Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 202
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πολύ κατατοπιστικό το άρθρο! Σ ευχαριστώ πολύ 💕💕💕💕 Πόσο δίκιο έχεις στην τελευταία παράγραφο... Και το εκτιμώ πολύ που το αναφέρεις, ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη μαμά που έχω τύψεις, που νιώθω πελαγωμένη απ την τόοοοοση πληροφορία και τα "πρέπει", αλλά βοηθάει πολύ να μας υπενθυμίζουμε, ότι κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε καθημερινά 🙏 Στα νέα της αναζήτησης κατσικίσιου γάλακτος, ΕΥΡΗΚΑ κορίτσια! χαχα Καλά και πάλι η τιμή είναι πάνω από διπλάσια του αγελαδινού, αλλά αρκετά πιο προσιτή τλχ! 2,79Ε/λ παρακαλώ! κι είχαν και πρόβειο λίγο πιο τσιμπημένο, αλλά πήρα ένα μπουκάλι να το δοκιμάσουμε. Ωστόσο, δε νομίζω να το αντικαταστήσω πλήρως το αγελαδινό, λόγω τιμής κυρίως επειδή ο δικός μου πίνει 500-600μλ τη μέρα. Σκέφτομαι να κάνω εναλλαγές, και να το καθιερώσω όταν μειώσουμε σε 1 φορά γάλα. Πήρα και γιαούρτια κατσικίσιο + πρόβειο γιατί τα βρήκα κι αυτά σε μισή τιμή απ το συνηθισμένο ΒΙΟ μαγαζί που πηγαίνω. Ωραία, άλλη μια ρεαλιστική μέρα στον κόσμο της γονεϊκότητας που έφαγα 2 ώρες σχεδόν να ψάχνω για κατσικίσιο γάλα και να κάνω και εναλλαγή στα παιχνίδια στο δωμάτιο 😂😂😂 
    • Ο γιατρός πιθανόν να μου πει ότι ισχύουν αλλα όρια για την εγκυμοσύνη και ελπίζω δλδ...την Παρασκευή θα πάω κ θα σας πω... πάντως θεωρητικά κ βάση των ορίων είμαι πάνω από τα όρια ...μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες...γνκ όμως γνωρίζω ότι έχουν ρίξει τα όρια...κ στη χοληστερίνη πχ κλπ...
    • Τι κάνετε κορίτσια εγώ πήγα έκανα την εξέταση σήμερα που είχα υπέρηχο μαστού .. με πήρε λίγο από τα μούτρα εκεί ο γιατρός που πήγα έγκυος να κάνω την εξέταση αυτήν αλλά τέλος πάντων όλα καλά μου είπε … εσείς τι κάνετε; 
    • Εγώ, να σας πω την αλήθεια, επειδή στην πρώτη εγκυμοσύνη τον πρώτο καιρό ταλαιπωρήθηκα πολύ με τον θηλασμό, δεν είχα το μυαλό να σκεφτώ τις ραγάδες. Έβαζα μόνο την ειδική κρέμα στην τομή της καισαρικής και τις κρέμες για το στήθος. Τώρα αναλόγως πώς θα πάει. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...