Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

σας ευχαριστώ πολύ όλες κορίτσια,ναστε καλα...εύχομαι μονο χαρες για όλες μας αποδω και πέρα.Εντωμεταξύ πονάαααααααααααωωωωωωωωωωωωωωω......

ποτε θα νιωσω καλύτερα?τραβάνε πολύ τα άτιμα..

σωσωκα εβγαλα κυστες απο τις ωοθηκες.

ο γιατρος είπε να ξεκινήσουμε αμέσως προσπάθειες αλλα φοβάμαι.μήπως να άφηνα κανα διμηνο,τριμηνο να περάσει πρώτα?δεν ξέρω.... :unsure:

Δημοσίευση

το ξέρω βρε καλό μου αλλά φοβάμαι πολύ...κι αν δεν εχουν επουλωθει καλά τα ράμματα στην κοιλιά και φουσκώνω κι εχω πρόβλημα?κι αν χρειαζεται χρονο ο οργανισμος απο την επέμβαση και όλη την ταλαιπωρία που πέρασα?δεν ξερω...εχω πολλές φοβίες!!!αυτός ειπε ξεκίνα και μην φοβάσαι τπτ...δεν ξερω

Δημοσίευση

καλημερα και περαστικα σου.το βρισκω λογικο να φοβασαι αλλα αφου σου λεει ο γιατρος σου να ξεκινησεις αρα ειναι ολα οκ και δεν θα υπαρχει προβλημα.σημασια εχει βεβαια πως αισθανεσαι εσυ για να ξεκινησεις.σκεψου θετικα-διωξε τον φοβο σου και ονειρεψου........και μετα ξεκινα δυναμικα!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...