Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εχθες το μεσημέρι γέννησε το Μαρακι μας με φυσιολογικό τοκετό!!!!

μαμα και μωρο φέρουν άκρας υγείας!!! :)

Μαρακι μου καταρχας να σου ζήσει!!!!

Σου έυχομαι να είστε παντα γεροί να το χαίρεστε και να το βλέπετε μερα με τη μέρα να μεγαλώνει όπως επιθυμείτε!!!!

Καλή λοχεία!!!καλα ξενύχτια και καλούς θηλασμούς αφού όπως μου έγραψες ξεκινήσατε να θηλάζετε!!!! τα φιλιά μου σε σένα και το μικράκι σου!!!

Λεπτομεριες δεν γραφω αφου σε λίγες μερες θα μπει η Μαρία να σας πει την δική της τρυφερή ιστορία για τον τοκετό της!!!

φιλακια !!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Kοριτσακια μου γυρισαμε σπιτακι μας!!!

Θα σας γραψω και εγω την δικη μου ιστορια τοκετου!!!

Λοιπον...Το Σαββατο 16/1 μπηκα με προκληση τοκετου στο Ιασω αφου η μπουμπουκα πηρε ολο τον μηνα,φαινεται ειχε βολευτει για τα καλα!!!

Στις 7 το πρωι δωσαμε το παρον.....με πηραν μεσα για κλισμα και περιποιηση αλλα εγω ημουνα στιν τριχα απο το σπιτι!!!

Μετα με πανε στα δωματιακια και μου βαζουν το ορο για να αρχησουν οι ωδινες!!!Με πιασαν πολυ γρηγορα οι πονοι...στην αρχη αντεχα...μετα δεν μπορουσα καθολου,αισθανομουνα ζωντανη νεκρη και να φανταστειτε ειχα ακομα διαστολη 3,αφηστε που εκανα και 2 φορες εμετο(απο τον ορο λογικα)Ευτυχως ηταν μεσα ο αντρουλής μου και μου κραταγε το χερι!!!

Επιτελους μετα απο λιγη ωρα μου καναν την επισκληριδιο και ολοι οι πονοι φυγαν δια μαγειας!!!Περιμεναμε απλως να κανω και αλλη διαστολη!!!

Μοιλις εφτασε η διαστολη στο 8-9 μου λεει ο γιατρος ''σπρωξε Μαρια''και το κεφαλακι της μπουμπους φανηκε και πηγαμε κατευθειαν χειρουργειο!!!Μολις μπηκαμε στο χειρουργειο εδωσα 2 σπρωξιες και βγηκε η μπεμπουλα μου!!!!

Κοριτσια συγκλονιστικη εμπειρια,θα την θυμαμαι για παντα!!!

Γεννηθηκε στις 13'20 το μεσημερι 50.5 πονοτους και 3.100 τα κιλακια μας!!!

Τωρα ειμαστε σπιτακι μας και κανουμε μαμ κακα και νανι!!!!

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!Να χαιρεστε τα μωρακια σας και οσες περιμενετε με εναν πονο κοριτσια!!!

Α και μην ξεχασετε να κανετε επισκληριδιο!!!Πιστευω δεν υπαρχει μεγαλυτερη ανακαλυψη!!!!

Δημοσίευση

maria86 να μην φοβασαι καθολου,θα πονεσεις λιγο στην αρχη μεχρι να κανεις διαστολη και απο κει και περα μπαινει η επισκληριδιος !!!Την θηλαζω την ημερα και το βραδυ της δινω συμπληρωμα για να την κραταει περισσοτερο και να μην καθομαι και εγω 1 ωρα να θηλαζω!!Αυριο περιμενω να ερθει η παιδιατρος να δουμε τι θα μας πει!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...