Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Βοήθεια!!! Εγκυμοσύνη;;;;;

Featured Replies

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Θα τα παραγγείλω σήμερα κιόλας. Κουκλίτσα, εύχομαι πράγματι να είσαι έγκυος και να πάνε όλα καλά!

• Απαντήσεις 198
  • Εμφανίσεις 13.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Θα τα παραγγείλω σήμερα κιόλας. Κουκλίτσα, εύχομαι πράγματι να είσαι έγκυος και να πάνε όλα καλά!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια, μολις εκανα την εξεταση ,αλλα μου ειπαν οτι αυριο το απογευμα θα βγουν οι απαντησεις!!!!! Λες και εχουν πολλη δουλεια, τι να πω!!!

Υπομονη μεχρι αυριο λοιπον....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια, μολις εκανα την εξεταση ,αλλα μου ειπαν οτι αυριο το απογευμα θα βγουν οι απαντησεις!!!!! Λες και εχουν πολλη δουλεια, τι να πω!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

Με το καλό να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα κουκλίτσα μου!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Κουκλιτσα γεια σου!

Το πρωτο μου τεστ κι εμενα ηταν ακριβως ετσι οπως το περιγραφεις και ξανα εκανα την αλλη μερα και βγηκε πιο καθαρο. Και την τριτη μερα καθυστερησεις εκανα εξεταση χοριακης οπου και φανηκε οτι ειμαι εγκυος. Εγω θα σε συμβουλευα να περιμενεις μια μερα ή δυο ακομη και να κανεις χοριακη για να δεις τι πραγματικα γινεται.

Καλη επιτυχια!

Δημοσίευση

Κουκλιτσα γεια σου!

Το πρωτο μου τεστ κι εμενα ηταν ακριβως ετσι οπως το περιγραφεις και ξανα εκανα την αλλη μερα και βγηκε πιο καθαρο. Και την τριτη μερα καθυστερησεις εκανα εξεταση χοριακης οπου και φανηκε οτι ειμαι εγκυος. Εγω θα σε συμβουλευα να περιμενεις μια μερα ή δυο ακομη και να κανεις χοριακη για να δεις τι πραγματικα γινεται.

Καλη επιτυχια!

Δημοσίευση

Κουκλιτσα γεια σου!

Καλη επιτυχια!

Δημοσίευση

καλό είναι να κάνεις μία β χοριακή στο μικροβιολογικό για να είσαι 100% σίγουρη . Τα τεστ του εμπορίου δεν είναι πάντα έγκυρα.

Δημοσίευση

καλό είναι να κάνεις μία β χοριακή στο μικροβιολογικό για να είσαι 100% σίγουρη . Τα τεστ του εμπορίου δεν είναι πάντα έγκυρα.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Κι εγώ μάλλον θα έλεγα ότι είσαι έγκυος!!!

Μια β΄χοριακή θα δείξει στα σίγουρα!!!

Καλή επιτυχία! Να μπεις να μας πεις τα ευχάριστα!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Γιατί τόση καθυστέρηση; Σε 3 ώρες βγαίνουν τα αποτελέσματα. Αύριο το πρωί, αν όχι σήμερα το απόγευμα, μπορείς να τα πάρεις...

Θα σε φάει η αγωνία βρε κορίτσι μου...κάνε αύριο το πρωί με πρωινά ούρα ακόμη ένα τεστάκι του Καναδά...

Δημοσίευση

Γιατί τόση καθυστέρηση; Σε 3 ώρες βγαίνουν τα αποτελέσματα. Αύριο το πρωί, αν όχι σήμερα το απόγευμα, μπορείς να τα πάρεις...

Θα σε φάει η αγωνία βρε κορίτσι μου...κάνε αύριο το πρωί με πρωινά ούρα ακόμη ένα τεστάκι του Καναδά...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.