Μετάβαση σε περιεχόμενο

κουζινομαχαιρώματα

Recommended Posts

"Ελευθερια θα μαγειρεψω σημερα εγω..εκπληξη""αντε ωραια αγαπη μου,να με ξεκουρασεις"λεω εγω...μετα απο καμια ωρα.."ελα,ολα ετοιμα"..το σπιτι μοσχομυριζε..αντε ωραια λεω..αξιο το μωρο μου...μπαινω στη κουζινα κοριτσια....ΠΟΛΕΜΟΣ....μεσα στη βρωμα,ολα τα σκευη χρησιμοποιημενα γιατι τα δοκιμαζε λεει :blink: ....και επαθα υστερια...2 ωρες καθαριζα....με ειπε αχαριστη και εφυγε.... :dry::dry::blush: φταιω ρε κοριτσια μου?ημουν κακια?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

liberty81 έγραψε:

φταιω ρε κοριτσια μου?ημουν κακια?

Ο αντρας μου λεει Ναι!!!Αν ενας ανρας που δεν εχει συνιθισε να μαγειρευει μπει στην κουζινα πρεπει να του πεις ενα καλο λογο που αξιωθηκε και εφτιαξε φαγητο αντι να τον αποπαρεις!!!!! :P

εγω λεω αν του γκρινιαξες λιγοτερο απο 20λεπτο ησουν μεσα στα λογικα πλαισια της γκρινιας

αν του γκρινιαξες ολη την υπολοιπη ωρα που καθαριζες παρεκραπηκες λιγο!!!!

Ελευθερια μου ηρωασ!!!!!!!

μα καλα και εσυ...μοσχομυρηζε...εδω εγω οταν μαγειρευω κανω την κουζινα κ...ο...και εσυ θες ο αντρας σου...

Αχαριστη γυναικα!!!!!!

Εγω παλι οταν ειναι ν μαγειρεψω κανω την κουζινα τα πανω κατω!

Γεμιζουν οι παγκοι, ο νυπτηρας!

Ειμαι πολυ τσαπατσουλα!

Τον αντρα δεν τον αφηνω να κανει τιποτα για τον λογο

Του οτι θα εχω την απαιτηση να μου εχει καθαρισει και δεν θα το κανει.

Cesilia έγραψε:

εδω εγω οταν μαγειρευω κανω την κουζινα κ...ο...και εσυ θες ο αντρας σου...

Η αληθεια ειναι οτι και εγω κ...ο τα κανω!!!! :P :silly:

Κι εγώ συμφωνώ ότι θα έπρεπε να τα καθαρίσει μόνος του, αφού όταν μαγειρεύεις εσύ, δεν έρχεται αυτός να καθαρίσει την κουζίνα.

Τι φαγητό έφτιαξε; Ήταν καλό τουλάχιστον;

Θα μπορούσες να μην αντιδράσεις μπαίνοντας στην

κουζίνα.Να καθόσουν να φας το φαγητό σου και

αφού τον ευχαριστούσες για το υπέροχο γεύμα

να του έλεγες "ναζιάρικα" οτι πας να κάνεις

ένα ντουσάκι όσο εκείνος θα καθαρίζει αυτά

που λέρωσε!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Και θα απέφευγες την καθαριότητα και θα έπαιρνες

το "δωράκι" σου μετά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Κοιτα βρε παιδι μου...αν το φαγητο ειναι νοστιμο...χαλαλι του :silly: :P !!Ο αδερφος μου πχ τη βομβαρδιζει κανονικα την κουζινα αλλα οοοοταν θα μαγειρεψει το κανει υπεροχα!!!!

Μωρε πραγματικα,σε καποιες περιπτωσεις μετραει η προθεση και η καλη διαθεση :) !

Δε το εχουν κ πολυ οι αντρες με την ταξη κ τα συμμαζεματα!Αν κ μεταξυ μας,χαλια τη κανω κ εγω την κουζινα τις περσσοτερες φορες :P:P !!

Molly εισαι πονηρουλα ;) !Καλο :PB) !!!!!!!!!!

Εγώ να δείτε μαύρα χάλια που την κάνω... Χεχε! Ο άντρας μου από την άλλη, όχι μόνο μαγειρεύει υπέροχα, άλλα ότι σκεύος χρησιμοποιήσει το βάζει ΕΠΙΤΟΠΟΥ στο πλυντήριο πιάτων... Καθαρίζει ΚΑΙ τους πάγκους και μετά καθόμαστε και τρώμε...

Είμαι τυχερή η άτιμη! :cheer::cheer:

Eμένα με τρώει η τελειομανία μου καθημερινά στο σπίτι,κι έχω καταλάβει ότι είμαι δυστυχισμένη από αυτό.Ό,τι βγάλω πρέπει να πλυθεί αμέσως,δεν έχω πλυντήριο πιάτων γιατί έχω εμπιστοσύνη μόνο στα χέρια μου(Μα τί λαλακία αυτό το πράγμα που λέω..!),οι πάγκοι,το τραπέζι,ο νεροχύτης,όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια.

