Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κορίτσια μάλλον κι εγώ σε αυτό το κλαμπ ανήκω γιατί πιθανότατα μετά το Πάσχα μας βλέπω κι εμάς να ξεκινάμε. Ίσως βέβαια να γίνει κανένα θαύμα και να μείνω πιο νωρίς και να είμαι από τις μανούλες προς τα τέλη του 2010 δεν ξέρω...

εμένα μου αρκεί να γίνω μανούλα με ένα υγιές μωράκι όσο πιο σύντομα γίνεται... ελπίζω να μη ζητάω πολλά θεούλη μου... :)

• Απαντήσεις 115
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Πολυαγαπημενες φιλεναδες μου!!!

Ειμαστε εδω, ενωμενες δυνατες!!

Ειμαστε εδω, γιατι ειμαστε σιγουρες, αισιοδοξες, οτι θα γινουμε κ εμεις μανουλες....

Ειμαστε εδω, γιατι κ η δικη μας ωρα πλησιαζει....

το πιστευουμε, ετσι δεν ειναι .........??????????????????????? :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

κοριτσακια μου σας ευχομαι ολοψυχα το 2011 να ειναι γεματο γερα μωρακια ....

ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΑΠΟΒΟΛΕΣ Ε Λ Ε Ο Σ ...

κατι μου λεει οτι αυτη η χρονια ειναι για πονεμενες ψυχες σαν κι εμας!!!

Ναι η δικη σας ωρα πλησιαζει κι οσο επιμενετε εισαστε ολο και πιο κοντα...

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ..

irene μου πραγματικα σε θαυμαζω ,που τη βρισκεις τοοοοση δυναμη ..δεν μου λες να παρω κι εγω λιγη ..???

ο θεος να ειναι μαζι σας και να σας δωσει απλοχερα οτι σας πηρε .....

Δημοσίευση

Wendy μου, τώρα αρχίζω και ορθοποδώ...μη νομίζεις...

Μια μικρούλα ελπίδα με κρατάει, όταν παραδώσω τα όπλα θα είμαι έτοιμη και να σας αφήσω...

Αυτό θα ευχηθώ κι γώ "ο Θεός να ναι δίπλα μας και να μας δώσει ότι μας πήρε..."...

• 2 months later...
Δημοσίευση

καλημερα κοριτσουδια μου!κ γω θελω να πιστευω οτι θα ειμαι μια μελλοντικη μανουλα στις αρχες του 2011!!!!!απο τον αλλον μηνα ξαναβαζουμε μπρος κ ευχομαι να ερθει συντομα κ να μεινει!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Το ιδιο ευχομαι κ εγω για μενα!!!Ελπιζω το 11 να ειναι το τυχερο μας.Εγω εχω ηδη αρχισει τις προσπαθειες ;) μιας κ "ειμουν τυχερη",μετα την παλλινδρομη κ δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα αλλο(εννοω αποξεση κ.τ.λ).

Αντε να δουμε!!!!! :)

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

Μ' αρέσει πολύ αυτή η ιδέα... Θέλω κι εγώ να μπω σ' αυτή τη λίστα!!!! Εύχομαι, να ακούσει ο Θεούλης τις προσευχές μας για να (ξανα)γίνουμε μανούλες!! Διάβασα κάπου ότι το 2010 και το 2011 θα είναι από τα πιο γόνιμα έτη!!

Irene1 μου, κοριτσάκι μου, μαζί δεν είπαμε ότι θα πάμε σ' αυτήν την προσπάθεια?? Για να δίνουμε θάρρος η μία στην άλλη!!!!! :):)

Δημοσίευση

Βρε βρε βρε.... ολες οι τσουπρες εδω!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Καλη επιτυχια σε ολες μας.....!!! Οι πρωτοι Αιγοκεροι κ υδροχοοι ειναι ετοιμοι να γεννηθουν!!!!!!!

Προτεινω η λιστα να ξεκινησει με την πρωτη ΠηΤ του 2011, τι λετε???

Βουυυυυυυυυυρ στο ψητο :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου γλυκα,καλη αρχηηηη!!!ελπιζω εγω και η μπεμπα μου να σας φερουμε γουρι!!!ευχομαστε τα καλυτεραααααααα!!!πολλεεεεεεεεεεεεεςςς φουσκωμενες κοιλιτσες και γερα νινακια!!!!φιλακια πολλα σε ολες!

