου κολλημένη πάντα αγκαλίτσα, αλλιώς δεν.. το κυριότερο είναι ότι δεν το χωράει κάν ο νους μου το πως σου ξανακοιμαται..🤯 όχι μόνο εσένα δηλαδή, που διαβάζω λέτε αφυπνίσεις.. εμάς οι "αφυπνίσεις" της συνοδεύονται από 4-5 ώρες τουλάχιστον, όρθια στο πόδι να "χοροπηδάει"..🥴 Μωρέ και εμάς κάπου εκεί 2 μηνών περίπου στον ύπνο ζούσαμε την ουτοπία.. το παιδί κοιμόταν σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6-6:30 το πρωί σερί.. και ανά 3ωρο κοιμόταν ένα 2:30ωρο τουλάχιστον.. σου μιλάω για ουτοπία.. 🥹 πόσο μου λείπει.. 6 μηνών έγινε το πρώτο μεγάλο sleep regression με το άλμα.. καταφέραμε με πολύ κόπο πολύ αργά και με πισογυρισματα φυσικά να κοιμάται κάπου 11:30-12 το βράδυ.. κράτησε 1-1,5 μήνα περίπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και με το που μπήκε ο Νοέμβρης με την αλλαγή της ώρας όμως σχεδόν άμεσα σε 1-2 μέρες από την αλλαγή της ώρας, γμθκε ο Δίας όμως.. και από τότε παλεύουμε πάλι να το φέρουμε σιγά σιγά.. και πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας δηλαδή.. τίποτα, υπομονή μόνο.. αφού το διάβαζα στον άντρα μου που γράφεις για τον ύπνο και δεν το πίστευε σκέψου.. μου λέει δεν το κοιμίζει όλη μέρα; Και τι ώρα σηκώνεται το πρωί από τις 4; 🤣🤣 Είναι και στο παιδί καταλαβαίνω.. μιας φίλης μου ο πρώτος γιός της ήταν το όνειρο θερινής νυκτός κάθε μαμάς στον ύπνο από την γέννηση.. λες και δεν υπήρχε παιδί στο σπίτι.. ο δεύτερος τής έχει αλλάξει τα φώτα!! 😅😅 Ίδιος με την δικιά μου από τις περιγραφές της.. 🫣🤭
    • Κορίτσια λ,Μ έστειλε σήμερα τα αποτελέσματα..απορώ πώς...92 157 105..όμως από φέτος Μ είπε άλλαξαν τα όρια κ εκεί που ήταν 160 ή 180 την πρώτη ώρα έγινε 140 κ είμαι πάνω από τα όρια στη μια μέτρηση..τα έχω στείλει στον γιατρό..δεν απάντησε κάτι..αν δεν απαντήσει κάτι,θα περιμένω την Παρασκευή να Μ πει στο ραντεβού...
    • Σχετικά με τον ύπνο τι να σου πω... Κάπως ο ίδιος μας υπέδειξε αυτο το ωράριο. Δλδ από 2/3 μηνών κάναμε πάντα τη ρουτίνα του μπάνιου κάπου 7/8μμ και μετά γλαρωνε, θήλαζε και κοιμόταν το μεγαλύτερο stretch ύπνου (4-5 ώρες και καμιά φορά και 6 ώρες σερί). Οπότε το τηρήσαμε έκτοτε και χτίσαμε τις ρουτίνες γύρω απ' αυτο το ωράριο του νυχτερινού ύπνου. Ειδικά απ' όταν ξεκίνησε βρεφικό αυτό το ωράριο όχι απλά εδραιώθηκε αλλά απ' τις 6.30μμ είναι ήδη κουρασμένος φουλ, κι αν χάσουμε το παράθυρο μπάνιο-γαλα-νανι θα πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει απ' τις κραυγές του 😂😂  Κάνει και 2 ημερήσιους ακόμα (πρωί περίπου 30/45λεπτα και μεσημέρι 1/2ωρες), από τον 15ο/18ο μήνα θα αφαιρέσουμε σταδιακά τον πρωινό και θα μείνει ο μεσημεριανος μόνο που τον κάνει ούτως ή άλλως στο σχολείο.  Σε γενικές γραμμές η βραδινή του ρουτίνα είναι η εξής (το έγραψα και πρόσφατα σε άλλη ενότητα, κάνω αντιγραφή εδώ): 5.30/6μμ (βραδινό) - 6/6.30μμ τα φώτα και οι φωνές στο σπίτι χαμηλώνουν/κατεβάζουμε παντζούρια, μπάνιο + μασαζάκι (δε βάζουμε σαπούνια καθε μέρα, απλά σε ζεστό νερό να ηρεμεί και να παίζει) - 7μμ μπιμπερό στο σαλόνι, όχι στο κρε΄βατι του + ιστοριούλα - 7/730μμ στο κρεβάτι για ύπνο.  Από εκεί και πέρα, συνήθως κάνει 2 αφυπνίσεις, μια στις 00:00/01:00 και μετά 03:00/04:00. Ξυπνάει 6/6:30 για πρωί 🫠 ιδανικά θα ήθελα να ξυπνάει 7/7.30 αλλά όσες φορές και να προσπαθήσαμε να καθυστερήσουμε τον βραδινό ύπνο έβγαζε τρομερή γκρίνια, ήταν υπέρ κουρασμένος και υπέρ νευριασμένος που μετά κάναμε αμάν να τον κοιμίσουμε, Ενώ άμα μένουμε πιστοί στο πρόγραμμα του πλέον τον ακουμπάμε στο κρεβάτι του, κάνουμε πατ πατ στο πωπουδακι μαξ 5 λεπτά και γεια σας. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δύσκολα να ξεβολευτουμε κι εμείς 😂😂😂  Πάντως έχει να κάνει και με το στυλ ζωής της κάθε οικογένειας ρε συ - έχουμε κι εμείς φιλικό ζευγάρι που βάζουν τον μικρό τους το νωρίτερο 11μμ γτ έτσι τους βολεύει επειδή μετά ξυπνάει 9 το πρωί. Εμείς ούτως ή άλλως ξεκινάμε δουλειά 8πμ και κοιμόμαστε κι οι ίδιοι νωρίς, οπότε λειτουργεί όπως έχει. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...