Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Geia sas koritsakia mou...!!

Pistevw polli sta astra k exw kapoia kopela pou asxoleite me ta astra tous planites k tis eklei4eis...Milisame x8es k vlepei stin astriki mou prooptiki 2 apovoles..Den mporouse na mou pei an i apovoli pou eixa ton Dekevri einai 1i k i alli anamenetai sintoma i einai i 2i k aplws tin 1i den tin pira xapari (an eixa ka8isterisi alla telika adia8etisa).. Mou eipe oti o Aprilis k Mais den einai kaloi mines gia egkimosini einai epikindino k na to prose3w...Arxes Iouniou k meta einai oti kalitero!!!!

Epomenws egw exw akomi :(...Axxxxx den pernane oi meres!!!!

Δημοσίευση

Na dieukrinisw pws den exei kammia sxesi me magia, magiki mpala k alles tetoies aidies....Den ipirxe periptwsi na paw se etsi topous..Pistevw PARA POLI STO 8EO...Aplws i kopela einai poli kali..Den paizete..Mou eipe gegonota pou eginan k 8a ginoun k mou eipe polli proswpika pragmata pou den iparxei periptwsi na ta gnwrizei..Apo tin stigmi pou mou krouei to kwdona tou kindinou y na min to lavw ipo4i mou? Trelli eimai?!!

Δημοσίευση

ANDRIA,ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ! ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ,ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ! ΕΙΧΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΝΤΑΝΤΙΚΑ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΕΛΑΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑ! ΣΤΙΣ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΙΧΑ ΘΕΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ....ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα!Σέβομαι απόλυτα τα πιστεύω σου όμως θα σου πω την άποψη μου.Ξεκινά να κάνεις μωρακι μη το αναβάλλεις μη φοβάσαι.Κάνοντας όλες τις εξετάσεις και προσέχοντας όλα θα πάνε καλά.Εγώ προσωπικα δεν πιστεύω σε αυτα.Άκου κάτι σημαντικό!Αν υπαρχαν όντως προβλέψεις για το μέλλον γιατί δεν ενημέρωσαν πχ για το σεισμό στην αϊτή που πέθαναν τόσες ψυχές άδικα;δε θα συνέβαινε τίποτα κακό στον κόσμο.Σκέψου το λίγο!Αν τώρα τύχει και αποβάλλεις για κάποιο λόγο θα γίνει που μόνο ο θεός ξέρει γιατί το κάνει.Φαντάσου να μείνεις έγκυος ιούνιο που λες και να αποβάλλεις(χτύπα ξύλο)θα ξενερωσεις με τα άστρα σίγουρα!Ότι είναι να γίνει θα γίνει.Ο κάθε άνθρωπος είναι ένα γραμμένο βιβλίο άλλος έχει 100 σελίδες άλλος 1.Κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει ούτε να σβήσει κάτι.Μην το αναβάλλεις το μωρακι κουκλίτσα μου.Ευλογία είναι και προσέχοντας όλα θα πάνε καλά!Φιλάκια και συγνώμη αν σε κούρασα.

Δημοσίευση

meniamania mou sevomai poli tin apo4i sou k se euxaristw gia tin apantisi sou...Sigoura 8EOS den einai k mou to eipe k i idia aplws provle4eis kanei aplws mou eipe an tixwn k er8ei mwraki ENNOEITE pws 8a prosexw k an tixon k to xasw 8a einai epeidi o 8eos to i8ele...Simfwnw apolita se sena...Eixa skopo na 3ekinisw ton Martio an exw to ok apo tin ginaikologo mou k Maio einai o gamos mas epomenws an ante3w allo 2 mines an ta kataferw fisika :blush: mipws k isxuoun auta pou leei kako den mou kanei alla mallon kalo!! AA oso gia provle4eis ekane k provle4eis gia tin kipro gia dolofonies k tromokraties k ontws ws twra ipari8moun dio..I e3afanisi tis sorou tou prwin Proedrou tis Kipriakis Dimokratias k tin dolofonia enos gnwstou dimiosografou k dieuinonta simvoulou enos gnwstou kanaliou stin Kipro..Den 3erw alla tin empistevome poli!!!