KONSTANS μου,μεσα απο την ψυχη μου ευχομαι συντομα μανουλα!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια,

Εύχομαι καταρχήν σε όλες τα καλύτερα..

Μου άρεσε πολύ η ιδέα σας..Πολύ αισιόδοξη η λίστα σας και θα ήθελα να μπώ κ εγώ σ'αυτήν..

Μετά από μία αποβολή κ εγώ,μπορώ να ξεκινήσω προσπάθειες πάλι,από τον Ιούνιο και μετά..

Εύχομαι μέσα στο 2011 να γίνω κ εγώ μανούλα.... :)

Καλή επιτυχία σε όλες μας...

Φιλιά :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Konstans πολύ καλή η ιδέα σου!!! Σωστά!!! Έχουμε κι εμείς δικαιώματα!!!

Ελπίζω ότι θα τα καταφέρω αυτή τη φορά να γίνω μανούλα το 2011..

Λογικά θα ήμουν μανούλα Ιουνίου 2010 αλλα δεν πήγαν όλα όπως τα ήθελα..

Αυτή τη φορά θα πάνε όμως όλα καλά..

Φιλάκια και όλη τη θετική μου ενέργεια κορίτσια :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μαρακι

κ εγω αν ολα πηγαιναν καλα....μανουλα Ιουλιου 2010 θα ημουν....αλλα να που ηρθαν τα πραγματα διαφορετικα....

Τωρα ομως που περασε το Πασχα κ βαλαμε παλι μπρος....πρωτα ο Θεος...θα ειμαστε στις πρωτες του 2011, χι χι χι χι...Οπως κ πολλες κοπελες απο δω μεσα..... :kiss::kiss::kiss:

Καλη επιτυχια σου ευχομαι...

Δημοσίευση

Ειμαι και εγώ εδω!!!!!!!!ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ!!!!!!!ευχομαι σε όλες μας πολλά πολλά μπεμπακια το 2011....μακαρι να κραταω και εγώ το 2011 το μπεμπουλινακι μου!!!!!!

ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Εσενα γλυφιτζουρενια μου....... παντα σε παιζουμε :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: αντε με το καλο κ απο δω!!!!

Εφς καλη επιτυχια κ σε σενα!!! Με τετοια θετικη ενεργεια σιγουρα θα το κρατας καλε...το συζητας...????

Κ εγω ανυπομονω βρε κοριτσια, ναρθει, να φυγει.....κ να τα δωσουμε ολα!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Kalhmera koritsia!isws na anoikw kai egw s authn thn katigoria....giauto eipa na sas grapsw edw (kai na mhn anoixw neo thema).. den exw paei ston giatro oute exw kanei to test (giati to fovame to apotelesma)...exw mia vdomada peripou kathisterisi..(k eixa epafi stis gonimes meres m)...den eimai omws kai sigouri 100%oti eimai egguos...

Δημοσίευση

κοριτσια καλημερααααααααααααααααα

λεω να μπω κ γω στην λιστα σας ......

μιας κ ξεκιναω εντατικα αυτον τον μηνα.....ευχομαι να ειναι

κ ο τελευταιος.....

εκλεισα σχεδον χρονο ...αλλα....δ εκανα τις απαρτητες προσπαθειες

δλδ λιγες επαφες.... κ οι περισσοτερες σε μη γονιμες μερες τεσπα....

ευχομαι πολυ πολυ καλη μας επιτυχια κ οοοοοοολες μας με σπορακια

στις κοιλιτσες μας ...!!!!!!

Δημοσίευση

Καμπια :woohoo: :woohoo: :woohoo: τι αστειο...πολυ θα ηθελα νακουσω πως σου ηρθε βρε κοριτσι!!! Καλη επιτυχια με την καθυστερηση σου..μηπως να εκανες μια χοριακη???

Μπουγατσουλα μιαμ μιαμ, αντε με το καλο!!! Να ειναι ο Μαιος ο τυχερος σου, ναι ναι ναι !!!!

Κ μενα, μεσα Μαιου θα πεσει η καλη μερα κ θα τα δωσω ολααααααα, οχι οτι τις αλλες θα καθομαι :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...