Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κοιτα φανταζομαι οτι θα ειναι δυσκολο με τις σπουδες..αλλα ολα γινονται μονο θεληση να εχουμε..αν το παρουν ετσι καλα οι γονεις σου πολυ πιθανον να σε βοηθαει η μαμα σου..αληθεια απο που εισαι??υπαρχει δυνατοτητα να σε βοηθησουν οι δικοι σου η δουλευουν και ειναι μακρυα??καλα και εμεις ειχαμε θεματακι με τους δικους του αλλα ολα καλα τωρα...γενικα ολοι ειχαν ψιλοφρικαρει αλλα τωρα ανυπομονουν και ακομη δεν το πολυπιστευουν..το αγορι σου ειναι στην ηλικια σου η μεγαλυτερο??

Δημοσίευση

ο καλος μου ειναι 23 σπουδασε και τωρα κανει στρατο, το θεμα ειναι οτι ειμαι απο Κυπρο και απλος σπουδαζω εδω, μενω λευκωσια και η σχολη ηταν στην λευκωσια τωρα την πηραν λεμεσο, ειναι περιπου 2 ωρες με το αυτοκινητο, ειναι ολοι στην λευκωσια, τωρα πασχιζω να παρω μεταγραφη Κυπρο, περιμενω τα αποτελεσματα για να κανω και τα χαρτια που θελω αλλα ειναι μπλεξημο γιατι εγω παλι θα πρεπει να μενω μονη μου μακρια...

Δημοσίευση

Προσπαθησε προστοπαρον να μην αγχωνεσαι με την μεταγγραφη και την εγκυμοσυνη...δωσε με το καλο τα μαθηματα μετα κανε κανενα τεστακι και λιγο λιγο ολα θα παρουν την σειρα τους...πραγματικα σου ευχομαι να σε παρουν στη λεμεσο γιατι οπως και να το κανουμε ειναι πιο κοντα και θα ειναι πιο ευκολο αν τελικα εισαι εγκυος..!!!ολα θα παρουν τον δρομο τους..φανταζομαι οτι σου φαινονται βουνο γιατι και μενα ετσι μου φαινοταν(και τελειωνω κιολας με την σχολη)αλλα οσο κοινο και αν ακουγεται ολα θα πανε καλα...και αν δεν ειναι να εισαι εγκυος δεν θα εισαι...ολα για καποιον λογο γινονται... B)B)B) Για αυτο χαλαρα :P :silly: B):P

Δημοσίευση

Ναι στον ιδιο σακο ειναι...ομοζυγωτικα...θα μοιαζουν σαν 2 σταγονες λεει ο γιατρος...αλλα φυλλο δεν μαθαμε ακομη...θα μαθουμε σε 2 εβδομαδες μαλλον...!!!οτι θελουν ας ειναι..εμενα δεν με νοιαζει πραγματικα..ειναι και τα πρωτα οποτε δεν εχω θεμα..!!!

Δημοσίευση

Ανυπομονω να τα ξαναδω...δεν μπορεις να φανταστεις...εχω εθιστει απο τωρα στα μωρα μου!!!!χαζομαμα τελειως θα ειμαι δεν το συζητω!!!αντε και εσυ οποτε μαθεις μην μας ξεχασεις ε???οποιο και να ειναι το αποτελεσμα!!!

Δημοσίευση

χεχε :) ενταξη χαζομαμα :P την παρασκευη να περιμενετε αποτελεσματα, την κανω εγω σιγα σιγα γιατι θα κατσω να διαβασω λιγο, μετα θα κανω μπανιο και εβαλα και στην κατσαρολα καλαμποκι για βρασιμο:P καληνυχτα χαζομαμα, καληνυχτα και στα διδυμακια χχχχχ