Δημοσίευση

andria Κοριτσάρα μου καλησπέρα επειδή έχουμε μιλήσει αρκετές φορές δεν θα πίστευα σε αυτή τη δημοσίευση αν δεν την έβλεπα με τα μάτια μου!! Με εκπλήσεις...

Καταρχήν συμφωνώ απόλυτα με την meniamama και δεν θα τα επαναλάβω.

Κάνε ότι νιώθει η καρδούλα σου μικρή μου και μην επηρεάζεσαι απο κανέναν εγώ σου έυχομαι ολόψυχα μέσα απο τα βάθυ της καρδιάς μου να γίνουν όλα όπως τα επιθυμείς εσύ και να είσαι και πάλι πολύ πολύ πολύ ευτυχισμένη :) ξεκίνα όποτε αισθάνεσαι έτοιμη ψυχολογικά και σωματικά βέβαια σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σου και μακάρι κορίτσι μου να γίνεις μανούλα πολύ σύντομα.

Δημοσίευση

andria έγραψε:

marvel mou k egw stis arxes den pisteva alla otan vlepeis pws OLA vgainoun ali8ina se ola ekeina pou sou eipe k vlepeis toooooossssssooooo kosmo na tin ipostirizei k na tis exei empistosini 8es den 8es pisteveis :)....
ego 8ymamai prin 2 xronia eixa paei sth geitonissa ths mamas mou na paro kati k entelos tixaia eida mia giagia.h giagia htan apo alvania opvs k h geitonissa k kati ths eipe xoris vevaia ego na katalavo.mia mera vrika ayth th geitonissa k moy eipe poa ayth h giagia htan ka8aristria ths polykatoikias k otan me eide ths eipe oti ego syntoma 8a pantreuto k 8a figo apo th larissa.aporisa para poly!!k eipa apo mesa mou olo vlakeies leei alla omvs etsi egine.apo thn allh omvs ka8omai k leo giati an ontos exoun ayto to xarisma na mhn problepoyn pragmata gia ton aeyto toys opos ton tixero ari8mo tzoker toys seismoys opos eipe k mia fili edo i thn tixei tvn paidion tous.....aspoume kapoia allh stigmh ema8a oti h kori ayths ths kirias xvrise giati o antras ths eixe pesei sta narkotika.giati h giagia ayth den to eixe provlepsei na apotrepsei thk kori ths apo auto to gamo??pragmatika exo mperdeytei.....yparxei periptosi na htan k simptosh???ti na po??? ego pantos an 8es ti gnomi mou ksekinA PROSPA8EIES OTAN TO 8ES ESY OXI OPOTE SOU LENE OTI EINAI KALH PERIODOS.AN EINAI NA TYXEI KATI 8A TYXEI....OPOS MAS EXEIS GRAMMENOUS TON KA8ENA.....EYXOMAI SYNTOMA NA EISAI EGKUOULA..... :P:P:P
Δημοσίευση

Koritsakia mou euxome na min me pare3igisete pistevw PARA POLI ston 8eo k pistevw pws KANENAS den 3erei kalitera apo Auto alla k pali den mou pernoune teleiws adiafora auta pou akousa...Mporei epeidi fovame IPERVOLIKA na 3ana meinw egkios k na 3ana simvei kati disaresto na exw katapiastei me ola auta pou mou eipe...Lipame Foteini mou an se exw pikranei i epeses apa ta sinnefa gia mena..Ta leme emeis oi dio...Euxome na katalavete tin 8esi mou...