Όταν λοιπόν κορίτσια πιάνει μία φορά το εξάμηνο ο άντρας μου να μαγειρέψει,τον αφήνω ελεύθερο.Πχ,αν τα κάνει άνω-κάτω,του λέω απλώς να προσέχει την άλλη φορά,αν είναι λίγο ανάλατο το φαγητό,προσθέτω αλάτι και του λέω ότι θα ήθελε και μια πρέζα παραπάνω και πάει λέγοντας.Οι άντρες μας,το ξέρουμε όλες πολύ καλά ότι είναι παιδιά,και παιδιά θα μείνουν.Ποτέ δε λες σε ένα παιδί"ΜΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑ,ΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΤΣΙ;" όταν προσπαθεί να κάνει μια πράξη για να σε βοηθήσει ή να σε ικανοποιήσει.

Αφήστε που πολλές φορές ξεκινάω να κάνω κάτι,πχ να τρίψω τις πόρτες,και μου λέει "Άστα,κάτσε ξεκουράσου!..23 είσαι,στα 40 θα παθαίνεις αμόκ!".

Δεν με αγχώνει ποτέ και δεν είναι καθόλου απαιτητικός.Οπότε πρέπει κι εγώ να τον ανταμοίβω.

nai re koritsia..anti na leme k eyxaristo tous krazoume kiolas?ego xerome apotidipote kani o antras mou gia na me eyxaristisi,poso malon apto magirema pou gia mena eine enas monimos vraxnas!sto kato kato mprosta stin apolaysi tou fagitou ti ftourai i kathariotita k to plysimo twn piatwn??????????? :woohoo:

Συμφωνώ με την molly 100%.

Εγώ κορίτσια υπάγομαι στο κλάμπ των πάαααααααααρα πολύ τυχερών γυναικών γιατί ο αντρούλης μου, η αγάπη μου οχι μόνο μαγειρεύει πάρα πολύ ωραία όταν το αναλαμβάνει αλλά καθαρίζει κιόλας οτι κάνει.

Εμένα κορίτσια ο άντρας μου μια φορά την εβδομάδα που έχει ρεπό θέλει να μαγειρεύει και το κάνει τέλεια. Όσο για το καθάρισμα, καθαρίζει τα μισά από αυτά που έχει λερώσει και τα υπόλοιπα συν τα πιάτα που χρησιμοποιήσαμε για να φάμε τα κάνω εγώ. Το κακό είναι μεγαλύτερο όταν θέλει να κάνει και γλυκό αλλά προσπαθώ να το αποτρέψω από κάτι τέτοιο. Βέβαια συνήθως τα μισά από τα πιάτα που πλένει δεν είναι εντελώς καθαρά και τα ξανακαθαρίζω και εγώ αλλά δεν του το λέω ;)

Συμφωνώ στο ότι δεν πρέπει να τους αποθαρύνουμε στο κάτω κάτω της γραφής ξέρουμε και πριν μαγειρέψουν ότι δεν είναι δα και οι πιο καθαροί και συμμαζεμένοι του σπιτιού... δεν είναι έκπληξη :woohoo: λοιπόν αυτό που θα αντικρίσουμε στην κουζίνα... :cheer:

Κοιτα...κι εγω ψιλοκράζω όταν μου τα κάνει άνω κάτω...δεν είμαι μανιακη με την καθαριότητα αλλα θέλω βρε αδερφέ μια "ηρεμία στο μάτι"! Δηλαδή δεν μπορώ να κάτσω να φάω και να έχουν σάλτσες τα πλακάκια!!!

Κι εμένα ο αντρούλης μου είναι γλύκας και σουπερ μάγειρας όοοταν το αποφασίσει!

Τώρα ειδικά που δεν κάνει να κάνω δουλειες με βοηθάει πολύ το μωρό μου σε όλα παρόλο που γυρίζει αργά απο τη δουλειά πάντα (9.30-10.00).

Πέρα απο την κουζίνα όμως, γενικά είναι πολύ τσαπατσούλης εκ φύσεως και το μόνο που του λέω πάντα είναι:

"Αγάπη μου εγω δεν θέλω να κάνεις δουλειες, ΒΡΩΜΙΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!"

Δλδ ρε κορίτσια πάει να πλύνει ένα ταψι και γεμίζει όλη η κουζίνα νερα και σαπουνάδες! Πάει να κάνει μια δουλεια και δημιουργεί άλλες 10 απο πίσω! ε, εκεί φρικάρω και κράζω κι εγω!

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΣΤΙΕΣ ΣΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΗΣ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΨΗΤΑ,ΕΚΕΙ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ!!!ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΡΩΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ!!!!ΚΙΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!ΑΧ!!ΛΙΓΟΥΡΑ ΜΟΥ ΡΘΕ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ :woohoo: :woohoo: :woohoo: ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΟΛΥ,ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΑΚΙ.....ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΑΤΑ???ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΛΥΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ!!!ΒΑΛΤΑ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...