Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ & ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ!

Recommended Posts

Η κορούλα μου θα κλείσει τα 3 της χρόνια το Φεβρουάριο.Την ονομάσαμε Άννα,το όνομα της μαμάς μου.Μετά ακολούθησε ο μικρούλης μας,που είναι ενός έτους,και τον βγάλαμε Δημητράκη,και μέχρι τον Ιούλιο περιμένω τις άλλες δύο κοριτσάρες μου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 76
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

est έγραψε:

Η κορούλα μου θα κλείσει τα 3 της χρόνια το Φεβρουάριο.Την ονομάσαμε Άννα,το όνομα της μαμάς μου.Μετά ακολούθησε ο μικρούλης μας,που είναι ενός έτους,και τον βγάλαμε Δημητράκη,και μέχρι τον Ιούλιο περιμένω τις άλλες δύο κοριτσάρες μου!!!

Na sou zhsoune ta paidakia sou!!!

Xara sto kouragio sou!! Kai dydimakia

teleia!! Ti wraia pou einai konta

hlikiaka kai tha megalswsoun ola mazi!

Me to kalo na krathseis sthn agalitsa

sou tis koritsares sou! :kiss::kiss:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΣΤΗΝ 19η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ !!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Βρε βρε βρε...Παραλίγο να μου ξεφύγει τέτοιο θέμα...!

Μαριλού μου εμείς τα έχουμε ξαναπεί.Εγώ είμαι στην 34η εβδομάδα,είμαι 23 και περιμένω την κορούλα μου που ήδη δείχνει πολύ δυναμική. :P

Ειδικά τις τελευταίες 2 εβδομάδες με έχει ταράξει.

Ο γιατρός όταν τον πήρα τηλέφωνο πριν 10 μέρες περίπου,μου είπε χαρακτηριστικά"Α,κατάλαβα ποια είσαι Δήμητρα.Είσαι αυτή με την ζωηρή την κόρη!". :blush: Μας πήρανε χαμπάρι... :dry:

Με το καλό όλες,κορίτσια μου,και να σας ζήσουν όσες τα έχετε ήδη στην αγκαλιά σας!

καλησπέρα & απο εμάς.

Εγώ επειδή έχω κοριτσάκι 16,5μηνών μπορώ να συμμετάσχω χαχα.

Όλα να πάνε καλά εύχομαι μέχρι τέλους.

Κι εγώ πάντα κοριτσάκι ήθελα, μέχρι που έκανα τον γιο μου κι έχω πάθει τον έρωτα της ζωής μου!

Ήμουνα τυχερή όμως γιατί τώρα ήρθε και η Ιόλη μας και νιώθω πλήρης!

Γεια σας! Έχω μία κόρη 11 μηνών και 12 ημερών. Την βαπτίσαμε Μαρία Ελένη κ την φωνάζουμε Μαριλένα! Της καλομάνας το παιδί το πρώτο να είναι κόρη! Να μας ζήσουν οι κοριτσάρες και με το καλό να έρθουν στις μανούλες που περιμένουν!

Καλημερα κοριτσια!Εγω περιμενω την μπουμπου μου αυτη την εβδομαδα...ελπιζω να μας κανει τη χαρη να βγει μεχρι την Πεμπτη!!Καλοπερναει στην κοιλια το χρυσο μου!! :):):)

mpempoula16 έγραψε:

Εγώ σας αποστομώνω από τώρα..Αν και στη δουλειά κι εγώ... koukli_mou.jpg

καλλονη!καλε τι ομορφο που ειναι αυτο?!! και πολυ στυλατη μπεμπα!το γουνινο γιλεκο ειναι κορυφαιο :laugh:

εγω εχω ηδη ενα αγορακι και περιμενω την κορη οπου να ναι,μεχρι 20/2 θα χει ερθει και η ζουζου μου!εχω λυσσαξει ηδη με τα ρουχα κ τα αξεσουαρ των κοριτσιων :P:P

με το καλο ευχομαι σε ολες μας! :)

Μεγάλη καψούρα σε περιμένει κοριτσάκι μου...Οι πριγκηπισσούλες είναι απλά...ΟΝΕΙΡΟ!!!

Με το καλό...Φιλάκια πολλάάάάάάά πολλά!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Να μαι κι εγώ!!!

Είναι το 1ο μας παιδί και την περιμένουμε πως και πως!!!

Μαρκέλλα-Ελισάβετ θα την ονομάσουμε και ήδη την λατρεύουμε!!

Είναι νυχτόβια σαν τον μπαμπά της και μετά τις 3 τα ξημερώματα μου δίνει και καταλαβαίνω :cheer::cheer::cheer:

tsofi έγραψε:

Να μαι κι εγώ!!!