Δημοσίευση

καλημεραααα!!!τι γινεται???ουτε εσυ καθεσαι τν κ...σου κατω να διαβασεις??? :woohoo: :woohoo: :woohoo: λοιπον για την θερμοκρασια τα διαβασα τωρα στη παθολογια και λεει οτι λιγο πριν την ωορρηξια η θερμοκρασια πεφτει...στην ωορρηξια ανεβαινει κατα ο.5 περιπου...και αν εισαι εγκυος ενω κανονικα θα επρεπε να ξαναπεσει μετα την ωορρηξια...αυτη δεν πεφτει και ετσι εχεις καπως αυξημενη θερμοκρασια ακομη και 14-18 μερες μετα την ωορρηξια..αυτο βεβαια εξαρταται απο το ποια ειναι θερμοκρασια σου γενικα σε φυσιολογικα επιπεδα...εμενα π.χ ειναι καπου στο 35.6 και ετσι οταν εχω ωορρηξια παει 36.6,36.7 καπου εκει...!!!!πιστευω να εγινα κατανοητη και να σε βοηθησα λιγουλαακιιιι :P:P:P :silly: :silly:

Δημοσίευση

εκανα σαντουιτς, μετα θα διαβασω :P πηρα ψωμι, εβαλα μπολικο βουτυρο, τυρακι, 2 χοντρα χοντρα κομματια παριζακι+ 2 που τα εφαγα σκετα και καθομαι και το απολαμβανω :P εγω μετρουσα την θερμοκρασια μου απλος για να δω αν πεσει... δεν ηξερα οτι παιζει ρολο αν μεινει ψηλα επιπεδα πχ εγω 3-4 μερες απο τοτε που αρχισε η καθυστερηση την μετραω δεν πεφτει κατω απο 37, κυμαινεται απο 37,1-37,3

Δημοσίευση

katekargi έγραψε:

Μαρινιω καλη επιτυχια και σε σενα λοιπον...αντε με το καλο να ορκιστουμε!!!!!!!;)

etsi ante me to kalooo!!!

egw exw sikwthei apo 9 h wra gia diavasma...!!! :silly: :silly: :silly:

afiste pikra!!!!!!!

beboula eisai mikri mwre akoma!!!kane ena testaki gia na deis...kai pes mas!!!ok???oi goneis mas tha pathenan ena efragma an to mathenan....theloun prwta kariera!!etsi lene kai emena...

Δημοσίευση

Πικρα δεν λες τιποτα...χαχαχαχα!!!!και εγω νωρις σηκωθηκα αλλα τωρα θα στρωθω κανονικα...!!!γιατι πριν δουλευα τον κοσμο...:) :) :) τι σχολη εισαι μαρινιω εσυ???και εσυ μπεμπα??

Εμενα πραγματικα φρικαραν λιγακι αλλα ενταξει τους περασε...ε τελειωνω και την σχολη οποτε το πηραν πιο ψυχραιμα...αν ημουν μικροτερη και εμενα για εμφραγμα τους εκοβα...χαχαχαχαχα!!!!Μπεμπα κατσε διαβασε και κανε και κανενα τεστακι..ολα τα συμπτωματα ειναι και εγκυμοσυνης..αλλα αυτα διαφερουν απο γυναικα σε γυναικα???

Μαρινιω ποτε με το καλο εσυ????λες να ορκιστεις και μετα η πολυ αργοτερα??

Δημοσίευση

χαχαχαχα εχω και συναδελφο στην παρεα....!!!!!!πωπω δυσκολη η σχολη μας...πολυ διαβασμα...αλλα και η δικη σου μαρινακι αλλο πραγμα...η αδερφη της κολλητης μου ηταν οικονομικο και τα θυμαμαι και τα δικα της...και εγω 22 ειμαι...στις 14.6 θα γινω 23...!!!!μεγαλωνουμε μαρινακι και εγω νομιζω τοι ειμαι ακομη στο πρωο ετος...πως περασε ετσι ο καιρος ε????αντε με το καλο και εσυ...καλυτερα που δεν ηρθε ακομη...ακου και μενα που με τις αναγουλες και την μεση μου ζοριζομαι να διαβασω!!!!!!!!!;) ;)

Δημοσίευση

katekargi έγραψε:

χαχαχαχα εχω και συναδελφο στην παρεα....!!!!!!πωπω δυσκολη η σχολη μας...πολυ διαβασμα...αλλα και η δικη σου μαρινακι αλλο πραγμα...η αδερφη της κολλητης μου ηταν οικονομικο και τα θυμαμαι και τα δικα της...και εγω 22 ειμαι...στις 14.6 θα γινω 23...!!!!μεγαλωνουμε μαρινακι και εγω νομιζω τοι ειμαι ακομη στο πρωο ετος...πως περασε ετσι ο καιρος ε????αντε με το καλο και εσυ...καλυτερα που δεν ηρθε ακομη...ακου και μενα που με τις αναγουλες και την μεση μου ζοριζομαι να διαβασω!!!!!!!!!;) ;)

perimeneis kai didimakia e???????????

