Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 16 ΜΗΝΩΝ.ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΡΑΙΑ.

ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ(ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΑΡΧΙΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑ ΓΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ.ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΩ????

PLEASE ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.

Δημοσίευση

ΑΓΡΑΜΠΕΛΗ έγραψε:

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 16 ΜΗΝΩΝ.ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΡΑΙΑ.

ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ(ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΑΡΧΙΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑ ΓΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ.ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΩ????

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ.ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ.

Δημοσίευση

kalispera!na sou zisei to paidaki sou!

min anisixeis katholou..kanonika den prepei na pinei gala kai genika galaktokomika na min tis dineis.na pinei polu nero namin afidatothei kai oso to dynaton stegna.

to gegonos oti perioristikan

n oi diaroies se 2 fores tin imera einai kalo..alla an sunexistei kai alli mia evdomada kalo tha einai na pate se kapoio giatro na tis xorigisei farmakaki...

genika an einai kalodiatheti,troei,pinei nero,kai den exei emetous..min anisixeis..ola kala tha pane.

an sunexistoun steile mou pm na sou doso tilefono paidiatrou na se katatopisei.

perastika!!!!kai oti thes pes mu!

Δημοσίευση

γεια σου αγραμπελη και να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!

να σου πω την αληθεια επειδη πανω κατω τα μωρα μας εχουν ιδια ηλικια(18 μηνων ειναι ο δικος μου)και πινουν και τα 2 ξενο γαλα

πρωτη φορα ακουω τετοια συμβουλη......

μηπως ειναι κατι στο φαγητο της που την ενοχλει? η μηπως ειναι κανενα κρυωματακι στην κοιλιτσα?

μπορει να ειναι ιωση-γαντρεντερητιδα

γνωμη μου ειναι να πας σε παιδιατρο γιατι απο οσα εχω ακουσει αυτο με το γαλα πρωτη μαπρωτη φορα το ακουω.

ειναι κριμα να ταλαιπωρειται το παιδακι ετσι..δεν εχετε κοντα σας νοσοκομειο οπου να υπαρχει παιδιατρος? τα εμβολια που τα κανετε?

Δημοσίευση

ΑΓΡΑΜΠΕΛΗ έγραψε:

αφου μειωθηκαν οι διαροιες πιστευω οτι παει καλα . δως της το γαλα χωρις λακτοζη , και παρε απο το φαρμακειο αλμορα (είναι σκονη που διαλυεται στο νερο ) για να μη παθει αφυδάτωση , νερα ,ρυζακι με αλατακι μεσα (ναι το αλατι χρειαζεται ) και επισης υπαρχει και το hidrasec γιαβρεφη στο φαρμακειο το οποιο το βαζεις στο φαγητο του και μειωνει τις διαρροιες. ασε και με τις διαρροιες εχω προιστορια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...