Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Βοήθεια!!! Εγκυμοσύνη;;;;;

Featured Replies

Δημοσίευση

Μπραβο κουκλιτσα!!!!!! Αυτα ειναι νεα!!! Ευχομαι να πανε ολα καλα και αυτο το πλασματακι να ολοκληρωσει την ευτυχια σας!!!

• Απαντήσεις 198
  • Εμφανίσεις 13.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!

Δημοσίευση

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Κουκλίτσα μου Συγχαρητήρια!!! Τώρα χαλάρωσε και απόλαυσε το θαύμα της ζωής!!!Να προσέχεις τον εαυτό σου αλλά και το σποράκι σου!!! Οι καλύτερες ευχές μου γλυκιά μου!

Δημοσίευση

Κουκλίτσα μου Συγχαρητήρια!!! Τώρα χαλάρωσε και απόλαυσε το θαύμα της ζωής!!!Να προσέχεις τον εαυτό σου αλλά και το σποράκι σου!!! Οι καλύτερες ευχές μου γλυκιά μου!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη.

Αφου κάνεις χοριακή και μόλις φτάσει τις 2000 και μονάδες θα πας στον γιατρό σου και αφου θα είσαι έτοιμη γιαόλα τότε να τα ανακοινώσεις στους συγγενείς.......δεν πειράζει να περιμένουν λίγο. Εννοώ τους συγγενείς εκτός των γονιώνν

Δημοσίευση

Αφου κάνεις χοριακή και μόλις φτάσει τις 2000 και μονάδες θα πας στον γιατρό σου και αφου θα είσαι έτοιμη γιαόλα τότε να τα ανακοινώσεις στους συγγενείς.......δεν πειράζει να περιμένουν λίγο. Εννοώ τους συγγενείς εκτός των γονιώνν

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.....

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια Κουκλίτσα!!

Όλα να πάνε καλά!Νομίζω κ εγω οτι καλυτερα στους συγγενείς να το ανακοινώσεις αργότερα..

Αντε και στα δικά μας κορίτσια!!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια Κουκλίτσα!!

Όλα να πάνε καλά!Νομίζω κ εγω οτι καλυτερα στους συγγενείς να το ανακοινώσεις αργότερα..

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια Κουκλίτσα!!

Δημοσίευση

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΕΝΝΟΙΩΘΑ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ.

Δημοσίευση

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΕΝΝΟΙΩΘΑ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

΄Κουκλίτσα μου συγχαρητηρια...ολα να σου πανε τελεια...να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη....φιλακια....να προσεχεις.....

Δημοσίευση

΄Κουκλίτσα μου συγχαρητηρια...ολα να σου πανε τελεια...να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη....φιλακια....να προσεχεις.....

Δημοσίευση

Δημοσίευση

συγχαρητηρια κουκλιτσα!! ευχομαι να πανε ολα καλα και με το καλο να υποδεχθεις το μωρακι σου!! φιλακια και πολλη προσοχη!! :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

συγχαρητηρια κουκλιτσα!! ευχομαι να πανε ολα καλα και με το καλο να υποδεχθεις το μωρακι σου!! φιλακια και πολλη προσοχη!! :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.