Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΟΥΡΝΑΚΙ-ΡΟΜΠΟΤΑΚΙ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΦΟΥΡΝΑΚΙ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΑ...ΤΟ ΒΛΕΠΑ ΚΑΙΡΟ ΒΑΣΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ Κ ΤΟ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

ΕΧΕΙ ΠΥΡΕΞ ΚΑΔΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΑΕΡΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ ΨΗΤΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ......ΣΑ ΓΚΡΙΛ ΨΥΝΕΙ ΠΙΤΕΣ ΓΛΥΚΑ ΨΩΜΙΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΕΣ ΓΙΑ Τ

ΟΝ ΑΝΤΡΑ Μ ΚΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟ6Υ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ

ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗΣ IZZY ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΣΕ ΦΩΤΟ Κ ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΑΛΛΗ ΜΑΡΚΑ

ΕΧΕΙ Κ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ CARRFOUR-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ 50 ΕΥΡΩ ΕΓΩ ΤΟ ΨΑΧΝΑ Κ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΕΚΕΙ

ΝΑ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ

http://www.kolomvounis.gr/default.asp?p ... tmid=13403

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπον εγω αυτο ειχα κ κατεληξε στα σκουπιδια...

εγω το πηρα για να ζεσταινω τα φαγητα δηλ σα φουρνο μικροκυμματων...κ ηταν ζεστο το πιατο κ κρυο το φαι...

αλλα οταν εκανα τα μπουτια εκανε μια ξεροψημενη πετσα...μιαμ μιαμμμμ

ειναι τελειο !!!!!!!!!! το εχουν κατι φιλοι κ εχουμε φαει πολλες φορες σπιτι τους κ τα φαγητα ηταν πεντανοστιμα!!!!!!!!!!!! και εμεις σκεφτομασταν να το παρουμε αλλα που να το βαλω?

λες ειναι καλυτερο απο τον ατμομαγειρα της τεφαλ?

Μου θυμισες τα φοιτητικα μου χρονια!

Ειχε η συγκατοικος! ;)

βεβαια γλυκα κ τετοια δεν καναμε αλλα...τα ψητα γινονταν τελεια! :)

μονο στο πλυσιμο του μας εβγαινε λιγο η μεση!

antroula έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΦΟΥΡΝΑΚΙ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΑ...ΤΟ ΒΛΕΠΑ ΚΑΙΡΟ ΒΑΣΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ Κ ΤΟ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

ΕΧΕΙ ΠΥΡΕΞ ΚΑΔΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΑΕΡΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ ΨΗΤΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ......ΣΑ ΓΚΡΙΛ ΨΥΝΕΙ ΠΙΤΕΣ ΓΛΥΚΑ ΨΩΜΙΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΕΣ ΓΙΑ Τ

ΟΝ ΑΝΤΡΑ Μ ΚΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟ6Υ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ

ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗΣ IZZY ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΣΕ ΦΩΤΟ Κ ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΑΛΛΗ ΜΑΡΚΑ

ΕΧΕΙ Κ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ CARRFOUR-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ 50 ΕΥΡΩ ΕΓΩ ΤΟ ΨΑΧΝΑ Κ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΕΚΕΙ

ΝΑ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ

http://www.kolomvounis.gr/default.asp?p ... tmid=13403

antroula moy θα το καταχαρεις..ειναι τελειο...δεν φανταζεσαι ποσο θα σε βολεψει...εγω μολις καταβροχθησα μια μπριζολιτσα που την εφτιαξα εκει..υγιεινοτατη!!!

NAI EINAI TELEIO ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΖΕΨΑ ΤΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΙΚΑ Κ Ο ΒΑΛΑ ΕΠΑΝΩ...ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΚΑΡΦΟΥΡ...ΧΑΧΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ [ΑΝΤΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΓΥΑΛΙ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΑ....ΕΧΕΙ Κ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ Μ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

και γω το εχω και σε λιγο θα καταληξει στα σκουπιδια..ειναι μονο για φιλετα και μονο για ψησιμο κρεας..το κανει στεγνο και υγιεινο..σα μαστιχα..τα αλλα ψηνονται απο εξω και απο μεσα ολοζωντανο...τι να πω...

ΕΨΗΣΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ ΤΑΒΑΛΑ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ....ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ....ΣΩΣΩ ΤΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ?ΜΗ ΤΟ ΠΕΤΑΣ ΚΑΛΕ...ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΑ Η ΣΟΥΠΕΣ?

Εγω εχω ατμομαγειρα με πυριμαχα γυαλινα μπολ, πλαστικο τιποτα μεσα. Ειναι της Braun και μας το κανα δωρο στον γαμο μας- πρεπει να ηταν αρκετα ακριβουτσικος γιατι ποιοτικος ειναι καλος. Η μαμα μου εχει κατι παρομοιο, Rowenta νομιζω...φτιαχνει εκει μονο λεπτα φιλετα ψαριου και λουκανικα δεν ξερω εμενα δε με βολεψε ποτε, γι'αυτο και δεν πηρα σπιτι μου...ασε που δεν εχω και που να το βαλλω

Cesilia έγραψε:

Εγω εχω ατμομαγειρα με πυριμαχα γυαλινα μπολ, πλαστικο τιποτα μεσα. Ειναι της Braun και μας το κανα δωρο στον γαμο μας- πρεπει να ηταν αρκετα ακριβουτσικος γιατι ποιοτικος ειναι καλος. Η μαμα μου εχει κατι παρομοιο, Rowenta νομιζω...φτιαχνει εκει μονο λεπτα φιλετα ψαριου και λουκανικα δεν ξερω εμενα δε με βολεψε ποτε, γι'αυτο και δεν πηρα σπιτι μου...ασε που δεν εχω και που να το βαλλω

ανακυκλωση στο κωτσοβολο..εγω αυτο θα κανω..αλλιως δως στην καπου..

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΕΦΙΝΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΕΞΩ Η ΠΕΤΣΑ ΤΡΑΓΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΛΟΨΗΜΕΝΟ ΖΟΥΜΕΡΟ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ....ΑΡΧΙΖΩ ΝΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.....Α ΧΤΕΣ ΕΨΗΣΑ Κ ΠΙΤΑ

Εξαρτατε κοριτσι...αν σε βολευει, πως μαγειρεβεις κλπ. Την Αντρουλα ΠΧ την βολεψε, γιατι της αρεσει αυτος ο τροπος μαγειρεματος, εμενα παλη με βολεψε ο ατμομαγειρας μου γιατι σπανια κανω ψητα και γενικα φαγητα φουρνου. Ειναι σχετικο, αλλες γυναικες τρελαινονται για φουρνο μικροκηματων αλλες δεν τον θελλουν με τιποτα...οποτε...εσυ αποφασηζεις

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...