Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Καλημέρα κορίτσια μου…
@anna_30 μου τι ευχαριστα νέα κορίτσι μου είναι θετικοοο αναμένομε την χοριακή σου..
@marinamanoulitsa μου και την δική σου
@Mantarini μου πως πηγε με την ωορηξία.; Είχες peak.?
Εγώ σε άλλα νέα κορίτσια με βάση την τελευταία περίοδο περίμενα 26/4.
23 και 24 ειχα επαφες και μετα την επαφη στο σκουπισμα λιγο αιμα ροζ..
26 λοιπόν ήρθε αίμα αλλα ροζ σε κυλιδες το λεγομενο spotting το οποίο συνεχίζεται μέχρι και σήμερα στην ιδια ενταση δηλαδη μονο σκουπισμα και χρωμα ροζ κοκκινο θα μιλήσω με τον γιατρό σήμερα γιατι κάτι δεν μου κολλάει..!
25/4 ξεκίνησα αντιβίωση zithromax λόγω βροχυτιδας χθες την πήρα 3 μερα εχω αλλες 3 ημερες.. δεν ξερω αν επιρεαζει κι αυτο κάπου.. 🤷🏻♀️
εκτός κι αν είναι παλι καμια ανωμαλία περιόδου κ είναι πολυ ελαφρια δε αυτο τον κυκλο.. βρηκα ενδοκρινολόγο θα κλεισω να πάω την ερχόμενη εβδομάδα που εχει ραντεβού.
Κορίτσια μου σας σκέφτομαι τόσο πολύ όλες, αλλά εδώ στο μαιευτήριο δεν έχω χρόνο, περιμένω όμως πως και πως να πάμε σπιτάκι μας την Τρίτη, να βρούμε μια σειρά 🫶
Σας ευχαριστώ τοοοοσο πολύ για τις ευχές 😊
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.