Είναι το 1ο μας παιδί και την περιμένουμε πως και πως!!!

Μαρκέλλα-Ελισάβετ θα την ονομάσουμε και ήδη την λατρεύουμε!!

Είναι νυχτόβια σαν τον μπαμπά της και μετά τις 3 τα ξημερώματα μου δίνει και καταλαβαίνω :cheer::cheer::cheer:

Με το καλό να υποδεχτούμε τα κοριτσάκια μας!!!

Bebadomama μου ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια...

Να χαίρεσαι κι εσύ το αγοράκι σου και με το καλό να δεχθείς την πριγκιπέσσα σου!!!!Να είσαι σίγουρη ότι θα τρελαθείς μαζί της....Κορδέλες, κοκαλάκια, γουνάκια, φρου φρου...Είναι σκέτη τρέλα!!!!! :kiss::kiss::kiss:

ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ.... :P:P

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΟΥ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΝΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ............ :woohoo: :silly: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :cheer::cheer: :woohoo: :woohoo:

βρε κορίτσια πώς γινόμαστε μέλη της ομάδας?

έχω κι εγώ ένα κοριτσάκι 3 μηνών, μικρουλάκι, μμμμ, έχω τρελαθεί, παρόλου που αρχικά ήθελα αγόρι! Δεν την αλλάζω με τίποτα, και άλλα να κάνω κορίτσια θέλω να είναι!!!!!!!

kalliopap έγραψε:

βρε κορίτσια πώς γινόμαστε μέλη της ομάδας?

έχω κι εγώ ένα κοριτσάκι 3 μηνών, μικρουλάκι, μμμμ, έχω τρελαθεί, παρόλου που αρχικά ήθελα αγόρι! Δεν την αλλάζω με τίποτα, και άλλα να κάνω κορίτσια θέλω να είναι!!!!!!!

Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Να είναι γερό πάντα!

Μα είσαι ήδη μέλος αφού συμμετείχες σε αυτό το θέμα και έχεις κοριτσάκι!!!!

Καλωσόρισες!!!! :)

Κορίτσια χτες πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι το μωράκι μου ζυγίζει 1756γρ. και ότι είναι πιο μεγάλο από το κανονικό!

Πόσο περίπου έπρεπε να είναι; Θυμάται καμιά σας να μου πει πόσο ζύγιζε στην 29η εβδομάδα;

Σε site είδα ότι έπρεπε μάλλον να είναι γύρω στα 1200γρ.

Εσείς τι λέτε;

Καλεεεε.....τωρα το ειδα εγω το post αυτο!!!Που ζω :blink::blink: !!

Βαλ'τε κ εμενα στη παρεουλα σας!Η νεραιδουλα μου ειναι ακριβως 6,5 βδομαδων κ μας εχει ξετρελλανει!!!!!Πραγματικα δε μπορω με λογια να εκφρασω την ευτυχια που εχει φερει στη ζωη μου....!!!Την λατρευω!!!

Να χαιρεστε ολες τα παιδακια σας κ οι εγκυουλες με το καλο να τα κρατησουν αγκαλιτσα :)

marilou έγραψε:

Κορίτσια χτες πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι το μωράκι μου ζυγίζει 1756γρ. και ότι είναι πιο μεγάλο από το κανονικό!

Πόσο περίπου έπρεπε να είναι; Θυμάται καμιά σας να μου πει πόσο ζύγιζε στην 29η εβδομάδα;

Σε site είδα ότι έπρεπε μάλλον να είναι γύρω στα 1200γρ.

Εσείς τι λέτε;

Εγω λεω οτι θα βγαλεις το NEXT TOP MODEL της Ελλαδας!!!!! :woohoo:

Τι να πουμε βρε;;;Μια χαρα γκομεναρα εχεις!!!Αντε κ με ενα πονο!!!!!

ζουμπι έγραψε:

marilou έγραψε:

Εγω λεω οτι θα βγαλεις το NEXT TOP MODEL της Ελλαδας!!!!! :woohoo:

Τι να πουμε βρε;;;Μια χαρα γκομεναρα εχεις!!!Αντε κ με ενα πονο!!!!![/quote:22abdxkf]

ΑΑΑΑ!και κατι αλλο που ξεχασα..ο γιατρος δεν σου εχει πει οτι παντα υπαρχει μια αποκλιση,δεν θυμαμαι ακριβως ποσα γραμμαρια,απο αυτο που βλεπεις στον υπερηχο,με το κανονικο;;;

Μια χαρα ειναι ολα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...