Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλή μου ζούμπι!!! Χαίρομαι τόσο πολύ με τα νέα σου και

πιο πολύ χαίρομαι γιατί νιώθεις εσύ καλά!

Εύχομαι πραγματικά πάνε όλα υπέροχα...καλέ... είμαι σίγουρη

ότι σε λίγο καιρό θα χαιρόμαστε πάρα πολύ!!

Πέρα από τη θετική ενέργεια..πάρε κι ένα καρματάκι!!!

Δημοσίευση

Ειστε υπεροχες,φοβερες,σας ευχαριστω πολυ ολες!

Bibibo..και εγω εχω κανει αυτες τις σκεψεις,πολλες φορες ειπα"αι στο καλο,αφου εχω το κοριτσακι μου γιατι να μπω σε ολη αυτη τη διαδικασια;".Ομως τελικα καταλαβα οτι θελω να προσπαθησω γιατι αν δεν το κανω,δεν θα τα εχω καλα με τον εαυτο μου στο μελλον.Θα προσπαθησω κ οτι γινει...ετσι κ αλλιως αποφασισαμε με τον αντρουλη,πως θα το επιχειρησουμε δυο φορες,αν ερθει,ηρθε αν οχι τι να κανουμε...Υπαρχουν τοοοοοοοοσα πολλα πραγματα που αρεσουν κ στους δυο μας να κανουμε που σιγουρα θα το καλυψουμε το "κενο"..περα απο αυτο εχουμε το Ειρηνακι μας που το λατρευουμε!

Δημοσίευση

βρε ζουμπιτσα μου τωρα το ειδα με συγχωρεις..

αντε ευχομαι η προσπαθεια να πετυχει κ σε λιγο καιρο να

κρατατε ολη οι οικογενεια μαζι το μικρο θαυματακι της φυσης.

οληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μου η θετικη σκεψη κ μαζι σου!!!!!

εεε βρε κοριτσια με τοση θετικη αυρα που εχει το μαμμυ ειναι

δυνατον να μην πιασουμε ολεσ???????

Δημοσίευση

Ζουμπι μου, αντε με το καλο κουκλιτσα μου.

Πολυ χαιρομαι!!! Να δεις που ολα θα πανε τελεια και σε λιγο καιρο θα μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα. Ολες τις ευχες μου!!!

Πολλα φιλια και θετικη σκεψη :kiss:

Παρε και ενα καρματακι απο εμενα

Δημοσίευση

Καλησπέρα Ζούμπι... σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου.

Εύχομαι να πετύχει με την πρώτη και να χαρείσετε ένα ή και δυο αδερφάκια στην κορούλα σου.

Πάρε καρματάκι και απο μενα

Και εγω ξεκινάω εξωσωματική...

Δεν θα προσπαθείσω ξανά με σπερματέγχυση γιατί ειναι χαμένος κόπος και χρόνος. Θα πάω παρακάτω...

Μάλιστα σήμερα έχω ραντεβού με το γυναικολόγο μου να συζητήσουμε.

Αθήνα θα την κάνω και εγώ κατα το Πάσχα.

Μαζί θα είμαστε φιλανάδα.......... μαζί θα τα περνάμε ... και θα τα λέμε ..........

Σε ποιό κέντρο θα πας? Λές να είμαστε στο ίδιο? κανε πλάκα!!!!!

Στείλε μου προσωπικό μήνυμα

και που ξέρεις μπορεί να βρεθούμε απο κοντά οταν ερθω Αθήνα

Δημοσίευση

ΤΑ ΔΥΔΙΜΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΝΙΡΒΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ Σ'ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ.....ΗΡΕΜΗ, ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΗ!!ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑΑΑΑ!!!!

Δημοσίευση

ζουμπι έγραψε:

Ειστε υπεροχες,φοβερες,σας ευχαριστω πολυ ολες!

Bibibo..και εγω εχω κανει αυτες τις σκεψεις,πολλες φορες ειπα"αι στο καλο,αφου εχω το κοριτσακι μου γιατι να μπω σε ολη αυτη τη διαδικασια;".Ομως τελικα καταλαβα οτι θελω να προσπαθησω γιατι αν δεν το κανω,δεν θα τα εχω καλα με τον εαυτο μου στο μελλον.Θα προσπαθησω κ οτι γινει...ετσι κ αλλιως αποφασισαμε με τον αντρουλη,πως θα το επιχειρησουμε δυο φορες,αν ερθει,ηρθε αν οχι τι να κανουμε...Υπαρχουν τοοοοοοοοσα πολλα πραγματα που αρεσουν κ στους δυο μας να κανουμε που σιγουρα θα το καλυψουμε το "κενο"..περα απο αυτο εχουμε το Ειρηνακι μας που το λατρευουμε!

Zουμπι μου, δε σε ξερω καθολου αλλα σε συμπαθω παρα παρα πολλη :) Ειμαι 100% σιγουρη οτι τον αλλο μηνα θα μας κανεις ανακοινωση της εγκυμοσυνης σου :lol: Σου στελνω ολη τη θετικη μου ενεργεια κι ενα καρματακι για καλη τυχη. Φιλακια πολλα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλέ αυτός μου ανεβάζει την πίεση κάθε φορά με αυτά που μου λέει.. & όχι μόνο τη δική μου.. 🤣  Για τον ομφάλιο μου είπε απλά ότι το μωρό αν είναι τυλιγμένο κάνα δύο φορές μπορεί να υπάρχει θέμα στην έξοδο στο φυσιολογικό τοκετό, αν είναι κοντός ο λόρος θα το σφίξει, ενώ αν είναι μακρύς δεν υπάρχει θέμα.. αλλά λέει αυτό δεν το ξέρουμε από πριν.. Μου ήρθε να του πω "τώρα μας υποχρέωσες".. 🤣 Που γεννάω εε;; 😆 Επαρχεία... Στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Εντωμεταξύ η πίεση μου μετρημένη σήμερα το πρωί.. όχι ότι τις άλλες μέρες διαφέρει δηλαδή... Σε αυτόν όμως η πίεση 15.. 🥴🥴🥴 Ας ελπίσουμε ότι μέχρι το τέλος όλα θα πάνε καλά.!!! 🙏🏼
    • Χαχαχ πες του γιατρέ μάλλον κάτι άλλο φταίει που ανεβάζω πίεση🤣 ε δεν είναι τυχαίο, μάλλον σε αγχώνει!! Ελπίζω να μην ανέβει κ μη σε πάει για καισαρική τζάμπα!🙏 Πού γεννάς γιατί δε θυμάμαι; Αθήνα ή αλλού; Για τον ομφάλιο λώρο γιατί αγχώθηκες; Δεν επηρεάζει σε κάτι το μωρό, εκτός αν έχει στρίψει ο ομφάλιος λώρος με τον εαυτό του κ δε μπορεί να περάσει οξυγόνο ή φαγητό στο μωρό. Στο μωρό αν τυλιχτεί δε μας πειράζει. Εμένα ένα παιδί γεννήθηκε κ με τυλιγμένο λώρο αν θυμάμαι καλά
    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...