Μετάβαση σε περιεχόμενο

ποσο μεγαλωσες!!!!!

Recommended Posts

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ μου γλυκο ειναι υπεροχος

να τον χαιρεστε κουκλιτσα μου

ολοκληρος ανδρας πια χαχαχαχχα

να σας ζησει παντα γερος να ειναι :D :D :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ! Ο ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΠΙΑ, ΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ! ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΛΙ! ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΠΕΝΥΣ! ΤΟΥΙΤΥ->ΑΘΑΝΑΤΟΣ... :kiss:

τωρα εχω αρχισει και ειμαι με μια καμερα στο χερι μιας και καθε μερα κανει και κατι καινουργιο

ααχχχχχ κουκουβαγια μανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ψυχη μου γλυκεια.... :kiss: να τον χαιρεσε κοπελα μου κ να τον καμαρωνεις :) οσο για την καμερα κ εμεις ο μπαμπας του απο τη μερα που γεννηθηκε δεν τον αφηνει στιγμη ;) τωρα ασχολειται κ ερασιτεχνικα με φωτογραφιες κ ο Παναγιωτης ειναι το μοντελο :P κ η πλακα ειναι πως γυριζει κ κοιταζει εχουμε πολυ γελιο... :P:P

αναστασια μου ειναι κουκλος....ενας κυριος σωστος πια....αχ μωρε μεγαλωνουν σα τα αγγουρακια...κρακ κρακ τοσο γρηγορα.....να το χαιρεσαι κ χαμπαρι δε θα παρεις ποτε θα τον καμαρωνεις κ γαμπρο.....χαχα αχ πως θα πανε φανταροιιιιιιιιιιιι :laugh: :laugh: :blink: !αλλα ως τοτε δε θα καταργηθει λετε?να σου ζησει :woohoo:

Πολυ γλυκια φατσουλα ο Σπυρακος!!! :)

Να τον χαιρεσαι καθε μερα που θα τον βλεπεις να μεγαλωνει και ολο να καταφερνει καινουρια πραγματα!!!

Πολλα φιλια απο τον Ιασονα που ενω ηταν ετοιμος για υπνο, εβλεπε το βιντεκι και φωναζε κι αυτος μαζι... :S

Εχουνε και το ιδιο παρκοκρεβατο σε αλλο χρωμα... εμας μας βολεψε πολυ!

Το ειδαμε το πρωι με τη μικρη αλλα δεν μπορεσα να σχολιασω :)

Κουκλος ειναι πολυ χαρουμενο και χαριτωμένο παιδάκι ! Να τον χαιρεσαι και να τον καμαρωνεις παντα :)

Αχ μωρέ..μεγάλωσε...μπράβο Σπυράκο..:) Εγινες ολόκληρο παιδάκι πια..και κάνεις τη μανουλα υπερηφανη...συνέχισε έτσι!!!χεχεχεχεχε...

τρελο μωρο ο σπυροςςς :woohoo:

καλα επαθα πλακα εχει ομορφυνει και αλλο σκουρηνε και το μαλλι

την μεγαλυτερη πλακα την επαθε η κωνσταντια ο θσπυροθς :woohoo:

αυτο λεει συνεχεια βρε λες;;;; :silly:

Να σας ζήσει!!Να είναι πάντα καλά ο Σπυράκος σας!!!Είδα κ τα υπόλοιπα βίντεο στο youtube,είναι πολύ γλύκας!!Τέλειος!!Ανυπομονώ να μεγαλώσει κ ο δικός μας!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...