Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μου γεια σας! :)

Εύχομαι σε όλες σας καλή χρονιά, με υγεία και ό,τι επιθυμείτε για εσάς και τις οικογένειές σας. Οι μανούλες να χαίρονται τα ζουζούνια τους, τα καθ' οδόν μωράκια να γεννηθούν με το καλό κι όλα τα υπόλοιπα που αναζητούνται, σύντομα να βρουν το δρόμο προς τις κοιλίτσες των κοριτσιών που προσπαθούν!! ;):) :)

Μετά από αρκετό καιρό ομολογουμένως ήρθε ο καιρός να συναντηθούμε, τι λέτε;;! Έχουμε να τα πούμε από πέρσι!! :laugh: :P :laugh:

Η συνάντησή μας θα γίνει το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010, στις 4 μ.μ., στην καφετέρια Τερίνα, Καπνικαρέας 35 στην Πλάκα. Είναι κοντά και στο μετρό του Συντάγματος και στο σταθμό στο Μοναστηράκι. Στον χάρτη θα δείτε το ακριβές σημείο.

Να πω πως στη συνάντηση μπορεί να έρθει όποια θέλει, άσχετα με το αν είναι μαμά ή όχι, αν είναι καινούρια στο mammyland ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να έχει ως ενδοιασμό. Το λέω αυτό γιατί κατά καιρούς υπάρχουν τέτοια μηνύματα απορίας και θέλω να σας προλάβω! :laugh: :laugh:

Όσες δεν έχουν ξανάρθει και το αποφασίσουν, ας μου στείλουν με π.μ. ένα κινητό για να'χουμε επικοινωνία αν χρειαστεί.

Προσοχή, για όσες χρησιμοποιούν ηλεκτρικό ισχύει το εξής:

Από ΤΡΙΤΗ 12 Ιανουαρίου 2010 έως ΠΕΜΠΤΗ 1 Απρλίου 2010 τίθεται εκτός λειτουργίας το τμήμα ΦΑΛΗΡΟ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ για το οποίο η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα γίνεται με τη Λεωφορειακή Γραμμή ΕΘΕΛ Χ13 (ΗΣΑΠ).

Αυτά και καλή αντάμωση!! :)

Φιλάκια!! :) :)

Υ.Γ. Θα σας έχω και μια έκπληξη! ;):P :laugh:

  • Απαντήσεις 202
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ρουλα μου θα ηθελα πολυ να ερθω στη συναντηση αλλα το συγκεκριενο Σαββατοκυριακο θα παω με ον κυριακοκαι το μικρο επιδαυρο για τα πορτοκαλια .Αν αλλαξει κατι και ακυρωθει θα ερθω .Οσο για τη εκπληξη θα την περιμενω αργοτερα να μου την πεις .Φιλακια

Δημοσίευση

Πω πω βρε Bell.. Μου άνοιξες την όρεξη νυχτιάτικα!!! :laugh: :laugh: :silly:

Βάνια μου, θ' αφήσεις τη συνάντηση να πας για πορτοκάλια;;;; :huh::unsure::huh:

Κατά το... θ' αφήσεις το γάμο να τρέχεις για πουρνάρια;;; :laugh: :laugh: :P :laugh:

Αν πάτε τελικά, καλά μαζέματα και να περάσετε καλά! Αν δεν πάτε, κανόνισε να'ρθεις! :)

Δημοσίευση

Pουλα μου τι κανεις?H Aναστασια ειμαι αν με θυμασαι εμπαινα περυσι που ημουν εγκυος και εσυ και μια αλλη κοπελα η χριστινα εισασταν οι πρωτες που μιλησα στο chat του mammyland.Πολυ θα ηθελα να ερθω τωρα ο μπεμπης μου εχει ξεκινησει τροφες αλλα θηλαζω ακομα αν τα καταφερω γιατι μενω δροσια και ειμαι λιγο μακρια θα σου στειλω το κινητο μου για να συνενοηθουμε.Παντως πραγματικα πολυ θα ηθελα να σε γνωρισω και σενα και οποιο αλλο κοριτσι καταφερει να ερθει στη συναντηση αυτη.φιλια θα τα ξαναπουμε

Δημοσίευση

ΑΧΧΧ ΡΟΥΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΟΥ.....ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟΟΟΟ???? :cheer::cheer:

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ...ΑΝ ΘΕΣ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΜΑΡΤΑΚΙ ΑΠΟ ΑΜΦΙΘΕΑΣ! ;) ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΟΥΛΑ!! :silly:

Δημοσίευση

Mamoli έγραψε:

Φυσικά και θα έρθω! Ανυπομονώ να σας δω!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

ΑΧΑΧΑΧΑ :woohoo: :woohoo: :woohoo: ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΟΟΟΟ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΤΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕ ΧΕΧΕΧΕΧΕ

ΡΟΥΛΑΚΙ ΝΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4.30 ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ... :lol::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...