Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μπαταριες ζαχαρενιας ξεφορτιστηκαν....αν και durasel επεσαν....ελατε να την ανεβασουμε κοριτσια,να της φτιαξουμε το κεφι γιατι τη χρειαζομαστε....καρματωστε την,γραψτε ανεκδοτα,πειτε οτι θελετε... :dry::dry:

Δημοσίευση

Γιατί καλέ Ζάχα;Τι έγινε; :dry:

Μάλλον θα'ναι το ζώδιο...Άσε και εγώ τα ίδια!

Ένα φιλάκια απο εμένα και την μικρή Αννούλα...και ένα καρματάκι επίσης!

Με πολλή αγάπη :kiss:

Υ.Γ:Άντε καλέ...Σιγά μην μπερδέψετε τα πουλιά :laugh:

Δημοσίευση

Ελευθερία δεν μπορώ να προσδιορίσω σε ποια έχω περισσότερη αδυναμία.Ζαχαρένια χωρίς Liberty δεν υπάρχει και αντίστοιχα Liberty χωρίς Ζαχαρένια. :laugh: Το επόμενο καρματάκι θα'ναι δικό σου ,μετά απο 6 ώρες βέβαια :P Μην μου στεναχωριέέέέσαι :lol::kiss:

Προς το παρόν πολλά φιλάκια και σε εσένααα :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

μαρη τσιφουτο ασε τα λιμπερτυ και δωσε καρματακι στο λενακι που το ζηταει....ψωναραααααααα σου μιλανεεεεεεεε

νελλακι εγω σου εχω ομως :kiss:

αχ ναι δώστε μου κανένα καρματάκι καλέ!!!!!

Δημοσίευση

και η ζαχα μαλλον δοντακια βγαζει αυτες τις μερες...τι κανουμε νελλυ σε αυτη τη φαση του μωρου μας?ειμαι νεα μαμα με μωρο ετων ....αστα να πανε... :P:P:P:P:P:P:P:P κοριτσακι εχω...ζαχαααα τη λενε.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

zaxarenia έγραψε:

ρε αφηστε τα καρματα και τα πουλια και βαλτε κατι στον κουμπαρά

;) ;) ;););)

(μερσι παντως...ΛΕΝΑKI και HOPE-89 :kiss: )

AΝ είναι να σου φτιάξω το κέφι σου,

ορίστε κοπελάρα μου!!!!!!!!!!!!!!

ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

και η ζαχα μαλλον δοντακια βγαζει αυτες τις μερες...τι κανουμε νελλυ σε αυτη τη φαση του μωρου μας?ειμαι νεα μαμα με μωρο ετων ....αστα να πανε... :P:P:P:P:P:P:P:P κοριτσακι εχω...ζαχαααα τη λενε.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

χαχαχα ουυυαααααααα χελω να χε δειιιιιρωωωωω ΜΑΜΑααααα :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...