Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Βοήθεια!!! Εγκυμοσύνη;;;;;

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αχ βρε κοριτσια σας ευχαριστω πολυ! Λεω να παω το απογευμα να κανω την εξεταση. Για να δουμε...

• Απαντήσεις 198
  • Εμφανίσεις 13.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αχ βρε κοριτσια σας ευχαριστω πολυ! Λεω να παω το απογευμα να κανω την εξεταση. Για να δουμε...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

Κουκλίτσα μου όταν το τεστάκι βγεί θετικό δεν υπάρχει περίπτωση λάθους, μόνο όταν είναι αρνητικό δεν είναι σίγουρο. Με το καλό κοπέλα μου να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!!

Δημοσίευση

Κουκλίτσα μου όταν το τεστάκι βγεί θετικό δεν υπάρχει περίπτωση λάθους, μόνο όταν είναι αρνητικό δεν είναι σίγουρο. Με το καλό κοπέλα μου να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Κορίτσια χαίρεται. Είμαι κι εγώ στις προσπάθειες για εγκυμοσύνη. Πώς λέγονται αυτά τα test για εγκυμοσύνη που παραγγέλετε από Καναδά και σε ποιο site τα βρίσκεις? Ανιχνεύουν την εγκυμοσύνη με μια μέρα καθυστέρηση?

Δημοσίευση

Κορίτσια χαίρεται. Είμαι κι εγώ στις προσπάθειες για εγκυμοσύνη. Πώς λέγονται αυτά τα test για εγκυμοσύνη που παραγγέλετε από Καναδά και σε ποιο site τα βρίσκεις? Ανιχνεύουν την εγκυμοσύνη με μια μέρα καθυστέρηση?

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Μια χαρά θα φανεί!!! Μη φοβάσαι πήγαινε κατευθείαν!!! Εγώ στη θέση σου θα έφευγα από τη δουλειά και θα πήγαινα τώρα αμέσως, πές ότι δεν αισθάνεσαι καλά..

Δημοσίευση

Μια χαρά θα φανεί!!! Μη φοβάσαι πήγαινε κατευθείαν!!! Εγώ στη θέση σου θα έφευγα από τη δουλειά και θα πήγαινα τώρα αμέσως, πές ότι δεν αισθάνεσαι καλά..

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΠΙΤΙ ΕΙΜΑΙ , ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ. ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ; ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

http://www.saveontests.com/ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ , ΜΕ 1 ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΚΑΙ ΑΧΝΟΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΓΡΑΜΜΟΥΛΑ. ΟΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΕ 1 ΜΕΡΑ!;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΠΙΤΙ ΕΙΜΑΙ , ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ. ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ; ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

http://www.saveontests.com/ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ , ΜΕ 1 ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΚΑΙ ΑΧΝΟΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΓΡΑΜΜΟΥΛΑ. ΟΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΕ 1 ΜΕΡΑ!;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

Η απάντηση βγαίνει σε 1 ώρα!!! Διάβασα τα μηνύματα σου για αυτό στα λέω γλυκιά μου!!!Με το καλό όλα να σου έρθουν!!!Περιμένουμε νέα σου!!!

Δημοσίευση

Η απάντηση βγαίνει σε 1 ώρα!!! Διάβασα τα μηνύματα σου για αυτό στα λέω γλυκιά μου!!!Με το καλό όλα να σου έρθουν!!!Περιμένουμε νέα σου!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ.ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΩΡΙΣ

Δημοσίευση

ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ.ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΩΡΙΣ

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Θα τα παραγγείλω σήμερα κιόλας. Κουκλίτσα, εύχομαι πράγματι να είσαι έγκυος και να πάνε όλα καλά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.