mpravoooooooooooooooo kopela mou!!!!!!!!!!!!

dipli xaraaaaaaaaaaaaaaaa :woohoo: :woohoo: :woohoo:

me to kalooooooooooo

Δημοσίευση

Καλημερουδιααααα :silly:

Ευχαριστω Μαρινακι μου να σαι καλα....διπλη η χαρα διπλα εξοδα αλλα δεν με νοιαζουν μωρε...ας γεννηθουν με το καλο και ολα καλα :P

Εδωσες κιολας η δινεις αλλη μερα???εγω σημερα το απογευμα...στις 5 παρακαλω...πιο αργα δεν μπορουσαν???και εχουν βγαλει και ενα προγραμμα αστα να πανε...!!!!

Αντε και στα δικα σου :silly: :silly: :silly: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τέλεια!! Μπράβο στη ζουζούνα και σε σένα!  
    • Ούτε η δικιά μου έχει σάλια.. και δεν μπορώ να θυμηθώ και πότε σταμάτησαν.. αλλά σίγουρα έχει πολλούς μήνες.. σάλια από ένα σημείο και μετά είχε μόνο όταν δάγκωνε αφοσιωμένα τα παιχνίδια της αλλά και αυτό τώρα το έχει σταματήσει..  Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που χρειάζεται να προσέξεις στο μέλι.. σίγουρα προσέχεις ποιότητα.. ιδανικά αν έχεις κάποιον δικό σας άνθρωπο εμπιστοσύνης σε κανά χωριό τίποτα να σου δώσει.. προσωπικά της το έδωσα πρώτα μαγειρεμένο σε μαρινάδα στο κοτόπουλο και μετά στο γιαούρτι.. αλλά δεν είναι και του γλυκού η δικιά μου οπότε δεν ξετρελαθηκε.. Για τα κουταλάκια του παιδιού τώρα.. όταν το έψαχνα, όλοι οι ειδικοί πρότειναν της ezpz που έχει για το κάθε στάδιο ηλικίας του παιδιού και βοηθά στο αντανακλαστικό του κλεισίματος του στόματος για να μάθει να τρώει μόνο του..  https://share.google/vrPFvDEYqK57IYw1x Από τα παραπάνω που δείχνεις, κανένα δεν εξυπηρετεί από όσο ξέρω.. ειδικά τα κάτω.. μη ξοδευτεις να τα πάρεις δηλαδή..  Προσωπικά δεν είχα την δυνατότητα να  πάρω τα συγκεκριμένα οπότε πήρα κάτι παρόμοια με ξύλινο σκελετό και σιλικόνη στην άκρη που δεν εξυπηρέτησαν γιατί ήταν για άνω των 12 μηνών (δεν το ήξερα τότε) και προτιμούσε να δαγκώσει το ξύλο από το να το χρησιμοποιήσει για να φάει και ενώ δοκίμασα μερικά ακόμα γνωστών εταιρειών που έλεγαν από 4μ+ να μοιάζουν με τα ezpz αλλά δυστυχώς είχαν πολύ κακό  στόμιο για το παιδί (είτε πολύ πλατύ, είτε πολύ βαθύ) ή ήταν τόσο μαλακά που τσάκιζαν και έπεφτε το φαγητό πριν το βάλει στο στόμα, στο τέλος κατάβολεύτηκε κάτι φθηνά του Jumbo τύπου 1€ που πήραμε τυχαία έτσι για να τα δοκιμάσουμε και αυτά.. καλή αναλογία σκληρού/μαλακού ώστε να μην διπλώνει/τσακίζει, όταν έβρισκε μάγουλο πχ ή κούτελο κ.ο.κ... μικρό ρηχό στόμιο όπως θα έπρεπε..  https://share.google/PriVcsMxMsYYl5qyl Η δικιά μου από 6μ πήρε κουταλάκι.. και ναι μέχρι να μάθει έτρωγαν τα μαλλιά, τα αυτιά, τα μάτια της μέσα.. μιλάμε για "τρελή επιτυχία" ούτε στόχο να το έβαζε.. εδώ και μερικούς μήνες (από 8μ περίπου) της αφήνω προγεμισμενα κουταλάκια στο δίσκο πάνω, το παίρνει το τρώει μου το δίνει πίσω και παίρνει το επόμενο που της έχω ήδη αφήσει στο δίσκο.. ναι πάλι λερώνεται γύρω από το στόμα αλλά καμία σχέση..  