Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Eυχαριστω πολύ!!
Ναι η αλήθεια είναι ότι επειδή με αγχώνει η ηλικία δεν θέλω να το καθυστέρησω πολύ αν δεν προκύψει φυσιολογικα και μιας κ σαν διαδικασία η εξωσωματική θέλει χρόνο είπα να ετοιμαζόμαστε συγχρόνως ενώ το προσπαθούμε και με επαφές.
Μετά την έγκριση της επιτροπής ξεκινάς όποτε θέλεις;Προφανώς και σε συνεννόηση με τον γιατρό.
Έχω κάνει ραντεβού με γιατρό που είναι στο Fertilia Genesis Θεσσαλονίκη. Σκέφτομαι και αν θα δω κ άλλο γιατρό αν κ ο συγκεκριμένος που είδα μου έβγαλε εμπιστοσύνη.
Αχ εμένα το 31 είναι το ανέβασμα που έκανε! Ειχα πάντα χαμηλό αιματοκρίτη, δυστυχώς. Από παιδί. Τουλάχιστον θα γλιτώσω για ενάμιση μήνα να παίρνω τα μπουκαλάκια, μπας και δω αλλαγή γιατί στομάχι ναυτία πάει σύννεφο!
Χαχαχαχα έλα μωρέ το γλυκουλι😂😂
λοιπόν αυτό με το κουβερτακι κάνει παρόμοιο και η μικρή μου.. θέλει μια κουβέρτα να κρύβει μέσα το πρόσωπο της και κοιμάται πιο εύκολα! Στην αρχή φοβόμουν πολυ(καλά και τώρα φοβάμαι) αλλά κατάλαβα ότι έτσι της αρεσει!
Δεν ξέρω ρε συ ποιο δόντι της πονάει… νομίζω βγάζει άλλο ένα αριστερά, αλλά τα χέρια τα βάζει με μανία στο σημείο που έχει ήδη βγει🤔
@Ngsofia κατ εμε, ορθώς οργανώνεσαι για το planb, καθώς θα είσαι πιο άνετη σε περίπτωση που δεν έρθει φυσικά. Όταν έχεις εναλλακτική είσαι πιο ήρεμη και δεν τρέχεις τελευταία στιγμή κυνηγώντας την ηλικία.. που σκέφτεσαι να πας σαν κέντρο?
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.