Δημοσίευση

και εγω πιστευω αντρια μου οτι υπαρχουν καποια ατομα με ιδιαιτερα χαρισματα...οτι μας δινει ελπιδα, οταν καποιος ασχολειται με το ατομο μας, οταν καπου εναποθετουμε τις ελπιδες μας και απαλυνεται αυτο που νιωθουμε...τι να πω? δεν σε κατηγορει κανενας!!!!! με ποιο δικαιωμα θα σε κρινουμε εμεις? δεν καταλαβα.......ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΟ ΒΙΩΝΕΙΣ, ΕΣΥ ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΙΑΓΙΑ.....κοιτα να εισαι ηρεμη βαλε στοχους και αν σου δινει θετικοτητα σκεψης ακου την!!!!! χωρις ομως να εξαρτασαι φυσικα απο τα λεγομενα της....να εισαι καλα!!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

andria κορίτσι μου γλυκό εσύ δεν με πικραίνεις ποτέ :)

ελπίζω να μην παρεξηγήθηκε ο λόγος μου....

Ξέρεις πολύ καλά την άποψη μου για το άτομο σου.

Βγάλτα όλα απο το μυαλό σου ησύχασε ηρέμησε πάρε όσο χρόνο νιώθεις οτι χρειάζεσαι και όλα θα γίνουν γλυκούλα μου να είσαι σίγουρη και να μην φοβάσαι καθόλου θα το δείς οτι όλα θα πάνε καλά να μην χάσεις ποτέ την πίστη σου και την ελπίδα σου.

Είσαι ενα εξαιρετικό κορίτσι και σου αξίζουν τα καλύτερα.