Το μπιμπερο καλό είναι να το κόψετε σιγά σιγά.. δεν βοηθάει πουθενά.. και είναι λογικό να δυσκολεύεται με το καλαμάκι.. είναι εντελώς διαφορετική διαδικασία για να το πιει σε σχέση με το μπιμπερο, χρειάζεται να χρησιμοποιεί διαφορετικά την γλώσσα το παιδί, να αναπτύξει νέες δεξιότητες που απαιτούν χρόνο και εξάσκηση.. εγώ της δίνω από ανοιχτό ποτηράκι μετά το φαγητό όταν είναι στην καρέκλα ακόμα ώστε αν τα κάνει π@@να (που θα τα κάνει) να μην γίνει ο τόπος όλος, και ένα κλειστό ποτηράκι με καλαμάκι που της έχω μόνιμα προσβάσιμο για να πίνει όποτε θέλει..  Στην διαφοροποίηση των υγρών ανά ποτήρι έχει δίκιο η @_piripiri_ και σωστά το αναφέρει.. συνδέουν συγκεκριμένα σκεύη με το υγρό στοιχείο που περιέχει οπότε λογικό να τους έρχεται παράξενο και να μην το θέλουν διαφορετικά.. όπως ακριβώς και εμείς δηλαδή.. πχ και εγώ που της έβαλα κατσικίσιο γάλα στο ποτήρι με το καλαμάκι που έχουμε και ενώ το πήρε με ενθουσιασμό γιατί αγαπάει το νερό, όταν είδε ότι δεν ήταν νερό αυτό το έφτυνε και το πέταξε.. της πήρα ένα άλλο παρόμοιο ποτηράκι με καλαμάκι σε άλλο σχέδιο χρώμα κλπ και το δέχτηκε, τουτέστιν το κράτησε και το πιπιλαγε όχι ότι ξετρελαίνεται ιδιαίτερα με το κατσικίσιο παρόλο που δοκίμασα διάφορους τρόπους.. εσένα τώρα @Θέτις Κ. που έχετε χρονισει μπορείς να κόψεις το μπιμπερο μαζί με τη φόρμουλα ταυτόχρονα και να περάσετε σε γάλα κατσικίσιο στο ποτήρι ή σε ποτήρι με καλαμάκι.. όπως περίπου έκανες την μετάβαση από το στήθος στην φόρμουλα, κάπως έτσι και από το μπιμπερο στο ποτήρι.. σταδιακά φυσικά..
    • Να σας ζήσει κορίτσι!!! Γέρος δυνατός και χαρούμενος!!! Καλή ανάρρωση!!!! Πως ήταν η γέννα σου;;; Έχω ακούσει για ανακούφιση από κάτω που βάζουν αλουμινονερο.. Το βάζεις σε στρογγυλά βαμβακακια πάνω στη σερβιετα και ανακουφίζει... 
    • Κ εγω απο όρεξη αλλο τίποτα 😂 όλο λέω τελος κ απο δω κ πέρα λίγος καιρός που έμεινε θα προσέξω, κ όλο κ υποκυπτω σε βλακειουλες!
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας κ με το καλο κ το 2ο. Ελπιζω να περάσατε ωραια στη βάφτιση 😊 σε καταλαβαίνω με το τρέξιμο με τη μικρή, εμενα ειναι μεγαλύτερος αλλα πολυ ζωηρος κ πραγματικά δε σταματάμε δευτερόλεπτο ολη μερα..δεν κανει κ μεσημεριανό ύπνο πια οποτε παμε ολη μερα σερί..κ όποιος αντέξει 😂 Θα κανεις κ μετρησεις για τις υπογλυκαιμίες κ πρεπει να προσέχεις κατι απο φαγητό ή απλώς να τρως συχνα? ποτε εχεις πητ?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...