Τα φιλιά μου σου στέλνω και να ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα διάβασα ρε κορίτσι..Πφφ τι να πω. Ετσι όπως τα λες φαίνεται σαν να θέλει να σε βάλει καισαρική στις 38 εβδομάδες. Γιατί να το δεχτείς; Αν υπάρχει κάποιο θέμα οκ, πχ με την πίεση κλπ δε ξέρω τι γίνεται, αλλά αν λέει μια το ένα μια το άλλο δε φαίνονται λίγο σαν δικαιολογίες; Δηλαδή κ η γιατρός σου η άλλη γιατί λέει ότι δεν υπάρχει θέμα να πας φυσιολογικά ; Δεν ξέρει αυτή; Αυτό για την προεκλαμψία νομίζω είναι πιο σοβαρό, αλλά είναι σίγουρο ότι έχεις; Ή το υποθέτει ο γιατρός επειδή έκανες πίεση 15; Επίσης δε γεννάς μόνο αν στις 39 εβδομάδες αρχίσει το κεφάλι να φαίνεται κ βγει με ένα σπρώξιμο. Γιατί μόνο τότε; Για να μη ζοριστείς το λέει κ ανεβάσεις πίεση; Γιατί αλλιώς μπορείς να γεννήσεις κ 41 εβδομάδες κ να κάνεις κ ώρες, να μη βγει με ένα σπρώξιμο. Τώρα αν όντως είναι υπέρ του φυσιολογικού και βλέπει κάτι, εννοείται να μην το ρισκάρεις κ να πας για καισαρική όποτε σου πει!! Δεν παίζουν μ αυτά!! Πάντως κ για το μικρόβιο κι εγώ έχω ακούσει ότι παίρνεις απλά μια αντιβίωση εκείνη την ώρα κ γεννάς κανονικά..τώρα δεν παίρνω κ όρκο, δεν είμαι γιατρός. Γενικά αυτόν σαν γιατρό τον ξέρεις; Είναι καλός; Αν τον εμπιστεύεσαι θα σου έλεγα άκου ό,τι σου πει κ καντο. Αν έχεις αμφιβολίες δε ξέρω, καλά κάνεις κ το ψάχνεις  Εγω δεν αμφισβήτησα ποτέ τον γιατρό μου, έχω καταλάβει όμως με 3 γέννες ότι είναι υπέρ του φυσιολογικού, είναι χαλαρός γενικα, ίσως παραπάνω αποσο θα’θελα, αλλά δε σε αγχώνει κ θα πάει καισαρική μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος . Ποτε έχεις ΠΗΤ θύμισε μου; Κ πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται;
    • Κορίτσια τι κάνετε? Πως είστε όσο περνάει ο καιρός? Εγω εχω αρχίσει και βαραίνω και δυσκολεύομαι σιγά σιγά.. Εχω κατι πόνους σαν μυϊκούς θα τους περιεγραφα, χαμηλα στην κοιλιά αριστερά μονο στις κινήσεις. Σκέφτομαι μηπως εχει σχέση με την τομη της προηγούμενης καισαρικής μου. Εαν καποια εχει ξανακάνει καισαρική, ειχε ποτέ τετοια ενόχληση? @Elk μου εσυ που εχεις κανει καισαρικες είχες ποτε κάτι παρόμοιο?
    • Τελεια, εγώ μένω Αιγάλεω και είμαι φιλόλογος χρόνια σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα αλλά τώρα με κάλεσαν αναπληρώτρια στην Δ φάση και πηγαινοέρχομαι Θήβα!
    • Σήμερα είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..    Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά..   Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.    Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣   Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓   Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.    Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος...   Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯   Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯   Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..    Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;;   Sorry για το σεντόνι.. 😅
    • Ναι ρε γαμώτο! Εδώ στο τέρμα Θεού, αρχές Αλάχ που ζω.. δεν υπάρχει γυναικολόγος που ταυτόχρονα να είναι και μαιευτήρας. Οπότε έχεις άλλον έξω που σε παρακολουθεί και τον πληρώνεις αδρά.. ιδιώτη.... και πας σε άλλον προς το τέλος της εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο για να σε ξεγεννήσει.  Εγώ αυτή η γιατρός που έχω γενικά, η γυναικολόγος μου, ασχολείται κυρίως με εγκυμοσύνες και ότι αφορά τους μεγάλους υπερήχους, αυτόν τον γιατρό που είναι στο νοσοκομείο τον ξέρει γιατί ήταν συμφοιτητές στην ιατρική. Οπότε την αρχή της εγκυμοσύνης την αναλαμβάνει αυτή και το τέλος, τη γέννα δηλαδή την αναλαμβάνει αυτός. Εννοείται ότι στο νοσοκομείο υπάρχουν και άλλοι γιατροί, απλά αυτός είναι το όνομα και ο καλύτερος εκεί μέσα. Αυτός είναι ο μόνος που είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού, αλλά είναι δυστυχώς λίγο παρμένος από ότι καταλάβατε.. δηλαδή θέλεις διερμηνέα για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής κάθε φορά. Δεν μιλάει ξεκάθαρα. Είναι πολύ παρεξηγήσημος, δεν είμαι η μόνη δηλαδή που έχω θέματα μαζί του, οι περισσότερες κοπέλες είναι.. και δεν είναι λίγες οι φορές που έχω ακούσει είτε άντρες είτε γυναίκες να είναι στα πρόθυρα τσακωμού μαζί του. Ναι! η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε εξ αρχής να μου πει σε πάω σε καισαρική, κάτι το οποίο δεν κάνει.. θέλει να δει πως θα ανταποκριθεί το σώμα μου στις εβδομάδες που έρχονται και ανάλογα θα πράξει. Εντάξει σε αυτό του βγάζω το καπέλο, απλά το θέμα είναι ότι πρέπει όπως είπα να μυρίζεις τα νύχια σου για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής. Την απόξεση που χρειάστηκε να κάνω στην πρώτη εγκυμοσύνη αυτός μου την έκανε, και έκανε πολύ καλή δουλειά, γι' αυτό και τον εμπιστεύομαι, γι' αυτό και τον επέλεξα, αλλά ξέρω ότι είναι ιδιάζουσα περίπτωση.. 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...